Το πιο άχρηστο Ποστ.

Καμμένα online παιχνίδια για μεταμεσονύκτιο και μεσοεξεταστικό κάψιμο!
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Kuchiki_Byakuya
MechEng Seeder
MechEng Seeder
Σχολή: Μηχανολόγος

Re: Το πιο άχρηστο Ποστ.

Post by Kuchiki_Byakuya »

Κατ' αρχάς δε μου αρέσει ο μπακλαβάς, και γενικά τα σιροπιαστά, με λιγώνουν. Και δε θα σε ρωτήσω αν θέλω να σχολιάσω κάτι.

Δε το είδα επειδή τρολάρω ένα κολλητό μου στο μπλογκ του. Η αχλαδόπιτα θα γίνει στο τέλος της βδομάδας, μάλλον, και θα κάνει και πιο λεπτή ζύμη για να μοιραστεί καλύτερα η γεύση. Φυσικά και το είδε, εσένα περίμενε. Η ημιδιαφορά δεν παρεξηγείται, γι' αυτό το είπα. Βλέπεις αυτή έρχεται στη σχολή και συνεννοείται.

Κάποιος από το σταφ δεν είχε πει ότι αν ξανακάνει ντάμπλ ποστ ο λέικερς θα φάει μισάωρο μπαν;
(β-α)/2 wrote:ναι, κυρίως με νουτέλα!
Συμφωνώ. Μετράει άσχημα η νουτέλα. Να έρθεις μια φορά να πάμε στα Βίλια να φάμε χειροποίητους λουκουμάδες με σοκολάτα και παγωτό και έξω να χιονίζει.
Be proud to die by my Bankai.
Bankai. Senbonsakura Kageyoshi
lakers4life24
MechEng Seeder
MechEng Seeder

Post by lakers4life24 »

1) ποιος ειπε οτι θα φαω μισαωρο μπαν? κι αλλοι διπλοποσταρετε
2) το τελευταιο που εγραψες με λουκουμαδες σοκολατα και παγωτο μου θυμισε γευμα απο το epic meal time και μου ρθε να ξερασω και με τη συνταγη αλλα και το ''καμακι'' που της κανεις
3) μπορει οντως να συννενοηθει ανθρωπος μαζι σου? :D
4) και καλα εγω πρεπει ''να συννενοηθω'' μαζι σου στη σχολη για τις μαλακιες που ανταλασσουμε εδω? :lol: :lol: get a life again
5) εξω πρεπει να χιονιζει ε? αλλιως σου κοβεται η ορεξη και τρως ενα αντι για τρια παγωτολουκουμο....αυτο :P
when the body says stop the spirit cries NEVER!!!!
castiel
Praetorian
Praetorian
Σχολή: Ναυπηγός

Post by castiel »

πφφφφ.....
get a room you two....
Now dance, fucker, dance | Man, I never had a chance | And no one even knew | It was really only you
And now you'll lead the way | Show the light of day | Nice work you did | You're gonna go far, kid..

___P.S.___

Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
κι ο πατέρας του στον Άδη
άκουσε μια τουφεκιά.
Kuchiki_Byakuya
MechEng Seeder
MechEng Seeder

lakers4life24 wrote:get a life again
Image
lakers4life24 wrote:5) εξω πρεπει να χιονιζει ε? αλλιως σου κοβεται η ορεξη και τρως ενα αντι για τρια παγωτολουκουμο....αυτο
Όχι η μερίδα έχει τρεις λουκουμάδες. Αλλά είναι τεράστιοι πραγματικά.
lakers4life24 wrote:3) μπορει οντως να συννενοηθει ανθρωπος μαζι σου?
4) και καλα εγω πρεπει ''να συννενοηθω'' μαζι σου στη σχολη για τις μαλακιες που ανταλασσουμε εδω? get a life again
Η ζωή είναι μία. Οι κουβέντες που κάνουμε εδώ συνεχίζονται στη σχολή και οι κουβέντες που κάνουμε στη σχολή συνεχίζονται εδώ. Αλλά πρέπει να έρχεσαι στη σχολή για να το καταλάβεις.
liakoskotsi
MechEng Seeder
MechEng Seeder

Post by liakoskotsi »

castiel wrote:πφφφφ.....
get a room you two....
όχι ρε!! τώρα αρχίζει και γίνεται ενδιαφέρον!!
Wise Man wrote:Όχι 'κάποια' γυναίκα. Η μία και μοναδική. Ο σωστός άνδρας φυλάει το λουλουδάκι του για μια ξεχωριστή ψυχή που βρίσκεται κάπου εκεί έξω και τον ψάχνει.
lakers4life24
MechEng Seeder
MechEng Seeder

