ίσως και να το έχω!kage21 wrote:Εκτος αν εχεις κι εσυ οπως ο Χαρης το video απο την τσοντα που επαιξα παλια...
και να μην το έχω εύκολα το βρίσκω κλουβάκι μου
ίσως και να το έχω!kage21 wrote:Εκτος αν εχεις κι εσυ οπως ο Χαρης το video απο την τσοντα που επαιξα παλια...
Wise Man wrote:Όχι 'κάποια' γυναίκα. Η μία και μοναδική. Ο σωστός άνδρας φυλάει το λουλουδάκι του για μια ξεχωριστή ψυχή που βρίσκεται κάπου εκεί έξω και τον ψάχνει.
Ειπαμε δεν εχεις Κ*Λ*liakoskotsi wrote: και να μην το έχω εύκολα το βρίσκω κλουβάκι μου
liakoskotsi wrote:Spoiler: show
Wise Man wrote:Όχι 'κάποια' γυναίκα. Η μία και μοναδική. Ο σωστός άνδρας φυλάει το λουλουδάκι του για μια ξεχωριστή ψυχή που βρίσκεται κάπου εκεί έξω και τον ψάχνει.
Δεν ξερεις απο μαθηματικους. Μην μιλας για αυτους.
i see what you did there...kage21 wrote:Δε με σκιαζει εμενα φοβερα καμια...
εχμ.. ναι.. δεν εννούσε το παιδί με παπούτσια.. ξέχασα να το διευκρινίσω.Kitharistas wrote:[geek-mode]Αν φοράς παπούτσια δεν θα πάθεις ηλεκτροπληξία, το λάστιχο/καουτσούκ/πλαστικό είναι επίσης κακοί αγωγοί.[/geek-mode]
____________________________________________________________________________________________________
Δεν ξερεις απο μαθηματικους. Μην μιλας για αυτους.
liakoskotsi wrote:άκουσα ότι η απειλή του μπαν ξύπνησε τον Τζι και έρχεται να σου τις βρέξει