Need For Speed
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Need For Speed
.
Last edited by Vladimir on Wed Jan 18, 2023 1:52 am, edited 1 time in total.
mysterious wrote:Από ένα πορνόγερο ως και του λόγου σας, περίμενα να αποφεύγατε αυτή την στενωπό! Όμως, αν και ραμολί, επιδίδεστε, λίαν επιτυχώς, στο κασκαντεριλίκιον!!! Γι'αυτό σας αρμόζει ένα ΕΥΓΕ για το κοινωνικόν έργον που επιτελείτε! RESPECT, βοήθειά μας!!!!
Re: Need For Speed
Η πιοοοοοοοοοοο σιγουρη λυση ειναι να παρεις μια δικια σου.
Αλλιως, αυτη που εχεις εσυ τωρα την USB + http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.616642
Βαλτο καπου που πιστευεις οτι θα πιανει, συνδεσε το με καρφο- κολαρα ( δν ξερω πως σκατα λεγεται εγω ετσι το ζηταω, εγω να σου δωσω) και αντε γεια !
Αλλιως, αυτη που εχεις εσυ τωρα την USB + http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.616642
Βαλτο καπου που πιστευεις οτι θα πιανει, συνδεσε το με καρφο- κολαρα ( δν ξερω πως σκατα λεγεται εγω ετσι το ζηταω, εγω να σου δωσω) και αντε γεια !
Ολος ο κοσμος, ενα μεγαλο τασακι.
Αλλα δεν γαμιεται
Αλλα δεν γαμιεται
stathis wrote: Εχει αδειες ξαπλωστρες πιο κατω,μακρια απο το ηχειο.
.
Last edited by Vladimir on Wed Jan 18, 2023 1:52 am, edited 1 time in total.
mysterious wrote:Από ένα πορνόγερο ως και του λόγου σας, περίμενα να αποφεύγατε αυτή την στενωπό! Όμως, αν και ραμολί, επιδίδεστε, λίαν επιτυχώς, στο κασκαντεριλίκιον!!! Γι'αυτό σας αρμόζει ένα ΕΥΓΕ για το κοινωνικόν έργον που επιτελείτε! RESPECT, βοήθειά μας!!!!
Πιο πολυ φταιει η αποσταση μαν :Ρ
μαλακα 20 ευρω τον μηνα...
μαλακα 20 ευρω τον μηνα...
Ολος ο κοσμος, ενα μεγαλο τασακι.
Αλλα δεν γαμιεται
Αλλα δεν γαμιεται
stathis wrote: Εχει αδειες ξαπλωστρες πιο κατω,μακρια απο το ηχειο.
- sid
- MechEng Seeder
- Σχολή: Χημικός
Adamaklas wrote:Πιο πολυ φταιει η αποσταση
δεν φταίει η απόσταση , φταίμε εμείς που την αφήσαμε να μπει ανάμεσα μας
Και μετά ορισμένοι παραπονιούνται ότι ντε και καλά η λέσχη χρησιμοποιεί κατεψυγμένα κρέατα. Τουναντίον λοιπόν.
- soti
- soti