Γενική Συνέλευση ΦΣ Μηχανολόγων 11/11/2013
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Re: Γενική Συνέλευση ΦΣ Μηχανολόγων 11/11/2013
Η συνέλευση έχει κόσμο..όλοι στη σχολή για να ψηφίσουμε ανοιχτή σχολή!
- ShadowMech
- Praetorian
Ρώτα οποιονδήποτε ευτυχισμένο άνθρωπο και δεν θα σου πει για συστήματα, πολιτικές, δυνάμεις, αριστερά, κεφάλαιο. Δεν θα σου πει τίποτα πέρα από το "ήξερα τι ήθελα".
The Don
The Don
- trelomhxmhx
- MechEng Seeder
αυτό το "όλοι" από που προκύπτει;Sheva wrote:όλοι στη σχολή για να ψηφίσουμε ανοιχτή σχολή!
όπως και το κριτήριο ανοιχτή/κλειστή σχολή;
(το λέω την στιγμή που κατά πάσα πιθανότητα έχω πιο πολλή ανάγκη να ανοίξει η σχολή από ότι εσένα)
Όσον αφορά τη συνέλευση στις 11/11/2013 των διοικητικών : συνεχίζουν την απεργία μέχρι την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15/11/2013 σύμφωνα με το παρακάτω :
http://periodista.gr/greece/item/7415.htm
http://periodista.gr/greece/item/7415.htm
Παιδιά μπορεί να με βοηθήσει κάποιος? τι ακριβώς πραγματεύεται η συνέλευση? σήμερα που υποτίθεται δίνονταν μαθήματα και έληγε η αποχή των καθηγητών, δε γινόταν τιποτα στη σχολή. Συνέλευση για τι? Για το ότι δεν ξέρουμε τι ξημερώνει η επόμενη μέρα?
-
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μεταλλειολόγος
οκ βρε παιδια καλα ολα αυτα αλλα κι εμεις οι αμοιροι οι φοιτητες τι κανουμε τελικα;; ξυπναμε αυριο να γραψουμε η ξυσιμο παλι; με αλλα λογια θα μας αφησουν να παμε να γραψουμε ή οχι; το προγραμμα εξεταστικης υπαρχει ηδη παντως απο τον πρυτανη... συγνωμη παιδια για την αγνεια μου αλλα πολυ φοβαμαι οτι δεν ειμαι ο μονος. οποιος εχει καταλαβει κατι παραπανω ας δωσει τα φωτα του
- Kyria_patatokeftou
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Να διαβάσεις κ να πας αύριο να δώσεις αλλά να ξέρεις ότι δεν θα μπεις Ρε σοβαρά, τώρα, μην περιμένετε λύση από τους καθηγητές, δεν υπάρχει περίπτωση να βγει άκρη στο μπάχαλο από καθηγητές.Velvithian wrote:οκ βρε παιδια καλα ολα αυτα αλλα κι εμεις οι αμοιροι οι φοιτητες τι κανουμε τελικα;; ξυπναμε αυριο να γραψουμε η ξυσιμο παλι; με αλλα λογια θα μας αφησουν να παμε να γραψουμε ή οχι; το προγραμμα εξεταστικης υπαρχει ηδη παντως απο τον πρυτανη... συγνωμη παιδια για την αγνεια μου αλλα πολυ φοβαμαι οτι δεν ειμαι ο μονος. οποιος εχει καταλαβει κατι παραπανω ας δωσει τα φωτα του
I'm fine, as long as my buddha smiles to me..!
Οποιος μάθει απόφαση συνέλευσης Φ.Σ ασ'την ανεβάσει κι εδώ να ξέρουμε.
When I 'm sad, I stop being sad and be awesome instead. True story.
Barney Stinson
Barney Stinson
κανενα αποτελεσμα ακομα;;
περιμενουμε καποια επισημη ανακοινωση αποτους ιδαχ η ειναι σιγουρο για μεχρι την τεταρτη;;
καποιοι λενε μεχρι κ 15..
περιμενουμε καποια επισημη ανακοινωση αποτους ιδαχ η ειναι σιγουρο για μεχρι την τεταρτη;;
καποιοι λενε μεχρι κ 15..
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid= ... d=63917086
μεχρι και 15 συμφωνα με αο παραπανω. ξερουμε τι εγινε στη συνελευση;
μεχρι και 15 συμφωνα με αο παραπανω. ξερουμε τι εγινε στη συνελευση;