μετά από αναζήτηση στα παλαιότερα τόπικ αυτού του εξαμήνου, η απάντηση είναι... 4 μέρες.blackjohnny wrote:θυμάται κανείς πόσες μέρες έχουμε συνολικά χάσει μέχρι τώρα?
Γ.Σ. Μηχανολόγων Τρίτη 3/5
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- anticapitalist
- Captain
- Σχολή: Πολιτικός
Re: Γ.Σ. Μηχανολόγων Τρίτη 3/5
«Το μεγαλύτερο επίτευγμα είναι το να είσαι ο εαυτός σου μέσα σ' έναν κόσμο που προσπαθεί διαρκώς να σε κάνει κάτι άλλο».
Ralph Waldo Emerson
Ralph Waldo Emerson
Ξέρει κανείς για πόσες μέρες κατάληψη πάμε αυτή τη φορά? Δεν μας βλέπω να κάνουμε καλοκαίρι φέτος.
Πότε κάναμε καλοκαίρι και δεν το θυμάμαι ρε παιδιά?????
-
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Καλοκαιρινές διακοπές και ΕΜΠ δεν συμβαδίζουν...ralf12 wrote:Πότε κάναμε καλοκαίρι και δεν το θυμάμαι ρε παιδιά?????
Κι εγώ τόσες θυμάμαι.anticapitalist wrote:μετά από αναζήτηση στα παλαιότερα τόπικ αυτού του εξαμήνου, η απάντηση είναι... 4 μέρες.blackjohnny wrote:θυμάται κανείς πόσες μέρες έχουμε συνολικά χάσει μέχρι τώρα?
Βέβαια αυτό δε σημαίνει ότι έχουμε "περιθώριο" να αρχίσουμε τα ίδια..
γιατρέ μου είμαι κόκκαλοοοοοοο
Η προγραμματισμένη για την Τρίτη 3/5 Γενική Συνέλευση του φοιτητικού συλλόγου μεταφέρεται για την Τρίτη 10/5 ύστερα από απόφαση του ΔΣ.
- ShadowMech
- Praetorian
Οχι, απλα ετσι καταντησες.
Ρώτα οποιονδήποτε ευτυχισμένο άνθρωπο και δεν θα σου πει για συστήματα, πολιτικές, δυνάμεις, αριστερά, κεφάλαιο. Δεν θα σου πει τίποτα πέρα από το "ήξερα τι ήθελα".
The Don
The Don