της λέσχης μας το φαί είναι για τους λεβέντες ρε, πες ΑδάμοKuchiki_Byakuya wrote:αν δεν έχεις αίσθηση της γεύσης υποθέτω ότι τρώγονται
Το πιο άχρηστο Ποστ.
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- spot54
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Re: Το πιο άχρηστο Ποστ.
Spoiler: show
Last edited by spot54 on Wed Mar 28, 2012 10:55 pm, edited 1 time in total.
It seems that common sense, is not so common after all...
- Kuchiki_Byakuya
- MechEng Seeder
Με το είπε η πρώτη απάντηση στο μυαλό μου ήταν: 'Σιγά μην γίνω σαν τον Πάμπαλη.'SlasherG wrote:ΤΑΠΕΡ, όπως το πε!!
Για αυτόχειρες είναι.spot54 wrote:της λέσχης μας το φαί είναι για τους λεβέντες ρε, πες ΑδάμοKuchiki_Byakuya wrote:αν δεν έχεις αίσθηση της γεύσης υποθέτω ότι τρώγονται
Be proud to die by my Bankai.
Bankai. Senbonsakura Kageyoshi
- spot54
- MechEng Seeder
Όσα δεν φτάνει η αλεπού...Kuchiki_Byakuya wrote:Με το είπε η πρώτη απάντηση στο μυαλό μου ήταν: 'Σιγά μην γίνω σαν τον Πάμπαλη.'
- Kuchiki_Byakuya
- MechEng Seeder
δεν τα πιάνει ποτέ.spot54 wrote:Όσα δεν φτάνει η αλεπού...
- lakers4life24
- MechEng Seeder
το φαι ειναι πολυ πιο ιερο απ τα βιβλια αλλα μαλλον δεν μας ελειψε και ποτε για να το τιμουμε, προτιμω να μαι ο τελευταιος των σκουπιδιαριδων που να εχει να φαει παρα να χω 200 μαστερ και μεταπτυχιακα και να μου λειψει το φαι
παμπαλη +1000 για το ταπερ
when the body says stop the spirit cries NEVER!!!!
- spot54
- MechEng Seeder
Δεν είναι ανάγκη να σου λείψει το φαγητό για να το τιμήσεις, αν και υπάρχουν πάρα πολλοί που το χουν χεσμένο (βλέπε vegeterians). Επίσης δεν μπορεί να γίνει σύγκριση τροφής- γνώσης αφού το ένα καλύπτει βιολογική ανάγκη... Σε περιόδους σαν το '21 κανένας δεν έδινε Fuck για το αν είχε πτυχία από την στιγμή που δεν μπορούσε να συντηρήσει τον εαυτό τουlakers4life24 wrote:το φαι ειναι πολυ πιο ιερο απ τα βιβλια αλλα μαλλον δεν μας ελειψε και ποτε για να το τιμουμε, προτιμω να μαι ο τελευταιος των σκουπιδιαριδων που να εχει να φαει παρα να χω 200 μαστερ και μεταπτυχιακα και να μου λειψει το φαι
Last edited by spot54 on Wed Mar 28, 2012 11:53 pm, edited 1 time in total.
- Kuchiki_Byakuya
- MechEng Seeder
Μπράβο κατάλαβες ακριβώς αυτό που ήθελα να πω.lakers4life24 wrote:το φαι ειναι πολυ πιο ιερο απ τα βιβλια αλλα μαλλον δεν μας ελειψε και ποτε για να το τιμουμε, προτιμω να μαι ο τελευταιος των σκουπιδιαριδων που να εχει να φαει παρα να χω 200 μαστερ και μεταπτυχιακα και να μου λειψει το φαι
Πάμπαλη, -googleplex για τα γαμωτάπερ σου.
Τάπερ παίρνουν τα παιδάκια στο νηπιαγωγείο, ή όσοι θέλουν να τους μοιάσουν.
Λοιπον, επειδη ειπε ο σωτηρης να επεμβω. θα το κανω.
