Ναι ε?lakers4life24 wrote:Tι εννοεις ΠΟΙΟΣ ΕΜΑΙ ???? εγω ειμαι εγω
Εσύ είσαι εσύ...
Μάλιστα...
Α και πότε φεύγεις και εσύ να πας στο χωριό σου?
Αύριο όπως ο Αδαμούλης που θα πάει στο δικό του χωριό,τη Λάρισα εννοώ...
Ναι ε?lakers4life24 wrote:Tι εννοεις ΠΟΙΟΣ ΕΜΑΙ ???? εγω ειμαι εγω
stathis wrote: Εχει αδειες ξαπλωστρες πιο κατω,μακρια απο το ηχειο.
άρχισε να χρησιμοποιείς google chrome που έχει ενσωματωμένο ορθογραφικό έλεγχο, και πριν του ποστάρεις να το διπλοτσεκάρεις!lakers4life24 wrote:ρε μονο οταν γραφω σε σενα κανω τετοια γελοια λαθη
Και ο Mozilla εχει.... απο το 2006.castiel wrote:άρχισε να χρησιμοποιείς google chrome που έχει ενσωματωμένο ορθογραφικό έλεγχο, και πριν του ποστάρεις να το διπλοτσεκάρεις!lakers4life24 wrote:ρε μονο οταν γραφω σε σενα κανω τετοια γελοια λαθη
stathis wrote: Εχει αδειες ξαπλωστρες πιο κατω,μακρια απο το ηχειο.
Εμένα η μισή σχολή με ψάχνει για το ίδιο λόγο..cornerstone wrote:Το μισό φόρουμ σε έψαχνε τότε για να σε σκοτώσει τότε...lakers4life24 wrote:1) σκοτωστε με
2) εχουμε πει οτι δε θα μου ξαναμιλησεις γι' αυτο, τελειωσε...ηταν ο διαβολικος μου εαυτος που μιλουσε
Καλά είπαμε δε θα ξαναμιλήσω γι'αυτό...
Εσένα ο Μαρίνος θέλει να σε σκοτώσει.SlasherG wrote:Εμένα η μισή σχολή με ψάχνει για το ίδιο λόγο..cornerstone wrote:Το μισό φόρουμ σε έψαχνε τότε για να σε σκοτώσει τότε...lakers4life24 wrote:1) σκοτωστε με
2) εχουμε πει οτι δε θα μου ξαναμιλησεις γι' αυτο, τελειωσε...ηταν ο διαβολικος μου εαυτος που μιλουσε
Καλά είπαμε δε θα ξαναμιλήσω γι'αυτό...