Καλοκαιρινές Διακοπές
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- liakoskotsi
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Re: Καλοκαιρινές Διακοπές
Ποια Νάξος? Ποια Λευκάδα? Ποια Ικαρία? Ποια Λάρισα?
Ελάτε Ν. Μάκρη!!
άψογες παραλίες
νυχτερινή ζωή
άτομα της ηλικίας μας
και επειδή το στομάχι πάνω από όλα
και η διασκέδαση δεν τελειώνει εδώ!!
ο δήμος φροντίζει μέχρι και για την καθημερινή άσκηση του λέηκερς!! ΙΔΟΥ
ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ!! ΕΥΓΕ!!
ακόμα και δια γυμνού οφθαλμού οι ομοιότητες με το Μαιάμι είναι προφανής!
τι περιμένετε λοιπόν? ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!
Ελάτε Ν. Μάκρη!!
άψογες παραλίες
νυχτερινή ζωή
άτομα της ηλικίας μας
και επειδή το στομάχι πάνω από όλα
και η διασκέδαση δεν τελειώνει εδώ!!
ο δήμος φροντίζει μέχρι και για την καθημερινή άσκηση του λέηκερς!! ΙΔΟΥ
ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ!! ΕΥΓΕ!!
ακόμα και δια γυμνού οφθαλμού οι ομοιότητες με το Μαιάμι είναι προφανής!
τι περιμένετε λοιπόν? ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!
Wise Man wrote:Όχι 'κάποια' γυναίκα. Η μία και μοναδική. Ο σωστός άνδρας φυλάει το λουλουδάκι του για μια ξεχωριστή ψυχή που βρίσκεται κάπου εκεί έξω και τον ψάχνει.
ωραια άρα αφου η ικαρία είναι ήσυχο μέρος μάλλον απορρίπτεται...έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο μέρος για διακοπές με κολλητο και να χει ντάπα-ντούπα;( έχω πάει Ιο...)
- lakers4life24
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Ωω πρωινος πρωινος. Ξυπνησες να διαβασεις ρε θηριο? Ε τι ρωτας ? Μυκονος και Ανδρος θα χουν αυτα που ζητας. Διαλεγεις και παιρνεις.Enositis wrote:ωραια άρα αφου η ικαρία είναι ήσυχο μέρος μάλλον απορρίπτεται...έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο μέρος για διακοπές με κολλητο και να χει ντάπα-ντούπα;( έχω πάει Ιο...)
when the body says stop the spirit cries NEVER!!!!
- castiel
- Praetorian
- Σχολή: Ναυπηγός
Σκιάθο! Μαζεύει πολλούς φοιτητές!Enositis wrote:ωραια άρα αφου η ικαρία είναι ήσυχο μέρος μάλλον απορρίπτεται...έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο μέρος για διακοπές με κολλητο και να χει ντάπα-ντούπα;( έχω πάει Ιο...)
Και ισως κω. Διαφορετικό νταπα ντουπα, γεμάτη τουρίστες από την βόρεια ευρώπη. Αν σου αρέσει κάτι τέτοιο τραβά εκεί. Περισσότερες πληροφοριες από κοντά. Το μόνο κακό ότι είναι 12 ώρες με πλοίο.
Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk
Now dance, fucker, dance | Man, I never had a chance | And no one even knew | It was really only you
And now you'll lead the way | Show the light of day | Nice work you did | You're gonna go far, kid..
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
κι ο πατέρας του στον Άδη
άκουσε μια τουφεκιά.
And now you'll lead the way | Show the light of day | Nice work you did | You're gonna go far, kid..
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
άκουσε μια τουφεκιά.
ρε παιδια να ρωτησω, για σαντορινη τι πληροφοριες εμπειριες εχουμε?λεω να παω 4ημερο συντομα και βλεπω κατι πολυ καλες τιμες (20 δραχμες εεε ευρω ηθελα να πω το δωματιο και αλλα τοσα το αυτοκινητο απο παζαρεμα...)και για σαντορινη γενικα ειναι λιγα...
- castiel
- Praetorian
αποτι εχω ακουσει με την κοπέλα/το αγόρι είναι πολύ καλά.
με φίλους δεν ξέρω.
με φίλους δεν ξέρω.
Now dance, fucker, dance | Man, I never had a chance | And no one even knew | It was really only you
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
άκουσε μια τουφεκιά.
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
άκουσε μια τουφεκιά.
-
- MechEng Seeder
αμα θελεις νταπα ντουπα ,ενα ειναι το νησι ,ΜΥΚΟΝΟΣ
αρκει να αντεχεις τους σουρουμενους αγγλους που κυκλοφορουν ,τις αδερφες που χαλαρα σου πιανουν τον κωλο στα beach bar και τις παρτολες που μετα την επιστροφη τους δεν θυμουνται τιποτα απ οσα εκαναν στο νησι του ανεμου...
για σκιαθο αν και δεν εχω παει εχω ακουσει τα καλυτερα και απ αυτα που εχω δει/ακουσει πιστευω οτι ειναι μακραν απο τα καλυτερα και ομορφοτερα νησια του αιγαιου,αφηστε που εχει τοσο χρημα εκει που οι ξενοδοχειακες εγκαταστασεις ειναι πενταστερες και βαλε...
αρκει να αντεχεις τους σουρουμενους αγγλους που κυκλοφορουν ,τις αδερφες που χαλαρα σου πιανουν τον κωλο στα beach bar και τις παρτολες που μετα την επιστροφη τους δεν θυμουνται τιποτα απ οσα εκαναν στο νησι του ανεμου...
για σκιαθο αν και δεν εχω παει εχω ακουσει τα καλυτερα και απ αυτα που εχω δει/ακουσει πιστευω οτι ειναι μακραν απο τα καλυτερα και ομορφοτερα νησια του αιγαιου,αφηστε που εχει τοσο χρημα εκει που οι ξενοδοχειακες εγκαταστασεις ειναι πενταστερες και βαλε...
- Spyrοs
- Praetorian
Δεν έχω διαβάσει τα προηγούμενα posts αλλά αν κάποιος ψάχνει χαλαρές διακοπές προτείνω camping στη Σέριφο. Θα αδειάσει το κεφάλι σας
Προετοιμασία για Μεταπτυχιακές Σπουδές
GRE - GMAT - TOEFL- IELTS
Κατεχάκη 17, Αθήνα - 210.6910882
website: https://globalprep.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/globalprep
e-mail: info@globalprep.gr
- castiel
- Praetorian
και να σου φεύγουν τα λεφτά πριν το καταλάβεις, αν δεν κάνω λάθοςιστορικός mech-eng wrote:αμα θελεις νταπα ντουπα ,ενα ειναι το νησι ,ΜΥΚΟΝΟΣ
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
άκουσε μια τουφεκιά.
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
άκουσε μια τουφεκιά.
.
Last edited by Vladimir on Wed Jan 18, 2023 12:32 am, edited 1 time in total.
mysterious wrote:Από ένα πορνόγερο ως και του λόγου σας, περίμενα να αποφεύγατε αυτή την στενωπό! Όμως, αν και ραμολί, επιδίδεστε, λίαν επιτυχώς, στο κασκαντεριλίκιον!!! Γι'αυτό σας αρμόζει ένα ΕΥΓΕ για το κοινωνικόν έργον που επιτελείτε! RESPECT, βοήθειά μας!!!!