Ναι ρε! Θα βγάλουμε διαφήμιση!
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- electra_semfitissa
- Captain
- Σχολή: ΣΕΜΦΕ
Re: Ναι ρε! Θα βγάλουμε διαφήμιση!
Μπορώ να θυσιαστώ,απλά μετά θα είμαι επίσημα "γκρινιάρα γυναίκα" ,την τυχη μου!Αν δεν βρείτε άλλη πείτε μου..φιλιά
αφού ρε ηλέκτρα έπαιζες στο αμφιθέατρο. θα μιλάμε για έπικ φέιλ
By a lonely prison wall
I heard a young girl calling
Micheal they are taking you away
For you stole Trevelyn's corn
So the young might see the morn.
Now a prison ship lies waiting in the bay.
I heard a young girl calling
Micheal they are taking you away
For you stole Trevelyn's corn
So the young might see the morn.
Now a prison ship lies waiting in the bay.
- electra_semfitissa
- Captain
Τς ειπα αν δεν βρειτε άλλη!κόψε τα πλάνα που είμαι-έχω μωβ τοίχο στο δωμάτιο μου,
πετάμε και κανένα αρκούδι και 5 περιοδικά(επιβεβαιώνεται το σεξιστικό του πράγματος) και το φιξάρουμε!
Ως υστατη λύση μπας και βγεί το σπότ!
Καλά έτσι και το κάνουμε, ο δικός μου θα περπατάει, θριαμβευτικά με ύφος καισαρα:Επιτέλους δικαιώθηκα, και όλος ο κόσμος το ξέρει και συμφωνεί!
Εμ θα με καταστρέψετε εμ ζορίζεσαι κιόλας!
πετάμε και κανένα αρκούδι και 5 περιοδικά(επιβεβαιώνεται το σεξιστικό του πράγματος) και το φιξάρουμε!
Καλά έτσι και το κάνουμε, ο δικός μου θα περπατάει, θριαμβευτικά με ύφος καισαρα:Επιτέλους δικαιώθηκα, και όλος ο κόσμος το ξέρει και συμφωνεί!
Οντως!electra_semfitissa wrote:Τς ειπα αν δεν βρειτε άλλη!κόψε τα πλάνα που είμαι-έχω μωβ τοίχο στο δωμάτιο μου,
Θα χροιαστουμε και τρελομπαλακια! πολλα τρελομπαλακια!
Ποσο να κοστίζει μια φοιτητρια της θεατρικης σχολης για 12 δευτερα σκηνη?
Ολος ο κοσμος, ενα μεγαλο τασακι.
Αλλα δεν γαμιεται
Αλλα δεν γαμιεται
stathis wrote: Εχει αδειες ξαπλωστρες πιο κατω,μακρια απο το ηχειο.
- Kitharistas
- Praetorian
- Σχολή: Μηχανολόγος
σιγά ρε παιδιά φοιτήτρια θεατρικής σχολής.. απλά να πάρουν μπρος οι δικιές μας πρέπει
Rock on buddies...
- sid
- MechEng Seeder
- Σχολή: Χημικός
όπως είπε ένας μεγάλων άνθρωπος της τέχνης , ο μάρκος λεζές , ηθοποιός σημαίνει φωςAdamaklas wrote:Ποσο να κοστίζει μια φοιτητρια της θεατρικης σχολης για 12 δευτερα σκηνη?
κομμένο και νερό και τηλέφωνο κομμένα επίσης
Και μετά ορισμένοι παραπονιούνται ότι ντε και καλά η λέσχη χρησιμοποιεί κατεψυγμένα κρέατα. Τουναντίον λοιπόν.
- soti
- soti
- castiel
- Praetorian
- Σχολή: Ναυπηγός
Now dance, fucker, dance | Man, I never had a chance | And no one even knew | It was really only you
And now you'll lead the way | Show the light of day | Nice work you did | You're gonna go far, kid..
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
κι ο πατέρας του στον Άδη
άκουσε μια τουφεκιά.
And now you'll lead the way | Show the light of day | Nice work you did | You're gonna go far, kid..
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
κι ο πατέρας του στον Άδη
άκουσε μια τουφεκιά.
- Kitharistas
- Praetorian
- electra_semfitissa
- Captain
Λοιπόν οι δουλείες πάνε σκατά.
Πέρισυ ήμουν επιτυχούσα στις εξετάσεις του υπουργείου πολιτισμού (θέατρο-υποκριτική) (μπορείτε να το τσεκάρετε) και είμαι ενεργό μέλος στο θεατρικό studio Μαύρη Σφαίρα στα εξάρχεια.
Κάτι άκουσα για λεφτα.....
Λοιπόν τώρα που το ξανασκέφτηκα τιμής εκκίνησης 20 ευρώ και επειδή είμαι και πολυτεχνίτισσα περιμένω εκθετική οικονομική προσφορά!
Πέρισυ ήμουν επιτυχούσα στις εξετάσεις του υπουργείου πολιτισμού (θέατρο-υποκριτική) (μπορείτε να το τσεκάρετε) και είμαι ενεργό μέλος στο θεατρικό studio Μαύρη Σφαίρα στα εξάρχεια.
Λοιπόν τώρα που το ξανασκέφτηκα τιμής εκκίνησης 20 ευρώ και επειδή είμαι και πολυτεχνίτισσα περιμένω εκθετική οικονομική προσφορά!
- kopanosAE
- MechEng Seeder
...μιλάμε στο τηλέφωνο για να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες! Βιαζόμαστε!electra_semfitissa wrote:Λοιπόν οι δουλείες πάνε σκατά.
..βγαίνει ο κόσμος τις Τρίτες;