SlasherG wrote:
cornerstone wrote:..Αν αραίωνες το ποστάρισμά σου θα ήμουν ευτυχής και λιγότερο τσαντισμένη...
1. Chill.. O all ήταν στο φόρουμ κι έκανε ότι έκανε χρόνια πριν μπεις εσύ (δεν τον υποστηρίζω, I am just stating the facts). Δεν πρόκειται να αλλάξει όσο κι αν προσπαθείς. Ίσα ίσα που θα του δίνεις και περισσότερο θάρρος.
Tα είπα μια φορά, ξαλάφρωσα και δεν ασχολούμαι άλλο με το συγκεκριμένο πρόσωπο...
SlasherG wrote:3. Εκτός από τα τρολλ, υπάρχουν και οι σπάμμερζ, κατά τη γνώμη μου.. Άτομα δηλαδή που είτε επειδή βαριούνται, είτε επειδή επιζητούν την προσοχή των άλλων, είτε ακόμη γιατί το να βρεθείς στους τοπ δέκα πόστερς του φόρουμ αποτελεί σημαντική υπόθεση για σένα, κάνουν συνέχεια σχόλια, πάντοτε και παντού και για άχρηστους λόγους.
..εγώ σε κατατάσσω πλέον στους τελευταίους..
Και για το λόγο επιστρέφω στο κουότ:
cornerstone wrote:..Αν αραίωνες το ποστάρισμά σου θα ήμουν ευτυχής και λιγότερο τσαντισμένη...
Καταλαβαίνεις ότι υπάρχει μία ειρωνία σ' αυτό που έγραψες έτσι? ..να σου υπενθυμίσω τα 10 περ ντέη ποστ ρέσιο σου..
Κι επειδή η αντιμετώπιση των σπάμμερζ είναι παρόμοια με των τρολλ, σόρρυ αλλά δε θα ασχοληθώ περισσότερο με τα ποστς σου (κι εγώ το εννοώ)..
Ναι λοιπόν είμαι μια σπάμμερ...
Είμαι η γλυκιά σπαμμερόπετρα...
Ο λόγος που ποστάρω είναι καθαρά γιατί έχει πλάκα...
Δε χρειάζεται να ταραβήξω την προσοχή, δεν έχω τόσο χαμηλή αυτοεκτίμηση...
Α και επιπλέον προσβλήθηκα με τον τόνο σου George...
Νόμιζα ότι με συμπαθούσες για αυτό που είμαι...
Το σημερινό ξέσπασμα δε θα επαναληφεί...
Πάντως να ξέρεις πως υπήρχε λόγος ακόμα και αν δεν μπορείς να τον καταλάβεις...
Επαναλαμβάνω ο νοών νοείτω...
Δηλαδή χρειάζονται αποκρυπτογράφηση τα λεγόμενά μου...