Λειτουργία Σχολής Μηχανολόγων 19-20/10
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Re: Λειτουργία Σχολής Μηχανολόγων 19-20/10
Το να μπαίνεις στη διαδικασία να συγκρίνεις τον εαυτό σου και τους υπόλοιπους φοιτητές με παιδιά δημοτικού είναι μάλλον άστοχο.
- sid
- MechEng Seeder
- Σχολή: Χημικός
όντως ,
οι σαίτες και τα χαρούμενα χαχανητά - όταν έλειπε ένας καθηγητής στα 3 πρώτα έτη - επίσης
οι σαίτες και τα χαρούμενα χαχανητά - όταν έλειπε ένας καθηγητής στα 3 πρώτα έτη - επίσης
Και μετά ορισμένοι παραπονιούνται ότι ντε και καλά η λέσχη χρησιμοποιεί κατεψυγμένα κρέατα. Τουναντίον λοιπόν.
- soti
- soti
Όπως χαίρονταν τότε και δεν καταλάβαιναν οτί το πραγματικό τους συμφέρον είναι το μάθημα, τώρα δεν καταλαβαίνουν οτί το πραγματικό τους συμφέρον δεν είναι να τελειώσουν τη σχολή μία μέρα αρχύτερα. Λανθασμένη κρίση τότε λανθασμένη κρίση και τώρα.
Τεσπα ανούσιες αντιπαραθέσεις ας κάνει ο καθένας ότι κρίνει σωστό είτε τον συμφέρει πραγματικά είτε όχι.
Αλλά και εγώ δεν μπορώ όταν βλέπω κάτι για μένα τόσο λάθος να μην το αναφέρω και να προσπαθήσω να το αλλάξω. Farewell.
Τεσπα ανούσιες αντιπαραθέσεις ας κάνει ο καθένας ότι κρίνει σωστό είτε τον συμφέρει πραγματικά είτε όχι.
Αλλά και εγώ δεν μπορώ όταν βλέπω κάτι για μένα τόσο λάθος να μην το αναφέρω και να προσπαθήσω να το αλλάξω. Farewell.
- sid
- MechEng Seeder
- Σχολή: Χημικός
luffy wrote:Όπως χαίρονταν τότε και δεν καταλάβαιναν οτί το πραγματικό τους συμφέρον είναι το μάθημα, τώρα δεν καταλαβαίνουν οτί το πραγματικό τους συμφέρον δεν είναι να τελειώσουν τη σχολή μία μέρα αρχύτερα. Λανθασμένη κρίση τότε λανθασμένη κρίση και τώρα.
προσπάθησε όσο θες , αλλά κλείνοντας την σχολή αύριο , δεν θα είμαι εγώ που θα πέφτω στο επίπεδο των χαχανητοσαιτών
http://www.youtube.com/watch?v=LwIRvYXSQSI
Και μετά ορισμένοι παραπονιούνται ότι ντε και καλά η λέσχη χρησιμοποιεί κατεψυγμένα κρέατα. Τουναντίον λοιπόν.
- soti
- soti
Είναι σίγουρο; δεν πρέπει πρώτα να αποφασήσει η σύγκλητος ?
Μην είναι δυο, να πάρω το τουφέκι μου; -.-Kitharistas wrote:συνάδελφοι από το σχήμα της ΕΑΑΚ είπαν πως θα κάνουν περιφρούρηση ώστε να μην ανοίξει η σχολή
PERFECTION is my DIRECTION
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
Δηλαδη μου λες δεν θα με αφησουνε να παω να δωσω την πεμπτη? χα0χ0αχ0αχ0α0χ0α0 καλα κρασια παιδες.
Το λογικό είναι ότι δεν θα σε αφήσουν και όλα τα μαθήματα που δίνονται Πέμπτη θα μεταφερθούν αυτούσια μια άλλη μερα.Δηλαδη μου λες δεν θα με αφησουνε να παω να δωσω την πεμπτη? χα0χ0αχ0αχ0α0χ0α0 καλα κρασια παιδες.
- erich_hartmann
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Καταρχάς καλησπέρα σε όλους.Κατά δεύτερον,μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι σημαίνει το ότι δε θα με αφήσουν να γράψω;Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς μπορούν να κάνουν για να με εμποδίσουν-αν υποθέσουμε ότι οι καθηγητές έχουν βγάλει θέματα,οι επιτηρητές είναι παρόντες και εγώ πάω στη σχολή για να γράψω.Με άλλα λόγια,αν το άλογο έχει πάει στην πηγή,θέλει και να πιει νερό,τι θα γίνει;θα αλυσοδεθούν στην είσοδο της σχολής και για να μπω θα πρέπει να περάσω από πάνω τους;γιατί αν έχω προλάβει να διαβάσω θα το κάνω...Παρακαλώ όποιον έχει μια σαφή απάντηση να την προσφέρει όσο το δυνατόν συντομότερα και ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Καλό βράδυ σε όλους.
Καλό βράδυ σε όλους.
erich_hartmann wrote:Καταρχάς καλησπέρα σε όλους.Κατά δεύτερον,μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι σημαίνει το ότι δε θα με αφήσουν να γράψω;Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς μπορούν να κάνουν για να με εμποδίσουν-αν υποθέσουμε ότι οι καθηγητές έχουν βγάλει θέματα,οι επιτηρητές είναι παρόντες και εγώ πάω στη σχολή για να γράψω.Με άλλα λόγια,αν το άλογο έχει πάει στην πηγή,θέλει και να πιει νερό,τι θα γίνει;θα αλυσοδεθούν στην είσοδο της σχολής και για να μπω θα πρέπει να περάσω από πάνω τους;γιατί αν έχω προλάβει να διαβάσω θα το κάνω...Παρακαλώ όποιον έχει μια σαφή απάντηση να την προσφέρει όσο το δυνατόν συντομότερα και ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Καλό βράδυ σε όλους.
Δεν θα τσακωθούν μαζί σου. Τους επιτηρητές και τους καθηγητές θα εμποδίσουν με τη βία να μπουν.
Όσον αφορά το διάβασμα σου, δεν σου εγγυώμαι ότι θα είναι εκεί για να το κάνουν, αλλά αν μαζευτούν θα γίνει αυτό.
Η ηλιθιότητα έχει όρια. Απλώς είναι πολλοί αυτοί που τα ξεπερνούν.