Τόσο πολύ σου έλειψε?ΗarisSukhoi wrote:Επιτέλους γύρισε!
Πάντως δεν το βλέπω να επανήλθε δριμύτερος...
Περιορίστηκε στο 1 ποστ...
Μπαίνει, παρακολουθεί τα τεκταινόμενα και αλλάζει sig...
Τόσο πολύ σου έλειψε?ΗarisSukhoi wrote:Επιτέλους γύρισε!
Γιατί βρε Χάρη αναστενάζεις;!HarisSukhoi wrote:Αχ, κορίτσια...
Δεν ξερεις απο μαθηματικους. Μην μιλας για αυτους.
Εγω εζησα μεγαλο ερωτα και ξερω οτι υπαρχουν. Οταν τον ζησεις ισως να αναθεωρήσεις! Παντως στις μεγαλες απογοητευσεις εχεις δικιο!cornerstone wrote: Δεν υπάρχουν μεγάλοι έρωτες...
Μη ακούς τις μαλακίες του Μαρκές...
Παλι σε κουοταρω!cornerstone wrote:Πάντως δεν το βλέπω να επανήλθε δριμύτερος...
stathis wrote: Εχει αδειες ξαπλωστρες πιο κατω,μακρια απο το ηχειο.
Και εγώ έτσι νόμιζα...Τουλάχιστον σε 2 περιπτώσεις...Adamaklas wrote:Εγω εζησα μεγαλο ερωτα και ξερω οτι υπαρχουν. Οταν τον ζησεις ισως να αναθεωρήσεις! Παντως στις μεγαλες απογοητευσεις εχεις δικιο!cornerstone wrote: Δεν υπάρχουν μεγάλοι έρωτες...
Μη ακούς τις μαλακίες του Μαρκές...
Το φαντάζομαι πως μπαίνει κάθε μέρα...Adamaklas wrote:Παλι σε κουοταρω!cornerstone wrote:Πάντως δεν το βλέπω να επανήλθε δριμύτερος...
Αντε αντε!
Δεν τον ξερεις, εδω ειναι καθε μερα, κοιταει, και μετα χτυπαει!
Κι η ημιδιαφορά στο -9, κάρεντλη... Λιάκος, τι να σου πω.. Ούτε καν προσπαθείς.. Μάλλον η πέτρα το έχει έμφυτο το σπάμμινγκ..cornerstone wrote:..είναι γιατί άρχισα να ποστάρω πολύ στο forum burnout...
stathis wrote: Εχει αδειες ξαπλωστρες πιο κατω,μακρια απο το ηχειο.
Εγώ όχι...Adamaklas wrote:Ειναι ωραιο το burnout!
Και αν νομιζετε, τοσο καιρο οτι δεν ειστε τρολο,burnoutades γιαααααααααααααα ΡΙΧΤΕ μια ματια στο προφιλ σας και δειτε που εχετε τα περισσότερα ποστ!
ΟΛΟΙ σας!
Wise Man wrote:Όχι 'κάποια' γυναίκα. Η μία και μοναδική. Ο σωστός άνδρας φυλάει το λουλουδάκι του για μια ξεχωριστή ψυχή που βρίσκεται κάπου εκεί έξω και τον ψάχνει.
Εννοείς στο post count?liakoskotsi wrote:τι να πω?!?!!? αυτή η γυναίκα έχει βαλθεί να με εξαφανίσει...
Wise Man wrote:Όχι 'κάποια' γυναίκα. Η μία και μοναδική. Ο σωστός άνδρας φυλάει το λουλουδάκι του για μια ξεχωριστή ψυχή που βρίσκεται κάπου εκεί έξω και τον ψάχνει.