και στην ίδια λογική μπορούμε να πούμε.. Μιχάληδες υπάρχουν πολλοί.. Ενωσίτης, ένας..!Enositis21 wrote:οχι για να μη λεει ο χαρης οτι ΜΟΝΟ αυτος εχει συνονοματος...-πω μιλας για κριση μαλακιας...-mixalishp2 wrote:Γεια χαρα και απο μενα!ειμαι ο μιχαλης απο Ηρακλειο Κρητης και ειμαι πρωτοετης ΜΜ.
Συστηθείτε στο Forum!!
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- Kitharistas
- Praetorian
- Σχολή: Μηχανολόγος
Re: Συστηθείτε στο Forum!!
Rock on buddies...
Kitharistas wrote:και στην ίδια λογική μπορούμε να πούμε.. Μιχάληδες υπάρχουν πολλοί.. Ενωσίτης, ένας..!Enositis21 wrote:οχι για να μη λεει ο χαρης οτι ΜΟΝΟ αυτος εχει συνονοματος...-πω μιλας για κριση μαλακιας...-mixalishp2 wrote:Γεια χαρα και απο μενα!ειμαι ο μιχαλης απο Ηρακλειο Κρητης και ειμαι πρωτοετης ΜΜ.
μπαμπεσικο αγορι.,..
- Kitharistas
- Praetorian
Χαλάρωσε dude..HarisSukhoi wrote:@Κitharistas & @Enositis21: Νομίζω το ξεχέσαμε λίγο ε;
Rock on buddies...
καλησπερα παιδια...χαιρετω και σας συγχαιρω για την ωραια προσπαθεια που εχετε κανει..ονομαζομαι Γιωργος και ειμαι τριτοετης Τοπογραφος στο ΕΜΠ..γραφτηκα και εγω στην παρεα σας με την προοπτικη να βρω ενα αξιοπρεπες forum για τα θεματα της σχολης μου αλλα απ'οτι διαπιστωσα εδω παιζουν κυριως μηχανολογοι,ναυπηγοι και λιγο οι χημικοι..μηπως γνωριζει κανενας απο εσας καποιο αντιστοιχο forum με πλουσιο υλικο οπως εδω μεσα που θα μπορουσε να με εξυπηρετησει??ευχαριστω εκ των προτερων αν και λογικα λιγους θα απασχολησει το post μου...
Μπορείς να βοηθήσεις τα παιδιά εδώ που προσπαθούν να φτιάξουν forum τοπογράφων!Kapel wrote:καλησπερα παιδια...χαιρετω και σας συγχαιρω για την ωραια προσπαθεια που εχετε κανει..ονομαζομαι Γιωργος και ειμαι τριτοετης Τοπογραφος στο ΕΜΠ..γραφτηκα και εγω στην παρεα σας με την προοπτικη να βρω ενα αξιοπρεπες forum για τα θεματα της σχολης μου αλλα απ'οτι διαπιστωσα εδω παιζουν κυριως μηχανολογοι,ναυπηγοι και λιγο οι χημικοι..μηπως γνωριζει κανενας απο εσας καποιο αντιστοιχο forum με πλουσιο υλικο οπως εδω μεσα που θα μπορουσε να με εξυπηρετησει??ευχαριστω εκ των προτερων αν και λογικα λιγους θα απασχολησει το post μου...
Εμάς μας βοηθήσαν πάρα πολύ!
- katsanetrino
- MechEng Seeder
Αν και ειμαι μελος αρκετο καιρο...
Στεργιος εδω
Μηχανολογος μηχανικος
1ο ετος
Στεργιος εδω
Μηχανολογος μηχανικος
1ο ετος
DeterministiC OR StochastiC
Γεια σας! Είμαι πρώτο έτος χημικών στο ΕΜΠ και ονομάζομαι Νέλλη.
Γεια, Νίκος.
Μόλις ανακάλυψα το φορουμ!!!
welcome buddies