και εγώ το σενάριο της μη εξέτασης για τη τρίτη αρχίζω να πιστεύω εκτός αν συμβεί κάτι συνταρακτικό τη δευτέρα κ ομαλόποιηθεί άμεσα η κατάσταση ή δεν βγεί απαρτία τη τρίτη...Kuchiki_Byakuya wrote:την δευτέρα νομίζω έχουν συνέλευση οι διοικητικοί. οπότε δύσκολο.insomnia wrote:Δευτέρα δηλαδή κατάληψη σωστα ? δεν υπαρχει περιπτωση να γινει καποια εξεταση!
τρεις ακριβώς δεν υπάρχει περίπτωση να εξεταστεί κάτι. ακριβώς μέσα στην συνέλευση. εδώ δεν συμβαίνει μάθημα όταν το ίδρυμα είναι ανοιχτό και θα συμβεί εξέταση όταν κανένας δεν ξέρει αν το ίδρυμα την τρίτη είναι κλειστό ή ανοιχτό;andrea21 wrote:εφόσον η γ.σ πάει τη τρίτη 12.30 από ότι βλέπω,θεωρείτε ότι υπάρχει πιθανότητα να εξεταστούν τα μαθήματα που είναι στις 15.00(πχ ΜΕΚ ΙΙ)? με ενδιαφέρει άμεσα για αυτό ρωτάω?τι εκτιμάτε?
πάντως μπορεί να βολεύει το πρόγραμμα αλλά δεν θα βασιζόμουν να γίνει κάτι τέτοιο στα μουλωχτά. ο αρβανιτόπουλος λέει για μάθημα την δευτέρα, πρέπει να επιτάξει τους υπαλλήλους, δεν γίνεται αλλιώς αυτό. οι δικοί μας ηλίθιοι λένε για τέσσερις εβδομάδες εξεταστικής (ασχολίαστο) και οποιαδήποτε απόφαση θα πρέπει να περάσει από σύγκλητο. άντε βγάλε άκρη. παίζει και η συνέλευση των διοικητικών την δευτέρα. γενικά πρώτα θα ξεμπερδέψουμε με όλα και μετά θα γίνει αυτό που είναι να γίνει. πρώτα θα αποδεχτούν όλοι ότι το ίδρυμα λειτουργεί και μετά. και το 'όλοι' αφορά τέσσερις ομάδες υπουργείο-κυβέρνηση, πρυτάνεις-σύγκλητο, διοικητικούς και φοιτητές (συνελεύσεις και καταλήψεις). εγώ δεν θα είχα καμία ελπίδα για να μην απογοητευτώ εδώ που φτάσαμε.
απλά πίστευα οτι αν γινόταν τη δευτέρα η γ.σ θα μπορούσαν τη τρίτη να γίνουν εξετάσεις(όπως λέει και ο κοσμήτορας) αλλά τώρα περιπλέκτηκε η κατάσταση...