Καλοκαιρινές Διακοπές
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Καλοκαιρινές Διακοπές
Παιδια το τοπικ αυτο το έφτιαξα για συμβουλές αποριες και προτάσεις σχετικά με καλοκαιρινους προορισμούς...
αρχικά...Ικαρία έχει πάει κανείς; Τι λέει απο νυχτερινή ζωή, διαμονή, καταλύματα, φαγητό;
αρχικά...Ικαρία έχει πάει κανείς; Τι λέει απο νυχτερινή ζωή, διαμονή, καταλύματα, φαγητό;
Re: Καλοκαιρινές Διακοπές
Τι να σου πω ρε μαλακα, εχει παει η γιαγια μου για ιαματικά λουτρα να ρωτησω?
Ολος ο κοσμος, ενα μεγαλο τασακι.
Αλλα δεν γαμιεται
Αλλα δεν γαμιεται
stathis wrote: Εχει αδειες ξαπλωστρες πιο κατω,μακρια απο το ηχειο.
- liakoskotsi
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
υπάρχουν και ταξιδιωτικοί οδηγοί
Wise Man wrote:Όχι 'κάποια' γυναίκα. Η μία και μοναδική. Ο σωστός άνδρας φυλάει το λουλουδάκι του για μια ξεχωριστή ψυχή που βρίσκεται κάπου εκεί έξω και τον ψάχνει.
- lakers4life24
- MechEng Seeder
ειχα παει πιο μικρος και ηταν πολυ ηρεμα τα πραματα, αλλα ελεω τουρισμου εχει εξελιχθει σε καποιο βαθμο σαν τα κλασσικα ελληνικα κωλονησια με κωλομπαρα, αγγλους που γινονται πιελες και βγαζουν τον κωλο τους εξω στο δρομο και πιτογυραδικα που ναι ανοικτα 24-7 για να την τηλωνουν οι κρεπαλιασμενοι ( Η απολαυση των διακοπων στα καλυτερα της μην ξερασω).
Παντως το μονο γαματο πραμα που θυμαμαι ειναι οτι ειχε κατι κυματαρες 1,5-2 μετρα και καθομουν με τις ωρες να με παρασερνουν και να σκαω με την πλατη στα χαλικια της ακτης
Παντως το μονο γαματο πραμα που θυμαμαι ειναι οτι ειχε κατι κυματαρες 1,5-2 μετρα και καθομουν με τις ωρες να με παρασερνουν και να σκαω με την πλατη στα χαλικια της ακτης
when the body says stop the spirit cries NEVER!!!!
- KonTaz
- MechEng Seeder
Νυχτερινή ζωή χαλαρά πράγματα.Enositis wrote:Παιδια το τοπικ αυτο το έφτιαξα για συμβουλές αποριες και προτάσεις σχετικά με καλοκαιρινους προορισμούς...
Φαγητό,θα φας καλό ψάρι(παραλιακά,Αρμενιστής πχ) αλλά και καλό κρέας(στο βουνό,Ράχες πχ)
Διαμονή θα σου πρότεινα να κλείσεις κοντά στον Αρμενιστή.
Την κάνω χωνί,αράζω.
Την κάνω τζαμάουα,είμαι τέλειος.
Την κάνω τζαμάουα,είμαι τέλειος.
Ετσι λεγεται και ενα γαματο καμπιγκ στην χαλκιδικη και γαμαειKonTaz wrote:Αρμενιστή.
Αλλα δεν γαμιεται
Αλλα δεν γαμιεται
-
- MechEng Seeder
ΜΑΓΚΕΣ ΝΑΞΟΣ και παλι ναξος...δεν το λεω επειδη καταγομαι απο κει αλλα επειδη μπορεις να βρεις οτι τυπο διακοπων θελεις πανω σε ενα μονο νησι ,απο απομερες παραλιες στου διαολου την μανα μεχρι παραλιες πλημμυρισμενες απο τουριστες και μπαρακια πανω στην αμμο.α και μην ξεχνιομαστε ,τα στενα μεταξυ παρου και ναξου ειναι ευρωπαικως απο τις καλυτερες τοποθεσιες για kite serfing.
- castiel
- Praetorian
- Σχολή: Ναυπηγός
+1 για νάξο.
δεν έχω πάει, αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα!
εγώ προτείνω και Λευκάδα!
ίσως οι καλύτερες διακοπές που έχω πάει μέχρι τώρα.
+μοναδικές παραλίες, νυχτερινή ζωή για σχεδόν όλα τα γούστα.
δεν έχω πάει, αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα!
εγώ προτείνω και Λευκάδα!
ίσως οι καλύτερες διακοπές που έχω πάει μέχρι τώρα.
