Adamaklas wrote:Παιδια, οτι θελετε, ζωη δεν εχω, εδω θα ειμαι για σας!
τώρα νιώθω μία ασφάλεια...
Και καλά κάνεις...
Ο Αδάμος είναι εγγύηση...
Μόνο μη του βάζεις δύσκολες λέξεις, γιατί από ορθογραφία είναι χειρότερος και από νήπιο...
Engineering pervades everything...
It's how to take very complex systems and break them down into nice,tight, abstract parts...
Engineering is for people who want to change the world
τωρα που πολλαπλασιαστηκανε τα πρασινακια 8α σπάσει η μονοτονια του κιτρινου
καλεσ δουλειες....
Η ποίηση είναι η τέχνη του να δίνεις στο ίδιο πράγμα διαφορετικά ονόματα, ενώ τα μαθηματικά είναι η τέχνη του να δίνεις σε διαφορετικά πράγματα το ίδιο όνομα---Ανρί Πουανκαρέ
Fermat wrote:τωρα που πολλαπλασιαστηκανε τα πρασινακια 8α σπάσει η μονοτονια του κιτρινου
καλεσ δουλειες....
true...
Έχω βαρεθεί ανάμεσα σε τόσα κίτρινα ανθρωπάκια...
Τώρα με τους πράσινους τυφώνες του ποσταρίσματος, το γαλάζιό μου δε θα είναι το μόνο που θα σπάει τη μονοτονία...
It's how to take very complex systems and break them down into nice,tight, abstract parts...
cornerstone wrote:
Τώρα με τους πράσινους τυφώνες του ποσταρίσματος, το γαλάζιό μου δε θα είναι το μόνο που θα σπάει τη μονοτονία...
αχχχααα
εσυ coenerstone 8α σκέφτεσαι τη μοναδικοτητα σου...
ανεβαζει την αξια σου..
μα ποσα γαλαζια υπαρχουν εδω μεσα πια;;;
Η ποίηση είναι η τέχνη του να δίνεις στο ίδιο πράγμα διαφορετικά ονόματα, ενώ τα μαθηματικά είναι η τέχνη του να δίνεις σε διαφορετικά πράγματα το ίδιο όνομα---Ανρί Πουανκαρέ
cornerstone wrote:
αχχχααα
εσυ coenerstone 8α σκέφτεσαι τη μοναδικοτητα σου...
ανεβαζει την αξια σου..
μα ποσα γαλαζια υπαρχουν εδω μεσα πια;;;
Υπάρχουν γαλάζια, αλλά με αναλογία 1 προς 5 με τα κίτρινα...
Όσο για το δικό μου γαλάζιο, ε το ξέρω, λάμπει από μοναδικότητα...
cornerstone wrote:Όσο για το δικό μου γαλάζιο, ε το ξέρω, λάμπει από μοναδικότητα...
καιρό έχουμε να το δούμε...
αφού όλο hidden είσαι...
Wise Man wrote:Όχι 'κάποια' γυναίκα. Η μία και μοναδική. Ο σωστός άνδρας φυλάει το λουλουδάκι του για μια ξεχωριστή ψυχή που βρίσκεται κάπου εκεί έξω και τον ψάχνει.