Πρυτανικές Εκλογές ΕΜΠ 2010
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Re: Πρυτανικές Εκλογές ΕΜΠ 2010
Συναδελφοι τι καθεστε και δίνεται σημασία σε προεκλογικές υποσχέσεις από κομματικούς εγκάθετους καθηγητές! Θα κάνουν τπτ για την υποβαθμιση του πτυχίου μας από τις οδηγίες της ΕΕ? Τι θα γίνει με όλα αυτά που θα κληθούμε να αντιμετωπισουμε σαν νέοι, περικοπες ανεχια φτωχεια κλπ εμείς δεν φταιμε να πληρώσουν άλλοι. Μήπως στο τέλος θα μπουν και διδακτρα στο ΕΜΠ? Όσο για την γραμμή του μετρό που λέτε δεν πρόκειτε να πραγματοποιηθεί ποτέ διότι δεν συμφέρει το κεφάλαιο, δεν είναι οικονομικά αποδοτικό για αυτούς.
ΔΕ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ. ΕΞΟΡΓΙΖΟΜΑΣΤΕ
+1 rodrigo!!
πού είναι η γλυκόβρυση?maurh_8uella wrote:Χάραξη γραμμής Γ4 Γλυκόβρυση-Πετρούπολη???
-
- MechEng Seeder
Από ότι είδα στο χάρτη πέφτει κατά Μαρούσι μεριά!
Τώρα όσον αφορά την υποβάθμιση του πτυχίου μας δεν νομίζω ότι φταίει η Ε.Ε. και οι οδηγίες της!
Τώρα όσον αφορά την υποβάθμιση του πτυχίου μας δεν νομίζω ότι φταίει η Ε.Ε. και οι οδηγίες της!
- Doublecore
- Praetorian
- Σχολή: Μηχανολόγος
λεγεται Λυκοβρυση και μεχρι να γινει αυτο το εργο ολοι μας θα εχουμε παρει ολοι πτυχιο.μια προμελετη εχει γινει μονο και απ' οτι φαινεται οχι πολυ σοβαρη.
Information learned is more valuable than information given.
φορουμ εμπ e-polytexneio.gr forum ntua
Remember, it's just a ride
φορουμ εμπ e-polytexneio.gr forum ntua
Remember, it's just a ride
Για να γίνει το όλο έργο θα πρέπει να συνδυαστεί η διαδρομή ώστε να είναι οικονομικά συμφέρον και βιώσιμο να περνά και από πολυτεχνειούπολη.
Δεν νομίζω πως είναι τόσο ουτοπικό, οι υποψήφιοι σίγουρα θα ξέρουν κάτι παραπάνω ολόκληροι καθηγητές είναι ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Από ότι ξέρω ο Σιμόπουλος ήταν πρόεδρος ή κάτι τέτοιο του ΟΑΣΑ, θα με ενδιέφερε να άκουγα την γνώμη του σε περίπτωση που τα παιδιά πάρουν και από τον συνδυασμό του συνέντευξη.
Δεν νομίζω πως είναι τόσο ουτοπικό, οι υποψήφιοι σίγουρα θα ξέρουν κάτι παραπάνω ολόκληροι καθηγητές είναι ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Από ότι ξέρω ο Σιμόπουλος ήταν πρόεδρος ή κάτι τέτοιο του ΟΑΣΑ, θα με ενδιέφερε να άκουγα την γνώμη του σε περίπτωση που τα παιδιά πάρουν και από τον συνδυασμό του συνέντευξη.
American Dream
1/4 oz Kahlua® coffee liqueur
1/4 oz amaretto almond liqueur
1/4 oz Frangelico® hazelnut liqueur
1/4 oz dark creme de cacao
1/4 oz Kahlua® coffee liqueur
1/4 oz amaretto almond liqueur
1/4 oz Frangelico® hazelnut liqueur
1/4 oz dark creme de cacao
- Spyrοs
- Praetorian
kahlua wrote: Από ότι ξέρω ο Σιμόπουλος ήταν πρόεδρος ή κάτι τέτοιο του ΟΑΣΑ, θα με ενδιέφερε να άκουγα την γνώμη του σε περίπτωση που τα παιδιά πάρουν και από τον συνδυασμό του συνέντευξη.
- Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΣΑ και Πρόεδρος όλων των θυγατρικών του Εταιρειών ΕΘΕΛ, ΗΛΠΑΠ, ΗΣΑΠ (Μάιος 2004 - Αύγουστος 2006).
- Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών (Αύγουστος 2006 - Ιανουάριος 2009)
Προετοιμασία για Μεταπτυχιακές Σπουδές
GRE - GMAT - TOEFL- IELTS
Κατεχάκη 17, Αθήνα - 210.6910882
website: https://globalprep.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/globalprep
e-mail: info@globalprep.gr
Τι να πω για το μετρό αν υπήρχε θα ήταν μεγάλη υπόθεση και δεν θα γινόταν τέτοιος χαμός στα πάρκινγκ της σχολής...ο σιμόπουλος ήταν διευθύνων σύμβουλος και όχι πρόεδρος στον ΟΑΣΑ αλλά και η μιμίκου σαν πολιτικός μηχανικός κάτι παραπάνω θα ξέρει για το αν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο.
Να ρωτήσω κάτι άλλο, ρε παιδιά επειδή θέλω να κατέβω να ψηφίσω στις πρυτανικές πήρε το αυτί σας τπτ αν τα ΕΑΑΚ θα τις μποϊκοτάρουν?...δεν θέλω να πάω να ψηφίσω και να φύγω με μελανιές από τα ΕΑΑΚ.
Να ρωτήσω κάτι άλλο, ρε παιδιά επειδή θέλω να κατέβω να ψηφίσω στις πρυτανικές πήρε το αυτί σας τπτ αν τα ΕΑΑΚ θα τις μποϊκοτάρουν?...δεν θέλω να πάω να ψηφίσω και να φύγω με μελανιές από τα ΕΑΑΚ.
My life for the Horde!
Min eiste malakes kai den katebete.... kai an pane na mpoikotaroun kante 3 bimata pisw, mazeuteite kai xanatrabate oloi mazi parea na deis poso magkes einai.
De sou lew na mazeuteite perissoteroi, mazeuteite toulaxiston kamposoi. Olo to e-polytexneio na pate parea, pio polloi apo ta EAAK eiste.
PS. Xerei kaneis an uparxei kapoia lusi gia askisi tou eklogikou dikaiomatos ex apostasews? (gia exwteriko milaw, mi me vrisete) Px. ilektronika, an kai de to blepw stin EMPara.....
De sou lew na mazeuteite perissoteroi, mazeuteite toulaxiston kamposoi. Olo to e-polytexneio na pate parea, pio polloi apo ta EAAK eiste.
PS. Xerei kaneis an uparxei kapoia lusi gia askisi tou eklogikou dikaiomatos ex apostasews? (gia exwteriko milaw, mi me vrisete) Px. ilektronika, an kai de to blepw stin EMPara.....
I am going according to plan.
παίδες που γίνεται η ψηφοφορία?ψήνομαι να πάω
“The oldest and strongest emotion of mankind is fear, and the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown”
- Spyrοs
- Praetorian
Μόλις μάθουνε και οι ίδιοι θα το ανακοινώσουμε!Διάτανος wrote:παίδες που γίνεται η ψηφοφορία?ψήνομαι να πάω
Προετοιμασία για Μεταπτυχιακές Σπουδές
GRE - GMAT - TOEFL- IELTS
Κατεχάκη 17, Αθήνα - 210.6910882
website: https://globalprep.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/globalprep
e-mail: info@globalprep.gr