Δεν χρειάζεται. Ούτως ή άλλως ο βαθμός θα περαστεί στην παλαιότερη δήλωσή σου κι όχι στην τωρινή.mechengineer wrote:Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να ρωτήσω κάτι πολύ σημαντικό, αν και κατά μερικούς προφανές ίσως.
Έκανα πριν δυο μέρες την εγγραφή και την δήλωση μαθημάτων.Στη δήλωση μου 'χε βγάλει στα χρωστούμενα (αυτά με κόκκινο χρώμα) δυο μαθήματα
παλαιότερου έτους, τα οποία εγώ δεν τα δήλωσα γιατί τα πέρασα στην φετινή επαναληπτική του σεπτεμβρίου - οκτωβρίου, αλλά δεν έχουν ακόμη κατοχυρωθεί στα στοιχεία σπουδαστή. Υπάρχει πρόβλημα?? Εννοώ ,μήπως έπρεπε να τα δηλώσω για να μου περαστεί ο βαθμός , ή δεν παίζει ρόλο??
Πρόβλημα με ηλεκτρονική εγγραφή
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Re: Πρόβλημα με ηλεκτρονική εγγραφή
Ρε δεν μπαίνει με τίποτααα λέμε στα στοιχεία σπουδαστή...
Θα περάσει η προθεσμία και δεν θα έχουμε γραφτεί.
Θα περάσει η προθεσμία και δεν θα έχουμε γραφτεί.
- KonTaz
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Δεν υπάρχουν αυτά που γίνονται.
Απίθανα πράματα
Απίθανα πράματα
Την κάνω χωνί,αράζω.
Την κάνω τζαμάουα,είμαι τέλειος.
Την κάνω τζαμάουα,είμαι τέλειος.
.
Last edited by Vladimir on Wed Jan 18, 2023 1:10 am, edited 1 time in total.
mysterious wrote:Από ένα πορνόγερο ως και του λόγου σας, περίμενα να αποφεύγατε αυτή την στενωπό! Όμως, αν και ραμολί, επιδίδεστε, λίαν επιτυχώς, στο κασκαντεριλίκιον!!! Γι'αυτό σας αρμόζει ένα ΕΥΓΕ για το κοινωνικόν έργον που επιτελείτε! RESPECT, βοήθειά μας!!!!
- Kuchiki_Byakuya
- MechEng Seeder
σαν την φερράρι τα τελευταία ν χρόνια.Vladimir wrote:Το σεντραλ ειναι σαν τον αργο θανατο.
πάντως πραγματικά είναι πολύ αργό. μπορεί να τελειώσουν οι εγγραφές και να μην έχουμε εγγραφεί.
Be proud to die by my Bankai.
Bankai. Senbonsakura Kageyoshi
Bankai. Senbonsakura Kageyoshi
Και εγω το καταφερα μετα απο μια ωρα ενα βραδυ που παλευα.
Καλα τι γινεται,πανω απο 5 ταυτοχρονα κολλαει το συμπαν η το πρωτο ετος εχει 12500 φοιτητες?
Καλα τι γινεται,πανω απο 5 ταυτοχρονα κολλαει το συμπαν η το πρωτο ετος εχει 12500 φοιτητες?
απο οσο θυμαμαι παντως η καλυτερη λυση ειναι να μπειτε απο το pc lab τησ σχολης νομιζς εκει μπαινει με την μια
Παιδιά,
Το έχει αναφέρει αυτό κανεις στη γραμματεία? Μπορεί κάποιος να το κανει (είμαι εκτος αθηνων για να το κανω εγώ) ?
Το έχει αναφέρει αυτό κανεις στη γραμματεία? Μπορεί κάποιος να το κανει (είμαι εκτος αθηνων για να το κανω εγώ) ?
- Kokontina-_-
- MechEng Seeder
Kat arxhn sorry gia ta greeklish alla mpainw apo pc lab hlektrologwn kai dn exei ellhnika.
Exw 8ema me ton upologisth mou edw k meres, exei xalasei k dn exw pc, opote profanws oute k internet.
Exw paei sto pc lab twn mhxanologwn, twra katelh3a sto pc lab twn hlektrologwn, exw paei se internet cafe kai exw dwsei k egw dn 3erw posa lefta gia na kanw eggrafh.
Exw dokimasei prwi prwi, exw dokimasei bradu k se ola auta to apotelesma einai mhden. Toooooses wres gia na paei apo th mia selida sthn allh, exasa ma8hmata gia na eimai sto pc lab mpas k oloklhrw8ei, dinw kata meso oro 10 eurw toulaxiston sta internet cafe k telika prokoph dn eida.
Feugw ektos a8hnwn. 8a xasw thn hmeromhnia eggrafhs sta kala ka8oumena enw paleuw edw k mia bdomada. Mporei kapoios na paei na dhlwsei auta ta problhmata sth grammateia mpas k paroume kamia epektash sthn pro8esmia upobolhs mia bdomada toulaxiston, h estw na kanoun kati na mhn einai h selida pio argh k apo thn ka8usterhsh??? Dld eleos...
Ps: pros apanthsh autou pou anafer8hke ligo pio panw: ""ooooooooooooooxi, den einai pio grhgora sto pc-lab ths sxolhs, ekleisa 4 wres anamonh k pali tsampa xronos
Exw 8ema me ton upologisth mou edw k meres, exei xalasei k dn exw pc, opote profanws oute k internet.
Exw paei sto pc lab twn mhxanologwn, twra katelh3a sto pc lab twn hlektrologwn, exw paei se internet cafe kai exw dwsei k egw dn 3erw posa lefta gia na kanw eggrafh.
Exw dokimasei prwi prwi, exw dokimasei bradu k se ola auta to apotelesma einai mhden. Toooooses wres gia na paei apo th mia selida sthn allh, exasa ma8hmata gia na eimai sto pc lab mpas k oloklhrw8ei, dinw kata meso oro 10 eurw toulaxiston sta internet cafe k telika prokoph dn eida.
Feugw ektos a8hnwn. 8a xasw thn hmeromhnia eggrafhs sta kala ka8oumena enw paleuw edw k mia bdomada. Mporei kapoios na paei na dhlwsei auta ta problhmata sth grammateia mpas k paroume kamia epektash sthn pro8esmia upobolhs mia bdomada toulaxiston, h estw na kanoun kati na mhn einai h selida pio argh k apo thn ka8usterhsh??? Dld eleos...
Ps: pros apanthsh autou pou anafer8hke ligo pio panw: ""ooooooooooooooxi, den einai pio grhgora sto pc-lab ths sxolhs, ekleisa 4 wres anamonh k pali tsampa xronos
Inventing a job is better than finding a job.
٩(•_•)۶ ٩(-_-)۶ ٩(●.•)۶ ٩(๏̯͡๏)۶
٩(•_•)۶ ٩(-_-)۶ ٩(●.•)۶ ٩(๏̯͡๏)۶
Το πρόβλημα πρέπει να αφορά όλες τις σχολές του ΕΜΠ και προέρχεται από τα κεντρικά στο ΚΗΥ, οπότε ρωρτήστε και εκεί...
Εγώ πάντως τα δήλωσα στις 4 τη νύχτα, αφού προσπαθούσα από τις 12.
Εγώ πάντως τα δήλωσα στις 4 τη νύχτα, αφού προσπαθούσα από τις 12.