Οχι οχι καλα ειμαι !all. koukoulofloros wrote:ειλικρινά νόμιζα ότι σε απήγαγαν
δεν κάλεσα το 100 γιατί σου χρειαζόταν
Με σκλαβωνεις !
ειπα να σε παμε εκει που ηθελες, αλλα σκεφτηκα οτι θα ηταν καλυτερο για την καρδια σου να περπατησεις !
Οχι οχι καλα ειμαι !all. koukoulofloros wrote:ειλικρινά νόμιζα ότι σε απήγαγαν
δεν κάλεσα το 100 γιατί σου χρειαζόταν
stathis wrote: Εχει αδειες ξαπλωστρες πιο κατω,μακρια απο το ηχειο.
Adamaklas wrote:Θα το αλλαξω οταν σταματησω να προγραμματιζω!!! ( ζηλιεεεες :Ρ)
Wise Man wrote:Όχι 'κάποια' γυναίκα. Η μία και μοναδική. Ο σωστός άνδρας φυλάει το λουλουδάκι του για μια ξεχωριστή ψυχή που βρίσκεται κάπου εκεί έξω και τον ψάχνει.
Διαφωνώ πάρα πολύ. Η Θεωρία Παιγνίων είναι η βάση των σύγχρονων οικονομικών/κοινωνικών συστημάτων (γενικά των συστημάτων με έντονη αλληλεπίδραση πολλών μελών τους, στα οποία δεν υπαρχει κάποιος που να καθορίζει τις πράξεις των άλλων). Επίσης είναι ταυτόχρονα εντόνως αφηρημένη και πρακτική, γεγονός που την κάνει ενδιαφέρουσα. Ίσως είναι λίγο παρωχημένη καθότι νέα χρονικά.Adamaklas wrote:μια απο τις πιο βαρετες θεωριες των μαθηματικων
Αυτοβιογραφικό θα ήταν έτσι και αλλιώς γιατί η σειρά λέγεται 'Συναντήσεις με αξιοσημείωτους ανθρώπους'. Μέτριο δεν ήταν γιατί παρότι ήταν καθαρά για μαθηματικά είχε μέσα αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα και αρκετές φορές είχε συναισθήματα, άρα ήταν αρκετά πλήρες.Adamaklas wrote:ενα μέτριο επιστημονικο αυτοβιογραφικο ντοκιμαντερ
Ααααακριβως αυτο εννοω βαρετοKuchiki_Byakuya wrote:Διαφωνώ πάρα πολύ. Η Θεωρία Παιγνίων είναι η βάση των σύγχρονων οικονομικών/κοινωνικών συστημάτων (γενικά των συστημάτων με έντονη αλληλεπίδραση πολλών μελών τους, στα οποία δεν υπαρχει κάποιος που να καθορίζει τις πράξεις των άλλων). Επίσης είναι ταυτόχρονα εντόνως αφηρημένη και πρακτική, γεγονός που την κάνει ενδιαφέρουσα. Ίσως είναι λίγο παρωχημένη καθότι νέα χρονικά.
Δεν είμαι το κατάλληλο άτομο γιατί για το κάθε αντικείμενο που βλέπω ντοκυμαντέρ θέλω να ασχοληθώ σοβαρά με αυτό και να μάθω όσο το δυνατόν περισσότερα.Adamaklas wrote:ρε μαλακα δεν εχεις δει ποτε κανα γαματο ντοκιμαντερ και να λες <ΠΟΟΟΟ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΩ 10 ΦΟΡΕΣ ΓΑΜΩ ΘΑ ΓΙΝΩ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΟΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ( πχ)> ? φυσικα τωρα.. ειναι και τα γουστα του καθενος(1)... κατι ντοκιμαντερ που εβλεπα και απλα FUCK! αλλοι τα θεωρουσαν τερμα βαρετα !