Adamaklas wrote:
Σε παραπεμπω στην σελιδα 333, του αχρηστου ποστ, στο τελευταιο ποστ, γραμμενο απο μενα.
ρε πρέπει να ισχύει αυτό με την νομικίνα, γιατί κάθε μέρα μου κάνει update...
χρειάζομαι κάποιον έμπειρο στον τομέα να μου κάνει ένα τουρ στις καφετέρειες...
Ο Ηλίας είναι ιδανική περίπτωση...
Engineering pervades everything...
It's how to take very complex systems and break them down into nice,tight, abstract parts...
Engineering is for people who want to change the world
προτείνω rock, Philea Fogg, avec4 και playce!
στην αρχή πέρσι εμείς πηγαίναμε και 222, αλλά για κάποιο λόγο την σταματήσαμε...
επίσης, λόγω της μουσικής που ακούς-από αυτά που ποστάρεις τουλάχιστον- θα πρότεινα να μείνεις μακριά από milenium, από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ βαράει mainstream... νομίζω και μέλαθρον ίδια φάση είναι, αλλά δεν παίρνω και όρκο...
τα υπόλοιπα να τα ανακαλύψεις μόνη σου-ή με τον ξεναγό σου
Now dance, fucker, dance | Man, I never had a chance | And no one even knew | It was really only you
And now you'll lead the way | Show the light of day | Nice work you did | You're gonna go far, kid..
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
κι ο πατέρας του στον Άδη
άκουσε μια τουφεκιά.
cornerstone wrote:Καλά.Δε σου φτάνει που ξημεροβραδιάζεσαι σε καφετέρειες πίνοντας φραπέδες...
Kαλά. Δε σου φτάνει που χάρη στα ξημεροβραδιάσματα μου γυρνάς σπίτι νωρίτερα...
Wise Man wrote:Όχι 'κάποια' γυναίκα. Η μία και μοναδική. Ο σωστός άνδρας φυλάει το λουλουδάκι του για μια ξεχωριστή ψυχή που βρίσκεται κάπου εκεί έξω και τον ψάχνει.
για την σπαμμόπετρα λες?? κλαιν ρε, δε νιώθει η κοπέλα... εδώ κοντεύει να πλακωθεί με το μισό φόρουμ...
Wise Man wrote:Όχι 'κάποια' γυναίκα. Η μία και μοναδική. Ο σωστός άνδρας φυλάει το λουλουδάκι του για μια ξεχωριστή ψυχή που βρίσκεται κάπου εκεί έξω και τον ψάχνει.
ε αφού είστε και τα δύο τρολάκια...
και εγώ την πάω και ας με κράζει συνέχεια...