με στεναχωρείς...SlasherG wrote:Τον Μπομπ? όχι..
μετά από τόσες βόλτες με την αμαξάρα μου...
με στεναχωρείς...SlasherG wrote:Τον Μπομπ? όχι..
Wise Man wrote:Όχι 'κάποια' γυναίκα. Η μία και μοναδική. Ο σωστός άνδρας φυλάει το λουλουδάκι του για μια ξεχωριστή ψυχή που βρίσκεται κάπου εκεί έξω και τον ψάχνει.
εγώ τον προειδοποίησα.liakoskotsi wrote:με στεναχωρείς...SlasherG wrote:Τον Μπομπ? όχι..
μετά από τόσες βόλτες με την αμαξάρα μου...
Wise Man wrote:Όχι 'κάποια' γυναίκα. Η μία και μοναδική. Ο σωστός άνδρας φυλάει το λουλουδάκι του για μια ξεχωριστή ψυχή που βρίσκεται κάπου εκεί έξω και τον ψάχνει.
τίποτα το σημαντικό...SlasherG wrote:#54 και DNA TEST? τι ήταν αυτά?
Στο δύο, σκέφτομαι αυστηρούς κανόνες συμμετοχής... Αλλά καλύτερα αργότερα..
castiel wrote:ο all ήθελε να σε κάνει μαθητευόμενη γιατρό και να πάρεις την θέση του, αλλά επειδή σε σκότωσε ο siamonas, έγινε η eirini!
.
.
.
το ίδιο βράδυ, οι δολοφόνοι θέλησαν να σκοτώσουν τον Kage21, για εκδίκηση για τον Χάρη, τον οποίο όμως είχε αποφασίσει να προστατέψει η eirini.
και ναι, ήμουν η δεύτερη επιλογή... τι τιμήall. koukoulofloros wrote:castiel wrote:ο all ήθελε να σε κάνει μαθητευόμενη γιατρό και να πάρεις την θέση του, αλλά επειδή σε σκότωσε ο siamonas, έγινε η eirini!
.
.
.
το ίδιο βράδυ, οι δολοφόνοι θέλησαν να σκοτώσουν τον Kage21, για εκδίκηση για τον Χάρη, τον οποίο όμως είχε αποφασίσει να προστατέψει η eirini.
αν σου έχει μείνει λίγο φιλότιμο , θα μοιραστούμε το φακελάκι
In su buconi pretziueirini wrote:και ναι, ήμουν η δεύτερη επιλογή... τι τιμή
stathis wrote: Εχει αδειες ξαπλωστρες πιο κατω,μακρια απο το ηχειο.