ελα ντε... που σαι πατέλη??castiel wrote:αδαμο ελα να βαλεις τάξη...
τι ώρα ξεκινάτε μαθήματα αύριο?
(τι ώρα πάτε βασικα?)
ο αδάμος κοιμάται...
ελα ντε... που σαι πατέλη??castiel wrote:αδαμο ελα να βαλεις τάξη...
τι ώρα ξεκινάτε μαθήματα αύριο?
(τι ώρα πάτε βασικα?)
Wise Man wrote:Όχι 'κάποια' γυναίκα. Η μία και μοναδική. Ο σωστός άνδρας φυλάει το λουλουδάκι του για μια ξεχωριστή ψυχή που βρίσκεται κάπου εκεί έξω και τον ψάχνει.
πώς κι έτσι??liakoskotsi wrote: ο αδάμος κοιμάται...
Wise Man wrote:Όχι 'κάποια' γυναίκα. Η μία και μοναδική. Ο σωστός άνδρας φυλάει το λουλουδάκι του για μια ξεχωριστή ψυχή που βρίσκεται κάπου εκεί έξω και τον ψάχνει.
πολύ αργά, μπήκε ο κάγκεςcastiel wrote:αντε, πέσε και εσύ σιγά σιγά... πρωτοτύπησε!
το έχεις πάρει πλέον και εσύ απόφαση, ε?kage21 wrote:Γυρισε η σκιουλα του τωρα δεν εχει υπνο...
Με το σκιουλα δεν εχω (τοσο) προβλημα...με το κλ*γκουχ-γκουχ*κι εχω ενα θεμα απο μερικους...castiel wrote:το έχεις πάρει πλέον και εσύ απόφαση, ε?kage21 wrote:Γυρισε η σκιουλα του τωρα δεν εχει υπνο...
όχι από μένα έτσι σκιουλα??kage21 wrote:Με το κλουβακι δεν εχω (τοσο) προβλημα...castiel wrote:το έχεις πάρει πλέον και εσύ απόφαση, ε?kage21 wrote:Γυρισε η σκιουλα του τωρα δεν εχει υπνο...