Post by lakers4life24 »

Kuchiki_Byakuya wrote:
lakers4life24 wrote:get a life again
Image
lakers4life24 wrote:5) εξω πρεπει να χιονιζει ε? αλλιως σου κοβεται η ορεξη και τρως ενα αντι για τρια παγωτολουκουμο....αυτο
Όχι η μερίδα έχει τρεις λουκουμάδες. Αλλά είναι τεράστιοι πραγματικά.
lakers4life24 wrote:3) μπορει οντως να συννενοηθει ανθρωπος μαζι σου?
4) και καλα εγω πρεπει ''να συννενοηθω'' μαζι σου στη σχολη για τις μαλακιες που ανταλασσουμε εδω? get a life again
Η ζωή είναι μία. Οι κουβέντες που κάνουμε εδώ συνεχίζονται στη σχολή και οι κουβέντες που κάνουμε στη σχολή συνεχίζονται εδώ. Αλλά πρέπει να έρχεσαι στη σχολή για να το καταλάβεις.
1) σιγα μην εχεις προβλημα μ αυτη τη μεριδουλα
2) στο αμφιθεατρο καλο ειναι οταν παμε να παρακολουθουμε η να καθομαστε σπιτι να διαβασουμε οτι βολευει αρκει να προχωραει η υλη...τωρα να μαλακιζομαστε στο αμφιθεατρο δε λεει...... γτ στη ζωη μου χρονος>χρημα αλλα ξεχασα εσυ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ
3) αυριο θα παω ιιια ελα να με βρεις αν θες κατι :D
liakoskotsi
MechEng Seeder
MechEng Seeder

Post by liakoskotsi »

lakers4life24 wrote:3) αυριο θα παω ιιια ελα να με βρεις αν θες κατι :D
να είμαι διαιτητής??
Wise Man wrote:Όχι 'κάποια' γυναίκα. Η μία και μοναδική. Ο σωστός άνδρας φυλάει το λουλουδάκι του για μια ξεχωριστή ψυχή που βρίσκεται κάπου εκεί έξω και τον ψάχνει.
liakoskotsi
MechEng Seeder
MechEng Seeder

Post by liakoskotsi »

α και
lakers4life24 wrote: 2) στο αμφιθεατρο καλο ειναι οταν παμε να παρακολουθουμε η να καθομαστε σπιτι να διαβασουμε οτι βολευει αρκει να προχωραει η υλη...τωρα να μαλακιζομαστε στο αμφιθεατρο δε λεει...... γτ στη ζωη μου χρονος>χρημα αλλα ξεχασα εσυ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ
ο κουτσικης προσέχει πάντα! τον βλέπω εκεί μπροστά και αριστερά να μην αφήνει τα μάτια του από τον πίνακα...
δεν κατάλαβα αυτοί που πάνε αμφιθέατρο για να μαλακιστούν τι έχουν?? με είδες εμένα, μια χαρά νορμαλ είμαι :)
Kuchiki_Byakuya
MechEng Seeder
MechEng Seeder

liakoskotsi wrote:ο κουτσικης προσέχει πάντα! τον βλέπω εκεί μπροστά και αριστερά να μην αφήνει τα μάτια του από τον πίνακα...
Και μου τη λένε που πάω μπροστά και δεν κάθομαι πίσω να πούμε καμιά κουβέντα.
Όντως είμαι πολύ συγκεντρωμένος.
liakoskotsi wrote:δεν κατάλαβα αυτοί που πάνε αμφιθέατρο για να μαλακιστούν τι έχουν??
Και κάθονται και πάντα πολύ μπροστά. Επίσης σχεδόν πάντα κάθονται και δίπλα μου και γίνομαι κακός (όχι ότι δεν είμαι).
liakoskotsi wrote:με είδες εμένα, μια χαρά νορμαλ είμαι
Καλός είσαι.
lakers4life24
MechEng Seeder
MechEng Seeder

Post by lakers4life24 »

σε ειδα ρε λιακο μια χαρα παιδι εισαι :D :D βεβαια μου φανηκες προβληματισμενος για ''καποιο'' λογο :D :D
αα πες στο κουτσικι που μου αφιερωνει τραγουδια ποσο ομορφαντρας ειμαι :lol: :lol: :lol:
Post Reply

Return to “Forum Burnout”