πολύ εύκολο request..Kuchiki_Byakuya wrote:Μπορεί κάποιος σας παρακαλώ να χακέψει τη σελίδα του Φελλούρη, έτσι για να δει πως είναι να ψάχνεις πράγματα που απλά δεν είναι εκεί.
αν μου έλεγες να αλλάξω και βαθμούς μπορεί να το σκεφτόμουν
πολύ εύκολο request..Kuchiki_Byakuya wrote:Μπορεί κάποιος σας παρακαλώ να χακέψει τη σελίδα του Φελλούρη, έτσι για να δει πως είναι να ψάχνεις πράγματα που απλά δεν είναι εκεί.
Μια χαρά έδωσα.. και περίμενα και γύρω στο 6, 7... αλλά τώρα έχει μόνο το βαθμό της κανονικης (5) και τίποτα άλλο..SlasherG wrote:???? Τόσο πιο δυσνόητα τα αποτελέσματα? ή δεν έδωσες καν ιια?(β-α)/2 wrote:εγώ δεν κατάλαβα... (εκτός αν δεν έγραψα τίποτα και έτσι δεν περάσανε καν βαθμό!)
Δεν ξερεις απο μαθηματικους. Μην μιλας για αυτους.
Δεν θα είχα νόημα αυτοί έχουν φύγει για την γραμματεία. Μόνο αν το έκανες για πλάκα προς τους φοιτητές. Η οποία θα ήταν και πολύ εύστοχη.Kitharistas wrote:αν μου έλεγες να αλλάξω και βαθμούς μπορεί να το σκεφτόμουν
Πολλά ζητάς. Μαθηματικός και να τα πάει καλά με τους αριθμούς.(β-α)/2 wrote:Μια χαρά έδωσα.. και περίμενα και γύρω στο 6, 7... αλλά τώρα έχει μόνο το βαθμό της κανονικης (5) και τίποτα άλλο..
εκτός αν έγραψα χειρότερα και δεν μπήκαν καν στον κόπο να το γράψουν...Kuchiki_Byakuya wrote:
Πολλά ζητάς. Μαθηματικός και να τα πάει καλά με τους αριθμούς.
χαχαχα ισχύει! Ούτε μετά από μία εβδομάδα δεν θα έχουν πάει..Kitharistas wrote:σιγά μην έχουν φύγει για την γραμματεία πρώτη-δεύτερη μέρα.. στο εμπ είσαι
Δεν ξερεις απο μαθηματικους. Μην μιλας για αυτους.
stathis wrote: Εχει αδειες ξαπλωστρες πιο κατω,μακρια απο το ηχειο.