Το source είναι από τη χθεσινή συνέλευση πολυτεχνείου.
Από τις γραμματείες δεν μπορούν να κάνουν τέτοια ανακοίνωση γιατί μιλάμε για δικές τους κινητοποιήσεις και όχι κάποια ανακοίνωση εγκεκριμένη από την πρυτανεία.
Όσοι ανέβηκαν σήμερα πολυτεχνείο πρέπει είτε να άκουσαν τις ανακοινώσεις ή να είδαν τα τοιχοκολλημένα φυλλάδια με περισσότερες λεπτομέρειες.
Τουλάχιστον μέχρι τη Δευτέρα δεν θα δοθούν μαθήματα, αναμένεται ακόμα ανακοίνωση.
Απεργία/Κατάληψη (Σεπτέμβριος 2013)
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Re: Απεργία μελών ΔΕΠ ΕΜΠ 29/8/2013
Ποιά δευτέρα εννοείς?στις 18 ή στις 9 του Σεπτέμβρη ?Πάντως έλεος πια ...μπαίνουμε 5 έτος και θέλουμε να τελειώνουμε όσοι δεν είμαστε βολεμένοι τουλάχιστον ή τεμπέλιδες...είναι απαράδεκτο να επηρεάζεται ο φοιτητής και το μέλλον του από τις απολύσεις των εργαζομένων και δεν λέω και κανείς δεν θέλω να απολυθεί αλλά δεν θέλω όμως να επηρεάζομαι εκβιαστικά και εγώ με το κλείσιμο όλου του ιδρύματος παρ ΄όλο που κατανοώ ότι υπάρχουν τόσα προβλήματα!Απλά έλεος!
Σήμερα όμως δίνονται κανονικά τα μαθήματα, έτσι;Nil wrote: Όσοι ανέβηκαν σήμερα πολυτεχνείο πρέπει είτε να άκουσαν τις ανακοινώσεις ή να είδαν τα τοιχοκολλημένα φυλλάδια με περισσότερες λεπτομέρειες.
εγω παλι δεν κατανοω τπτ ουτε συμπασχω με κανενα κ ας με βρισουν ολοι!!!Δεν ειναι δυνατον καθε φορα που εχουμε εξεταστικη να υπαρχουν απεργιες - καταληψεις !!!Παντα δλδ να γινονται κινητοποιησεις εις βαρος των φοιτητων !!!Οσα δικια και να εχουνε, τα χανουνε με τετοιες κινησεις !!!mechikos wrote:Ποιά δευτέρα εννοείς?στις 18 ή στις 9 του Σεπτέμβρη ?Πάντως έλεος πια ...μπαίνουμε 5 έτος και θέλουμε να τελειώνουμε όσοι δεν είμαστε βολεμένοι τουλάχιστον ή τεμπέλιδες...είναι απαράδεκτο να επηρεάζεται ο φοιτητής και το μέλλον του από τις απολύσεις των εργαζομένων και δεν λέω και κανείς δεν θέλω να απολυθεί αλλά δεν θέλω όμως να επηρεάζομαι εκβιαστικά και εγώ με το κλείσιμο όλου του ιδρύματος παρ ΄όλο που κατανοώ ότι υπάρχουν τόσα προβλήματα!Απλά έλεος!
Εχω βαρεθει καθε χρονο κ ειδικα το σεπτεμβρη να ειμαι με την απορια αν θα κυλησει κανονικα η εξεταστικη ή οχι...Εμεις δλδ που πηραμε αδεια απο τη δουλεια για να δωσουμε τα μαθηματα ,τον πουλο για αλλη μια φορα ???
άδικο φίλε μου,ας ελπίσουμε ότι για μια ακόμη φορά θα ναι ράδιο αρβίλα.
Μπήκαν απο το Προσωπικό στην εξέταση των βιομηχανικών ηλεκτρονικών και είπαν οτι αύριο με αυτην την Δευτέρα δεν δίνουμε γιατι κάνουν κατάληψη και Δευτέρα θα κάνει συνέλευση το προσωπικό.
Re: Απεργία/Κατάληψη ΕΜΠ από 5/9 (?)
από τηλ. στη γραμματεία ναυπηγών:
Τα μαθήματα της Πέμπτης/Παρασκευής δεν θα δοθούν. Τα μαθήματα της Δευτέρας ΜΑΛΛΟΝ θα δοθούν!
Τα μαθήματα της Πέμπτης/Παρασκευής δεν θα δοθούν. Τα μαθήματα της Δευτέρας ΜΑΛΛΟΝ θα δοθούν!
- castiel
- Praetorian
- Σχολή: Ναυπηγός
Γραμματεία Ναυπηγών είπε ότι θα βγάλει και ανακοίνωση.. περιμένουμε λοιπόν
Now dance, fucker, dance | Man, I never had a chance | And no one even knew | It was really only you
And now you'll lead the way | Show the light of day | Nice work you did | You're gonna go far, kid..
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
κι ο πατέρας του στον Άδη
άκουσε μια τουφεκιά.
And now you'll lead the way | Show the light of day | Nice work you did | You're gonna go far, kid..
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
άκουσε μια τουφεκιά.
Να περιμενουμε καμια ανακοινωση εμεις οι μηχανολογοι ή να στειλουμε εμειλ στη γραμματεια μας?
- castiel
- Praetorian
- Σχολή: Ναυπηγός
σημερα ειναι και η βιβλιοθηκη κλειστή!
Now dance, fucker, dance | Man, I never had a chance | And no one even knew | It was really only you
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
άκουσε μια τουφεκιά.
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
άκουσε μια τουφεκιά.