+10000castiel wrote:
Το πιο άχρηστο Ποστ.
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- liakoskotsi
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Re: Το πιο άχρηστο Ποστ.
Wise Man wrote:Όχι 'κάποια' γυναίκα. Η μία και μοναδική. Ο σωστός άνδρας φυλάει το λουλουδάκι του για μια ξεχωριστή ψυχή που βρίσκεται κάπου εκεί έξω και τον ψάχνει.
- Kuchiki_Byakuya
- MechEng Seeder
Σκέφτεσαι: 'Δεν είμαι η μοναδική καμμένη εδώ μέσα.'(β-α)/2 wrote:ιστορικός mech-eng wrote:
Kuchiki_Byakuya wrote:
Χρόνια Πολλά.
Πάρε και τον μεγαλύτερο αριθμό σε σοβαρή μαθηματική απόδειξη.
http://en.wikipedia.org/wiki/Graham's_number
τον μεγαλυτερο αριθμο ever τον εχει ανακαλυψει ο αρχημηδης εδω και αιωνες!!!
Kuchiki_Byakuya wrote:
ιστορικός mech-eng wrote:
τον μεγαλυτερο αριθμο ever τον εχει ανακαλυψει ο αρχημηδης εδω και αιωνες!!!
Δεν έκανες link αλλά με ένα εξαιρετικά απλό ψάξιμο το βρήκα. Όντως ο μεγαλύτερος αριθμός είναι ο αριθμός το Αρχιμήδη. Αυτός ο αριθμός δεν έχει χρησιμοποιηθεί πουθενά απλά αποτελεί ένα όριο για το που φτάνουν τα γλωσσικά μας εργαλεία για να περιγράψουμε έναν αριθμό. Αλλά ο αριθμός του Graham έχει χρησιμοποιηθεί σε μαθηματική απόδειξη και είναι ο μεγαλύτερος με τον οποίο έχουμε κάνει κάτι.
http://www.foundalis.com/lan/largenum.htm
http://www.chgeorge.gr/archives/715
Be proud to die by my Bankai.
Bankai. Senbonsakura Kageyoshi
- spot54
- MechEng Seeder
Μην το δει ο Lakersliakoskotsi wrote:+10000castiel wrote:
πραγματικά δεν αντέχω άλλο ένα τριήμερο με spam, δεν ξέρω τι θα κάνεις θέλω ηρεμία στο forum
It seems that common sense, is not so common after all...
- Kuchiki_Byakuya
- MechEng Seeder
Η ηρεμία είναι για τους πεθαμένους. Να ανάψουν τα αίματα για να ασχολούμαστε με κάτι όταν ανοίγουμε υπολογιστή.spot54 wrote: δεν ξέρω τι θα κάνεις θέλω ηρεμία στο forum
Και από πού κι ως πού έχεις άποψη για το τι πρέπει να γίνει στο φόρουμ, μπαίνεις πολύ σπάνια.
Στο κάτω κάτω αν δε σου αρέσει μην μπαίνεις.
Spoiler: show
Γράψ 'το με πιο με πιο μεγάλα και χρωματιστά γράμματα. Κάπως έτσι ας πούμεspot54 wrote:Μην το δει ο Lakers
Μην το δει ο Lakers
- spot54
- MechEng Seeder
1) Δεν μπαίνω σπάνια, γράφω σπάνια.
2) Στο forum όσο λόγος σου πέφτει εσένα για το τι θα γίνει, άλλος τόσος πέφτει και σε εμένα. Δεν είδα να γίνεσαι staff, ούτε premium member οπώτε
3)
χθες έψαχνες για τον μεγαλύτερο αριθμό σε μαθηματική απόδειξη (και στην wikipedia, ούτε καν σοβαρό search δεν έκανες) και σήμερα μου το παίζεις ατίθασο τζόβενο που γουστάρει διαδικτυακούς καβγάδες? Κατέβασε κανα παιχνίδι στο πιτσι σου αν δεν έχεις τίποτα να κάνεις όταν το ανοίγεις
3)
Kuchiki_Byakuya wrote:Η ηρεμία είναι για τους πεθαμένους. Να ανάψουν τα αίματα για να ασχολούμαστε με κάτι όταν ανοίγουμε υπολογιστή
χθες έψαχνες για τον μεγαλύτερο αριθμό σε μαθηματική απόδειξη (και στην wikipedia, ούτε καν σοβαρό search δεν έκανες) και σήμερα μου το παίζεις ατίθασο τζόβενο που γουστάρει διαδικτυακούς καβγάδες? Κατέβασε κανα παιχνίδι στο πιτσι σου αν δεν έχεις τίποτα να κάνεις όταν το ανοίγεις
- Kuchiki_Byakuya
- MechEng Seeder
Ναι, μου απάντησε.
