Η mama mafia γιατί ποστάρει στα μουλοχτά, αν και έχει πάρει από το amazon το '1000+1 τρόποι να περάσετε τον eNy χωρίς να σας καταλάβουν'.
Τέλος μαρέσει πολύ η έκφραση: 'Φιλικά, The Don.'.

???master wrote: '1000+1 τρόποι να περάσετε τον eNy χωρίς να σας καταλάβουν'.
τους διαπομπευαν στο εμπ και τους εφτυναν!eΝy wrote:???master wrote: '1000+1 τρόποι να περάσετε τον eNy χωρίς να σας καταλάβουν'.![]()
![]()
Έχω ρε να ασχοληθώ με σπαμέρια 3 χρόνια..! Με διαδέχτηκε ο Molina και τώρα ο Kitharistas επ αυτού. Την όλη χαλαρότητα την οφείλετε στον Kitharista. Σε παρελθόντες εποχές πέφτανε deletes και ban σε καθημερινή βάση..!![]()
Και μάλιστα τα ονόματα των banαρισμένων ανακοινώνονταν καθημερινά και στο portal!
Heresy grows from idleness.HarisSukhoi wrote:Imperial Codex?eΝy wrote:
???![]()
![]()
Έχω ρε να ασχοληθώ με σπαμέρια 3 χρόνια..! Με διαδέχτηκε ο Molina και τώρα ο Kitharistas επ αυτού. Την όλη χαλαρότητα την οφείλετε στον Kitharista. Σε παρελθόντες εποχές πέφτανε deletes και ban σε καθημερινή βάση..!![]()
Και μάλιστα τα ονόματα των banαρισμένων ανακοινώνονταν καθημερινά και στο portal!
οφείλω να ομολογήσω πως το μέτρο φαίνεται ενδιαφέρον.. αν συνεχίσουν τα σπαμάρια θα εφαρμοστεί άμεσαeΝy wrote:???master wrote: '1000+1 τρόποι να περάσετε τον eNy χωρίς να σας καταλάβουν'.![]()
![]()
θα δείξει, θα ληφθούν πολλά πράγματα υπ'όψιν.. αν είναι να εφαρμοστεί θα ενημερωθείτε με ανακοίνωση, μπορεί ή άμεσα ενδιαφερόμενοι να λάβουν και pmHarisSukhoi wrote:Δεν θα εκτιμήσεις ούτε την προσφορά μου στις ''Τεχνητές Ομορφιές''?Kitharistas wrote: οφείλω να ομολογήσω πως το μέτρο φαίνεται ενδιαφέρον.. αν συνεχίσουν τα σπαμάρια θα εφαρμοστεί άμεσα![]()
![]()
![]()
eny, did you order the Red Code?eΝy wrote:???master wrote: '1000+1 τρόποι να περάσετε τον eNy χωρίς να σας καταλάβουν'.![]()
![]()
ε χμKitharistas wrote:θα δείξει, θα ληφθούν πολλά πράγματα υπ'όψιν.. αν είναι να εφαρμοστεί θα ενημερωθείτε με ανακοίνωση, μπορεί ή άμεσα ενδιαφερόμενοι να λάβουν και pmHarisSukhoi wrote:Δεν θα εκτιμήσεις ούτε την προσφορά μου στις ''Τεχνητές Ομορφιές''?Kitharistas wrote: οφείλω να ομολογήσω πως το μέτρο φαίνεται ενδιαφέρον.. αν συνεχίσουν τα σπαμάρια θα εφαρμοστεί άμεσα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
btw έχω ήδη 5 υποψήφιους.. το νου σας
Έχει μπλοκαριστεί από τη διοίκηση αυτό, ακριβώς λόγω της δημοφιλίας σου ως poster..! Δε θέλουμε ο αγαπημένος poster μικρών και μεγάλων να εξαφανιστεί ξαφνικά..!all. koukoulofloros wrote: όταν στείλεις το πιμι για προειδοποίηση σπαμμμινγκ , κοίτα και εκείνο το αίτημα μου για μετονομασία μου σε Le Grand Meaulnes
- μου έχουν δώσει αριθμό πρωτοκόλλου αλλά τίποτα