σε αυτό συμφωνώ, των μπάτσων είναι πολύ χειρότερο γιατί είναι η δουλειά τους και για να κάνουν αυτή τη δουλειά σήμερα φορολογούνται και οι άνεργοι.Nameless49532 wrote:Είναι πολύ αθώο να νομίζεις ότι το μόνο "λάθος" στην υπόθεση ηταν οι παρατυπίες από τις δύο πλευρές. Που ακόμα και έτσι να το δεις οι μπάτσοι ήταν 1000 φορές χειρότεροι για ακόμα μια φορά.
ε, αυτό δεν καταλαβαίνω. αφού έχει καταργηθεί το άσυλο (και δικαίως κατά την γνώμη μου αλλά δεν έχει σημασία τώρα) γιατί όπου έχουν μπει οι αστυνομικοί (και στο ΑΠΘ) μπήκαν με εντολή εισαγγελέα και άδεια του πρύτανη; τελικά τι γίνεται;Nameless49532 wrote:το άσυλο ήταν χαριτωμένο παιχνίδι, αλλά μας τελείωσε. με τον καινούριο νόμο σταματάνε και τα τελευταία προσχήματα. Η συχνότητα τέτοιων άσχημων περιστατικών θα αυξηθεί εντελώς φυσιολογικά.
και επειδή ο πόλεμος μεταξύ αστυνομικών και ακροαριστερών στοιχείων καλά κρατεί τέτοια περιστατικά μου φαίνονται προβοκάτσια για να αντιδράσουν και μετά να μπουν με τη σύμφωνη γνώμη όλης της κοινωνίας στα πανεπιστήμια. μπορεί το συγκεκριμένο όχι αλλά έπονται και άλλα.
πάντως όπως έχω ξαναπεί τους μπάτσους στα πανεπιστήμια θα τους βάλουν οι αριστερές παρατάξεις.