ERASMUS
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
-
- Private First Class
- Σχολή: Τοπογράφος
Re: ERASMUS :)
γενικώς αυτά περί κέντρου διοίκησης τα ξέρω και έχω πάει,απλά ήλπιζα στημ απάντηση κάπου τοπογράφου ώστε να μάθω και καμια αντιστοιχία μαθημάτων κλπ.
ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΩ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ. απλα προετοιμάζω το έδαφος.
ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΩ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ. απλα προετοιμάζω το έδαφος.
- Kuchiki_Byakuya
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Και εγώ θα ήθελα πολύ να κάνω ERASMUS. Κάπου στο 8ο εξάμηνο το κόβω να φύγω. άλλη εμπειρία. Μια κοπέλα σύντομα γυρίζει από το δικό της ταξίδι και θα της πω να γράψει τις εμπειρίες της εδώ.
Be proud to die by my Bankai.
Bankai. Senbonsakura Kageyoshi
Bankai. Senbonsakura Kageyoshi
Ο συνάδελφος έχει δίκιο όσο δε πάει!! Δεν θα το έθετα καλύτερα! Απλά βρείτε τα απαραίτητα μαθήματα και ξεκινήστε...Και η σχολή ας μείνει πίσω κανένα εξάμηνο....Όλα θα γίνουν....winterwood wrote:Τραβατε ερασμους και μη ρωτατε τι,πως,ποτε,γιατι και λοιπες παπαριες!
Δε θα ξαναζησετε τετοια εμπειρια!
Αν εχετε την οικονομικη δυνατοτητα (κι οχι ανεση) πηγαιντε ερασμους για να μην παρω αναποδες!
Πτυχιο καποια στιγμη θα παρετε,ερασμους δε θα ξαναπατε.
-
- Private First Class
- Σχολή: Τοπογράφος
τέλεια τέλεια! περιμένουμε και τισ πληροφορίες από αυτούς που επιστρέφουν ή έχουν ήδη επιστρέψει λοιπόν!
ΠΑΡΩΝ!!
μετά από αρκετούς μήνες τρεξίματος στη γραφειοκρατεία του πολυτεχνείου και την αναζήτηση των χαμένων υπογραφών και βεβαιώσεων, ανυπομονώ να τελειώσει η εξεταστική και να αρχίσει το εαρινό εξάμηνο μου στο Βερολίνο! θα πάω στο TU Berlin που φαίνεται πολύ ωραίο, όπως και η πόλη...
προς το παρόν ψάχνω για σπίτι ή δωμάτιο (btw αν ξέρει κανένας τίποτε...)
θα επανέλθω με εντυπώσεις και ενημέρωση, γιατί τώρα το μόνο που ξέρω είναι οι διαδικασίες πριν...οπότε αν μπορώ να βοηθήσω σ αυτό, ρωτήστε!
μετά από αρκετούς μήνες τρεξίματος στη γραφειοκρατεία του πολυτεχνείου και την αναζήτηση των χαμένων υπογραφών και βεβαιώσεων, ανυπομονώ να τελειώσει η εξεταστική και να αρχίσει το εαρινό εξάμηνο μου στο Βερολίνο! θα πάω στο TU Berlin που φαίνεται πολύ ωραίο, όπως και η πόλη...
προς το παρόν ψάχνω για σπίτι ή δωμάτιο (btw αν ξέρει κανένας τίποτε...)
θα επανέλθω με εντυπώσεις και ενημέρωση, γιατί τώρα το μόνο που ξέρω είναι οι διαδικασίες πριν...οπότε αν μπορώ να βοηθήσω σ αυτό, ρωτήστε!
Just in case που το ψάχνει κάποιος ακόμα
Ο σύλλογος έχει συνάντηση ανοιχτή σε όλους κάθε Δευτέρα απόγευμα 7 μ.μ.
http://ntua.esngreece.gr/content/find-us/office
Ο σύλλογος έχει συνάντηση ανοιχτή σε όλους κάθε Δευτέρα απόγευμα 7 μ.μ.
http://ntua.esngreece.gr/content/find-us/office
Scribd Account - Εργασίες σχολής ΝΜΜ - scribd.com/Elrik99
Οντας ασχετος εγω,τι προυποθεσεις χρειαζεται για να παει καποιος?εγω δηλαδη που παω τωρα 6ο εξαμηνο μπορω να κανω αιτηση για του χρονου πχ?
βεβαιως και μπορεις! οποτε θες πας αρκει να εχεις περασει τα 3/4 των μαθηματων του 1ου ετουςDantε wrote:Οντας ασχετος εγω,τι προυποθεσεις χρειαζεται για να παει καποιος?εγω δηλαδη που παω τωρα 6ο εξαμηνο μπορω να κανω αιτηση για του χρονου πχ?
soultil δωσε χαιρετισματα στην μερκελ
ξέρετε αν μπορείς να πας σε δυο προγράμματα πχ και erasmus και iaeste?
- Doublecore
- Praetorian
- Σχολή: Μηχανολόγος
Φυσικα και μπορεις!Το ενα δεν αποκλειει το αλλο.kristy wrote:ξέρετε αν μπορείς να πας σε δυο προγράμματα πχ και erasmus και iaeste?
Information learned is more valuable than information given.
φορουμ εμπ e-polytexneio.gr forum ntua
Remember, it's just a ride
φορουμ εμπ e-polytexneio.gr forum ntua
Remember, it's just a ride