+μοναδικές παραλίες, νυχτερινή ζωή για σχεδόν όλα τα γούστα.
Now dance, fucker, dance | Man, I never had a chance | And no one even knew | It was really only you
And now you'll lead the way | Show the light of day | Nice work you did | You're gonna go far, kid..
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
κι ο πατέρας του στον Άδη
άκουσε μια τουφεκιά.
And now you'll lead the way | Show the light of day | Nice work you did | You're gonna go far, kid..
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
κι ο πατέρας του στον Άδη
άκουσε μια τουφεκιά.
---
Last edited by Stathis on Sat May 26, 2012 12:52 pm, edited 1 time in total.
ΑΡΧΙΔΙΑ!
ΛΑΡΙΣΑ και παλι λαρισα!
Δεν το λεω επειδη καταγομαι απο εκει, αλλα τι καλυτερο να ζησετε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ σε ενα μερος Χ Ω Ρ Ι Σ ΑΝΗΦΟΡΕΣ!
Να παθετε ηλιαση μαζι με τους φιλους σας κατω απο τους 45 βαθμους υπο σκιαν!
να δείτε ακριβά αμάξια και να φατε Κ Ρ Ε Α Σ.
Επιτέλους ενα μερος οπου θα μπορέσετε να φορέστε την μασκα οξυγονου που πηρατε για τις ποριες σας!
Να δειτε Αλογα και προβατα εκει Π ΟΥ ΔΕΝ τα περιμενετε!
Γκολφ? Φυσικα! Γιατι οχι? ΟΛΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ!
Θάλασσα? ΧΑ! αυτά ειναι για τους φτωχους! καντε μπανιο σε ενα ποταμι, ΣΤΟΝ ΠΗΝΕΙΟ ! θα εχετε την ευκαιρια να βρείτε μοναδικά σουβενιρ απο την Πυρκαλ την Κυκνος ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ανταλλακτικα για το ugo σας! ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ μες στον ποταμο! ΝΑΙ καλα ακουσατε!
Ειστε απο νησι? ΤΟΣΟ το καλύτερο! Θα δείτε τι ειναι το τρενο, το χωραφι και φυσικα Ο ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ!
δεν θελετε να κοιμηθειτε μονοι σας στις διακοπες? ΧΑ! Ο δημος λαρισαιων ΦΡΟΝΤΙΣΕ ηδη για αυτο! ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ! ΝΑΙ! ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΠΑΝΤΟΥ!
Λαρισα.
Η πολη οπου τα γυραδικα σας δινουν καλαμακια ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΩΜΑΤΑ και το < ι > δν υπαρχει!
Σας περιμένουμε!
ΛΑΡΙΣΑ και παλι λαρισα!
Δεν το λεω επειδη καταγομαι απο εκει, αλλα τι καλυτερο να ζησετε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ σε ενα μερος Χ Ω Ρ Ι Σ ΑΝΗΦΟΡΕΣ!
Να παθετε ηλιαση μαζι με τους φιλους σας κατω απο τους 45 βαθμους υπο σκιαν!
να δείτε ακριβά αμάξια και να φατε Κ Ρ Ε Α Σ.
Επιτέλους ενα μερος οπου θα μπορέσετε να φορέστε την μασκα οξυγονου που πηρατε για τις ποριες σας!
Να δειτε Αλογα και προβατα εκει Π ΟΥ ΔΕΝ τα περιμενετε!
Γκολφ? Φυσικα! Γιατι οχι? ΟΛΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ!
Θάλασσα? ΧΑ! αυτά ειναι για τους φτωχους! καντε μπανιο σε ενα ποταμι, ΣΤΟΝ ΠΗΝΕΙΟ ! θα εχετε την ευκαιρια να βρείτε μοναδικά σουβενιρ απο την Πυρκαλ την Κυκνος ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ανταλλακτικα για το ugo σας! ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ μες στον ποταμο! ΝΑΙ καλα ακουσατε!
Ειστε απο νησι? ΤΟΣΟ το καλύτερο! Θα δείτε τι ειναι το τρενο, το χωραφι και φυσικα Ο ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ!
δεν θελετε να κοιμηθειτε μονοι σας στις διακοπες? ΧΑ! Ο δημος λαρισαιων ΦΡΟΝΤΙΣΕ ηδη για αυτο! ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ! ΝΑΙ! ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΠΑΝΤΟΥ!
Λαρισα.
Η πολη οπου τα γυραδικα σας δινουν καλαμακια ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΩΜΑΤΑ και το < ι > δν υπαρχει!
Σας περιμένουμε!
Αλλα δεν γαμιεται
Αλλα δεν γαμιεται