Πάμε τώρα.
Τον μεγαλύτερο αριθμό σε μαθηματική απόδειξη τον ήξερα εδώ και καιρό, δεν περίμενα τη βίκυ να τον μάθω. Ή τι νόμισες, είπα 'ας κάνω δώρο στην ημιδιαφορά τον μεγαλύτερο αριθμό σε μαθηματική απόδειξη', πώς μου έκοψε έτσι; μπράβο ρε. Και τι περίμενες; Να ποστάρω όλα τα λινκς που θα βγάλει για να είσαι ευχαριστημένος. Έδωσα απλά ένα hint άμα θέλει ο άλλος να ψάξει λίγο πιο σοβαρά. Αν δεν θέλει, δε θα σκάσω κιόλας.
Πάμε τώρα.
Τον μεγαλύτερο αριθμό σε μαθηματική απόδειξη τον ήξερα εδώ και καιρό, δεν περίμενα τη βίκυ να τον μάθω. Ή τι νόμισες, είπα 'ας κάνω δώρο στην ημιδιαφορά τον μεγαλύτερο αριθμό σε μαθηματική απόδειξη', πώς μου έκοψε έτσι; μπράβο ρε. Και τι περίμενες; Να ποστάρω όλα τα λινκς που θα βγάλει για να είσαι ευχαριστημένος. Έδωσα απλά ένα hint άμα θέλει ο άλλος να ψάξει λίγο πιο σοβαρά. Αν δεν θέλει, δε θα σκάσω κιόλας.
Απλά ασχολίαστο. Θεωρείς αρκετά χρήσιμο να πεις στα άλλα μέλη του φόρουμ να είναι ήσυχα για να μην διαταράξουμε την ευαίσθητη ψυχική σου ηρεμία και ισορροπία. Επίσης θεωρείς αρκετά χρήσιμο να δηλώσεις το προφανές 'να μην το δει αυτό ο Λέικερς', λες και μόνο από το δικό σου μυαλό πέρασε. Σαν κάτι παιδιά που μπαίνουν στα τόπικς των μαθημάτων και κάνουν τις ίδιες απορίες ξανά και ξανά επειδή βαριούνται να δουν την προηγούμενη σελίδα ή απλά νομίζουν ότι μόνο αυτοί είχαν την απορία. OK, Captain Obvious.spot54 wrote:I don't always post on our forum
But when i do, i have something to say
Δεν αφιερώνω όλα τα post μου σε ανεξέλεγκτο flaming
Αν κρίνω από την ποιότητα και τα κριτήρια αυτών που γίνονται σταφ τότε είμαι τυχερός που δεν έγινα.spot54 wrote:2) Στο forum όσο λόγος σου πέφτει εσένα για το τι θα γίνει, άλλος τόσος πέφτει και σε εμένα. Δεν είδα να γίνεσαι staff, ούτε premium member οπώτε
- spot54
- MechEng Seeder
αυτό όμως δεν το σχολίασες φιλέ kuchiki
+στο άχρηστο post μπορώ να κάνω post που είναι άχρηστα (στυλ captain obvious), διότι είναι το άχρηστο
(+i have something to say διαφορετικό από i have something interesting/useful to say)
+στο άχρηστο post μπορώ να κάνω post που είναι άχρηστα (στυλ captain obvious), διότι είναι το άχρηστο
(+i have something to say διαφορετικό από i have something interesting/useful to say)
- Kuchiki_Byakuya
- MechEng Seeder
Γι' αυτό γράφεις μόνο εδώ. ΟΚ. Got it.spot54 wrote:+στο άχρηστο post μπορώ να κάνω post που είναι άχρηστα (στυλ captain obvious), διότι είναι το άχρηστο
Δες τα ποστ μου στα μαθήματα και μετά μίλα.spot54 wrote:αυτό όμως δεν το σχολίασες φιλέ kuchiki
- SlasherG
- MechEng Seeder
Το πιο άχρηστο Ποστ.
all.koukoulofloros wrote:λολ
Come ride with me
Through the veils of history
I'll show you how god