Ο Γούντι Άλλεν εκτός του ότι γαμάει όπως λες, γαμάει και την θετή του κόρη!!!!!!!. Για την ακρίβεια την έχει παντρυετεί κιόλας... Εμένα προσωπικά αυτό με αηδιάζει και με κάνει να τον αντιπαθώ σφόδρα! Σίγουρα είναι καλός σκηνοθέτης και ηθοποιός, αλλά σαν προσωπικότητα του παγκοσμίου στερεώματος είναι καραγκιόζης! Αυτή είναι η γνώμη μου... Τώρα για τον Κισλόφσκι τον ξέρω εδώ και καιρό, μπορεί να τυχαίνει και να τον αναφέρω συχνά, αν και δεν νομίζω. Έχει πάντως ωραίο επίθετο, όπως και οι Αρονόφσκι και Κρόνενμπεργκ...blackjohny wrote: Ο γούντι άλλεν γαμάει!αλλά δεν είναι ο μόνος.Όπως δεν είναι ο μόνος ο Κισλόφσκι(που η θύελλα τον έμαθε και τον αναφέρει με κάθε ευκαιρία ). Και έχω δει πολλές πειραματικές και μη-εμπορικές ταινίες που δυστυχώς δε γίνονται ευρέως γνωστές επειδή δεν είναι πιασάρικου στυλ.
Τέλος να συμφωνήσω με αυτά που γράφεις για την τέχνη και να υπενθυμίσουμε ότι επαναλαμβανόμενα patterns τύπου "κάθαρση", "το καλό πάντα νικάει στο τέλος", "climax" ή "twist of events" εμφανίζονται μόνο στη λογοτεχνία στο θέατρο και στο σινεμά, και όχι σε άλλες μορφές τέχνης όπως ζωγραφική, γλυπτική, μουσική, κλπ. Άρα γενικότερα η τέχνη δεν ευφραίνει την ψυχή, προσφέρει ψυχαγωγία! ( Γεια σου ρε 3η λυκείου με τα φροντιστήρια στην έκθεση!)