Αγαπητοί συνάδελφοι,
Στα πλαίσια της διδακτορικής μου διατριβής στον Τομέα Μεταφορών και Συγκοινωνικής Υποδομής του ΕΜΠ,
σας καλώ να συμμετάσχετε σε μια έρευνα μετακίνήσεων με θέμα τη Διακοπή λειτουργίας των Μέσων Σταθερής Τροχιάς.
Η συμμετοχή όλων είναι πολύτιμη για την έρευνα.
Σας ευχαριστώ πολύ!
Αναστασία
Για να συμμετάσχετε στην έρευνα πατήστε στο παρακάτω link:
https://www.kwiksurveys.com?s=ONKIFJ_ab7bd64c
Υ.Γ. Οποιαδήποτε σχόλια και παρατηρήσεις-υποδείξεις έιναι ευπρόσδεκτα!
Έρευνα ΕΜΠ για τα Μέσα Σταθερής Τροχιάς-Διδακτορική διατριβή
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Έρευνα ΕΜΠ για τα Μέσα Σταθερής Τροχιάς-Διδακτορική διατριβή
Last edited by anapnev on Tue Nov 29, 2011 11:38 am, edited 2 times in total.
Re: Έρευνα ΕΜΠ για τα Μέσα Σταθερής Τροχιάς-Διδακτορική διατ
Το συμπλήρωσα αν και για να πάρω άλλο μέσο εκτός αυτοκινήτου πρέπει να συντρέχει σημαντικός λόγος .
Το συμπληρώνω και εγώ τώρα, καλη επιτυχία!
- Doublecore
- Praetorian
- Σχολή: Μηχανολόγος
Και γω μολις το συμπληρωσα.Καλη επιτυχια!
Information learned is more valuable than information given.
φορουμ εμπ e-polytexneio.gr forum ntua
Remember, it's just a ride
φορουμ εμπ e-polytexneio.gr forum ntua
Remember, it's just a ride
- castiel
- Praetorian
- Σχολή: Ναυπηγός
Το συμπλήρωσα και εγώ! καλή επιτυχία!
(μια παρατηρηση μονο, στα "σεναρια" οι τιμές μετακίνησεις με λεωφορεία δεν ήταν πάντα συμβατές με τις υπάρχουσες τιμές-νομίζω-... το γνωρίζεις, έτσι?)
(μια παρατηρηση μονο, στα "σεναρια" οι τιμές μετακίνησεις με λεωφορεία δεν ήταν πάντα συμβατές με τις υπάρχουσες τιμές-νομίζω-... το γνωρίζεις, έτσι?)
Now dance, fucker, dance | Man, I never had a chance | And no one even knew | It was really only you
And now you'll lead the way | Show the light of day | Nice work you did | You're gonna go far, kid..
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
κι ο πατέρας του στον Άδη
άκουσε μια τουφεκιά.
And now you'll lead the way | Show the light of day | Nice work you did | You're gonna go far, kid..
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
κι ο πατέρας του στον Άδη
άκουσε μια τουφεκιά.
Φαντάζομαι οτι οι τιμές ήταν έτσι ώστε να είναι δυνατό να αξιολογηθεί το πως αντιδράς με καινούργια δεδομένα. Προφανώς δεν γίνεται να χρειάζεσαι και 7 ευρώ για να πας κάπου με το ΙΧ ενώ το ταξί θέλει 3
καλη επιτυχια!!!!!!!
aime-moi moins, mais aime-moi longtemps!!!
Ναι προφανώς έχετε δίκιο και το γνωρίζω, πρόκειται για μια μέθοδο που λέγεται stated preference και καλεί τον ερωτώμενο να απαντήσει σε υποθετικά σενάρια προκειμένου να δεις πόσο ελαστικότητα υπάρχει στην επιλογή του.Δηλαδή αν σου αυξήσω κατά ένα ευρώ το κόστος στο ταξί αλλά σου μειώσω τον αντιστοιχο χρόνο κατά 10 λεπτά θα πάρεις ταξί; Όσο για τις τιμές των εισιτηρίων έλαβα υπόψη μου και μια πιθανή αύξηση των τιμών.
Να φέρω ένα παράδειγμα όπου ένας χρήστης ιχ δεν μπορεί λόγω του μέτρου του μικρού δακτύλιου να διασχίσει το κέντρο και θα πρεπει να κάνει μεγάλη περιπορία ενώ με ταξί μπορεί να πάει πολύ πιο γρήγορα (αυτό προς απάντηση πως μπορεί το ταξί κοστίζει λιγότερο απο το ιχ).
Να φέρω ένα παράδειγμα όπου ένας χρήστης ιχ δεν μπορεί λόγω του μέτρου του μικρού δακτύλιου να διασχίσει το κέντρο και θα πρεπει να κάνει μεγάλη περιπορία ενώ με ταξί μπορεί να πάει πολύ πιο γρήγορα (αυτό προς απάντηση πως μπορεί το ταξί κοστίζει λιγότερο απο το ιχ).