Συστηθείτε στο Forum!!
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Re: Συστηθείτε στο Forum!!
Βασω 4ο ετος μηχ μηχ και χρωσταω και της μιχαλους!εχω πολυ μελλον!!!γεια σε ολους!
ΛΕΝΑ, 3 ΕΤΟΣ. ΑΡΓΗΣΑ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ.......... ΝΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ POST!!!!
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ 'ΧΕΙ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΩ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ FOROUM !!!!
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ 'ΧΕΙ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΩ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ FOROUM !!!!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΝΔΡΕΑΣ
Γεια και από εμένα!Είμαι ο Κώστας και είμαι πρώτο εξάμηνο στους χημικούς μηχανικούς..
Τι θα γίνει θα μπορέσω να κατεβάσω κανένα αρχείο...ή θα καθυστερώ κι αλλο...ελεος...Συστήθηκα ήδη μια φορα...
Άρα εσύ είσαι αυτός που συστήθηκε πιο πάνω σαν guest.Benekos wrote:Τι θα γίνει θα μπορέσω να κατεβάσω κανένα αρχείο...ή θα καθυστερώ κι αλλο...ελεος...Συστήθηκα ήδη μια φορα...
Δεν δουλεύει έτσι, φίλε! Τώρα που έκανες post με το account σου λογικά θα μπορείς.
Αν και με το υφάκι που έχεις δεν ξέρω αν θα πρεπε..
γεια χαρα...Νίκος
- Vasilis
- Second Lieutenant
- Σχολή: Υπ. Διδάκτορας
ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΣ ρε φίλε....Benekos wrote:Τι θα γίνει θα μπορέσω να κατεβάσω κανένα αρχείο...ή θα καθυστερώ κι αλλο...ελεος...Συστήθηκα ήδη μια φορα...
Γεια σας! Γιώργος. Ναυπηγός. Πρωτοετής.
Ο χρόνος είναι αφεντικό κι ο,τι τ'αρέσει κάνει,
αυτός θα χτίσει το κλαδί, αυτός θα το ξεράνει
αυτός θα χτίσει το κλαδί, αυτός θα το ξεράνει
Γεια χαρα σε ολους. Μιχαλης. Μηχανολογος