ελα?!(β-α)/2 wrote:ξέρει κανείς πώς ακριβώς γίνεται αυτό: Block the game exes in your system firewall
Βρε ελενα μην εισαι ετσι ! Ελα ρε χριστουγεννα ! Τι καλυτερο για εναν μηχανικο, απειρος χρονος για να λυσεις τις εξισοσαρες σου!
ελα?!(β-α)/2 wrote:ξέρει κανείς πώς ακριβώς γίνεται αυτό: Block the game exes in your system firewall
stathis wrote: Εχει αδειες ξαπλωστρες πιο κατω,μακρια απο το ηχειο.
Δεν ξέρω με τι να πρωτογελάσω?Adamaklas wrote:
Βρε ελενα μην εισαι ετσι ! Ελα ρε χριστουγεννα ! Τι καλυτερο για εναν μηχανικο, απειρος χρονος για να λυσεις τις εξισοσαρες σου!
Δεν ξερεις απο μαθηματικους. Μην μιλας για αυτους.
Κατεβαζεις μετα μανιας παιχνιδια για να εχεις να παιζεις στις γιορτες??(β-α)/2 wrote:βρε Αδ. προσπαθώ να εγκαταστήσω το Anno 2070.. αλλά... ζητάει αυτό.. νομίζω ότι το βρήκα.. αλλά τελικά πάλι δε παίζει.. γκρρ...
Adamaklas wrote: Τι καλυτερο για εναν μηχανικο, απειρος χρονος για να λυσεις τις εξισοσαρες σου!
Το αστειο ειναι οτι εισαι στη σχολη τις τελευταιες μερες και με το που φευγεις σκαει μυτη ο Αδαμος και λεει ''Μηπως ειδες την (insert_name_here) που θελει να της βαλω το sims??''(β-α)/2 wrote:χαχαχα! Βασικά όχι.. αλλά αφού δεν έχω σιμς (γκουχ γκουχ) να χτίζω σπίτια είπα να βρω κανένα άλλο!
Kαι εγώ τον έχω ακούει να σε αναζητά...kage21 wrote:Το αστειο ειναι οτι εισαι στη σχολη τις τελευταιες μερες και με το που φευγεις σκαει μυτη ο Αδαμος και λεει ''Μηπως ειδες την (insert_name_here) που θελει να της βαλω το sims??''(β-α)/2 wrote:χαχαχα! Βασικά όχι.. αλλά αφού δεν έχω σιμς (γκουχ γκουχ) να χτίζω σπίτια είπα να βρω κανένα άλλο!
Δεν ταιριαζουν τα ωραρια σας...
και φαντάσου ότι έρχομαι στη σχολή μόνο για να καταφέρει να μου περάσει τους σιμς! άντε και για να μιλήσω για μαθηματικά με τον καραμ!kage21 wrote: Το αστειο ειναι οτι εισαι στη σχολη τις τελευταιες μερες και με το που φευγεις σκαει μυτη ο Αδαμος και λεει ''Μηπως ειδες την (insert_name_here) που θελει να της βαλω το sims??''
Δεν ταιριαζουν τα ωραρια σας...
Εσενα δε σε κυνηγαει ο Νikon-acornerstone wrote: Γιατί η ημιδιαφορά δεν κάνει να λέγεται με το όνομά της?
Τι πάει να πει insert_name_here??
Ωραια...δεν τον βρισκεις...η ιδεα να ρωτησεις καποιον απο εμας που ξερεις οτι κανουμε παρεα μαζι του για να σου πει που ειναι (ή να τον παρει τηλεφωνο να τον ξυπνησει...) δεν σου περασε απο το μυαλο??(β-α)/2 wrote: και φαντάσου ότι έρχομαι στη σχολή μόνο για να καταφέρει να μου περάσει τους σιμς! άντε και για να μιλήσω για μαθηματικά με τον καραμ!
Αχ βρε Αδ.!