χαχα τι έχουν πάθει όλοι με το post count μου?(β-α)/2 wrote:φοβήθηκα από τον εκθετικό τρόπο που αυξάνονται τα ποστ της cornerstone και.. σχεδόν διπλοπόσταρα για να αμυνθώ!
Μέχρι και η αγαπώ την ανάλυση και μισώ την μηχανική, λατρεμένη ημιδιαφορά??
χαχα τι έχουν πάθει όλοι με το post count μου?(β-α)/2 wrote:φοβήθηκα από τον εκθετικό τρόπο που αυξάνονται τα ποστ της cornerstone και.. σχεδόν διπλοπόσταρα για να αμυνθώ!
HarisSukhoi wrote:Ετοιμάζω την εκπομπή τώρα, αλλά ακόμα δεν μπορώ να χωνέψω πως με ρίχνουν έτσι τα spell...
Adamaklas wrote: Και οσο για την γοητεια!
Εγω υποτίθεται οτι ειμαι εχθρος του απο το 2010 !
ισως να εχω σταματησει και εγω αλλα κατσε να σου δειξω!
ΤΙ φιλαρακια ρε?! Αυτος ακουει οτι πιο γκει υπαρχει στο παγκοσμιο πενταγραμμο!CornerStone
Last visited:
Sat Nov 26, 2011 8:23 pm
Total posts:
485 | Search user’s posts
(0.73% of all posts / 8.82 posts per day)
Most active forum:
Μουσική
(167 Posts / 34.43% of user’s posts)
Most active topic:
Τι ακούτε τώρα ?
(143 Posts / 29.48% of user’s posts)
stathis wrote: Εχει αδειες ξαπλωστρες πιο κατω,μακρια απο το ηχειο.
Όντως καλός παραλληλισμός...Adamaklas wrote:Ελα να σου δειξω γιατι ολοι τρεμουν το ποστ count σου!
Σαν την mama mafia και τον enositi περσυ!
Α όλα κι όλα...Adamaklas wrote: ΤΙ φιλαρακια ρε?! Αυτος ακουει οτι πιο γκει υπαρχει στο παγκοσμιο πενταγραμμο!
το έκαψες χθες βράδυ ε??? ε ρε οι σημερινοί επιστήμονες...SlasherG wrote:Πο, τι ύπνος ήταν κι αυτός σήμερα..
Wise Man wrote:Όχι 'κάποια' γυναίκα. Η μία και μοναδική. Ο σωστός άνδρας φυλάει το λουλουδάκι του για μια ξεχωριστή ψυχή που βρίσκεται κάπου εκεί έξω και τον ψάχνει.
Και μην τον ακους τον αλλονα τον αλογοσκοτωστρα!
το έκαψες χθες βράδυ ε??? ε ρε οι σημερινοί επιστήμονες... [/quote ]liakoskotsi wrote:SlasherG wrote:Πο, τι ύπνος ήταν κι αυτός σήμερα..
cornerstone wrote:που μου χαίρεσαι που πέρασες ΚΑΙ το σχέδιο 2...
Wise Man wrote:Όχι 'κάποια' γυναίκα. Η μία και μοναδική. Ο σωστός άνδρας φυλάει το λουλουδάκι του για μια ξεχωριστή ψυχή που βρίσκεται κάπου εκεί έξω και τον ψάχνει.
ok ok τώρα με έχεις θαμπώσει μεγάλε σχεδιαστή...liakoskotsi wrote:cornerstone wrote:που μου χαίρεσαι που πέρασες ΚΑΙ το σχέδιο 2...