Για πλάκα τα ξοδεύεις τα 150 εννοείς...lakers4life24 wrote:ε νταξει μορε αμα δεν κανεις καμια εξοδο τις γιορτες ...τα μαζευεις για πλακα 150
Για ψώνια αν πας, μέσα σε ένα μισαώρο...
Για πλάκα τα ξοδεύεις τα 150 εννοείς...lakers4life24 wrote:ε νταξει μορε αμα δεν κανεις καμια εξοδο τις γιορτες ...τα μαζευεις για πλακα 150
δύσκολα πράγματα! (75 για την ακρίβεια.. θα τα πάω στην προθεσμία των 10 ημερών.. ) απλά δε θα χρησιμοποιώ αυτοκίνητο για κανα μήνα!lakers4life24 wrote:ε νταξει μορε αμα δεν κανεις καμια εξοδο τις γιορτες ...τα μαζευεις για πλακα 150
Δεν ξερεις απο μαθηματικους. Μην μιλας για αυτους.
εγω φετος θα παρω για δωρο αλλα 20 κιλα μολυβι να βαλω στα βαρακια μου...δλδ 20 ευρωcornerstone wrote:Για πλάκα τα ξοδεύεις τα 150 εννοείς...lakers4life24 wrote:ε νταξει μορε αμα δεν κανεις καμια εξοδο τις γιορτες ...τα μαζευεις για πλακα 150
xaxaxaxa με 150 μπορείς απλά να αγοράζεις στην killah/paris hilton/miss sixty κλπ.. στα gucci μάλλον φτάνουν τιμές προστίμου παράβασης ερυρθορύ σηματοδότη που μάλιστα προκάλεσε και ατύχημα!lakers4life24 wrote:εγω φετος θα παρω για δωρο αλλα 20 κιλα μολυβι να βαλω στα βαρακια μου...δλδ 20 ευρωcornerstone wrote:Για πλάκα τα ξοδεύεις τα 150 εννοείς...lakers4life24 wrote:ε νταξει μορε αμα δεν κανεις καμια εξοδο τις γιορτες ...τα μαζευεις για πλακα 150
που στο διαολο μπορεις να ξοδεψεις 150 ευρω σε ενα μισαωρο...στο gucci ψωνιζεις?