Μικρο μου λεγανε, οταν επεφτα οτι ψηλώνω ( ισχυει αχχαχα), οταν χτυπουσα οτι θα γινω πιο δυνατος... εχω χτυπηθει απο ρευμα*, εχω σπασει τον σβερκο μου εχω φαει μαχαιρι *, εχω σπασει το κεφαλι μου * τα χερια μου * τα δαχτυλά μου * , εχω κανει εγχειρησεις * εχω μεινει 1 μερα στην εντατικη και 4 μερες στο νοσοκομειο , εχω σπασει τις μυτες μου* , τα τσαουλια μου, τα δοντια μου*....
χαχ
Αλλά το πάθος και το ξαφνιασμα που σου δινει το Photo Finish
που κανεις στην τουαλέτα μετά απο το ψάρι της λέσχης τιποτα...
Therefore, after Reasons, and moar reasons.
Το Φαγητο της λεσχης ειναι για τους λεβεντες.
Υ.Γ με ' * ' ειναι τα πραγματα που εχω παθει πανω απο 1 φορα
Edit
Οσο για τα ταπερ... δεν βλεπω κανεναν να φερνει οδοντοβουρτσα στη σχολη...
Μικρο μου λεγανε, οταν επεφτα οτι ψηλώνω ( ισχυει αχχαχα), οταν χτυπουσα οτι θα γινω πιο δυνατος... εχω χτυπηθει απο ρευμα*, εχω σπασει τον σβερκο μου εχω φαει μαχαιρι *, εχω σπασει το κεφαλι μου * τα χερια μου * τα δαχτυλά μου * , εχω κανει εγχειρησεις * εχω μεινει 1 μερα στην εντατικη και 4 μερες στο νοσοκομειο , εχω σπασει τις μυτες μου* , τα τσαουλια μου, τα δοντια μου*....
χαχ
Αλλά το πάθος και το ξαφνιασμα που σου δινει το Photo Finish
Therefore, after Reasons, and moar reasons.
Το Φαγητο της λεσχης ειναι για τους λεβεντες.
Υ.Γ με ' * ' ειναι τα πραγματα που εχω παθει πανω απο 1 φορα
Edit
Οσο για τα ταπερ... δεν βλεπω κανεναν να φερνει οδοντοβουρτσα στη σχολη...
Ολος ο κοσμος, ενα μεγαλο τασακι.
Αλλα δεν γαμιεται
Αλλα δεν γαμιεται
stathis wrote: Εχει αδειες ξαπλωστρες πιο κατω,μακρια απο το ηχειο.
- Kuchiki_Byakuya
- MechEng Seeder
Μήπως γιατί κανένας δεν φέρνει οδοντόκρεμα;Adamaklas wrote:Οσο για τα ταπερ... δεν βλεπω κανεναν να φερνει οδοντοβουρτσα στη σχολη...
- sid
- MechEng Seeder
- Σχολή: Χημικός
το καλύτερο είναι να έχεις 200 μάστερ και μεταπτυχιακά και να είσαι ο τελευταίος των σκουπιδιάρηδων ,αν και ακούγεται αδντόνlakers4life24 wrote:το φαι ειναι πολυ πιο ιερο απ τα βιβλια αλλα μαλλον δεν μας ελειψε και ποτε για να το τιμουμε, προτιμω να μαι ο τελευταιος των σκουπιδιαριδων που να εχει να φαει παρα να χω 200 μαστερ και μεταπτυχιακα και να μου λειψει το φαι
κωστής παλαμάςAdamaklas wrote:Λοιπον, επειδη ειπε ο σωτηρης να επεμβω. θα το κανω.
ο μπρους γουίλις του φόρουμAdamaklas wrote:εχω χτυπηθει απο ρευμα*, εχω σπασει τον σβερκο μου εχω φαει μαχαιρι *, εχω σπασει το κεφαλι μου * τα χερια μου * τα δαχτυλά μου * , εχω κανει εγχειρησεις * εχω μεινει 1 μερα στην εντατικη και 4 μερες στο νοσοκομειο , εχω σπασει τις μυτες μου* , τα τσαουλια μου, τα δοντια μου*....
Last edited by sid on Thu Mar 29, 2012 12:13 am, edited 1 time in total.
Και μετά ορισμένοι παραπονιούνται ότι ντε και καλά η λέσχη χρησιμοποιεί κατεψυγμένα κρέατα. Τουναντίον λοιπόν.
- soti
- soti