Μηχανολογοι - Εραστες
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- rest_in_pieces
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Re: Μηχανολογοι - Εραστες
το δικο μου διαχωρισμο για παρθενες και παρτολες γιατι δεν τον ελαβες υπ οψιν; : (: (:(
α τώρα το είδα οτι την πήρε υποψιν!αλλα το προσπέρασες...
- spot54
- MechEng Seeder
Για να διορθωθούν τα πράγματα και να γυρίσει το τόπικ στους φυσιολογικούς του ρυθμούς
Κατερίνα έχεις επιχειρήματα και όρεξη για συζήτηση, ΑΛΛΑ
1)Ο ΧΑΡΗΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ(πάει για όλους μας). (Για την Κατερίνα)Ο χαρακτήρας αυτού του τόπικ είναι καθαρά σκωπτικός και τα post σου είναι το ακριβώς αντίθετο... Ίσως για αυτό να παρασυρθήκαμε και να σου "επιτεθήκαμε" όλοι οι άντρες μαζί... Η καφρίλα είναι (ίσως) ιερή για κάθε ΕΜΠτη και όταν την καταστρέφεις η αντιμετώπισή σου θα είναι
2)ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ
Ντάξει είπαμε, δεν είμαστε τόσο ψωνάρες που να πιστεύουμε ότι η γαμ@τοσύνη μας δεν έχει προηγούμενο και ότι οι γυναίκες μας κυνηγούν για να μας βιάσουν. Επιπλέον, μπορείς να ζεις χωρίς τον φόβο της στιγμής που θα σκάσουμε μύτη στην σχολή φορώντας μόνο speedo και χορεύοντας σαν τους LMFAO. Ο καθένας μας ξέρει που βρίσκεται στον τομέα "Γυναίκες"
Υπάρχουν πολλά ακόμη που θα ήθελα να επισημάνω, αλλά θα γράψω μόνο ένα τελευταίο
ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΚΑΝΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ POSTS
σε λίγο θα είμαι αναγκασμένος να κρατάω σημειώσεις για να σου απαντάω χωρίς να ξεχνάω τι θέλω να γράψω
Κατερίνα έχεις επιχειρήματα και όρεξη για συζήτηση, ΑΛΛΑ
1)Ο ΧΑΡΗΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ(πάει για όλους μας). (Για την Κατερίνα)Ο χαρακτήρας αυτού του τόπικ είναι καθαρά σκωπτικός και τα post σου είναι το ακριβώς αντίθετο... Ίσως για αυτό να παρασυρθήκαμε και να σου "επιτεθήκαμε" όλοι οι άντρες μαζί... Η καφρίλα είναι (ίσως) ιερή για κάθε ΕΜΠτη και όταν την καταστρέφεις η αντιμετώπισή σου θα είναι
Spoiler: show
Ντάξει είπαμε, δεν είμαστε τόσο ψωνάρες που να πιστεύουμε ότι η γαμ@τοσύνη μας δεν έχει προηγούμενο και ότι οι γυναίκες μας κυνηγούν για να μας βιάσουν. Επιπλέον, μπορείς να ζεις χωρίς τον φόβο της στιγμής που θα σκάσουμε μύτη στην σχολή φορώντας μόνο speedo και χορεύοντας σαν τους LMFAO. Ο καθένας μας ξέρει που βρίσκεται στον τομέα "Γυναίκες"
Υπάρχουν πολλά ακόμη που θα ήθελα να επισημάνω, αλλά θα γράψω μόνο ένα τελευταίο
ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΚΑΝΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ POSTS
σε λίγο θα είμαι αναγκασμένος να κρατάω σημειώσεις για να σου απαντάω χωρίς να ξεχνάω τι θέλω να γράψω
It seems that common sense, is not so common after all...
- spot54
- MechEng Seeder
όντως...(β-α)/2 wrote:seriously now?
- (β-α)/2
- MechEng Seeder
Τι είναι το "Breakfast at Tiffany's" ?
Δεν ξερεις απο μαθηματικους. Μην μιλας για αυτους.
- cornerstone
- Naval Seeder
- Σχολή: Ναυπηγός
http://www.youtube.com/watch?v=urQVzgEO_w8(β-α)/2 wrote:Τι είναι το "Breakfast at Tiffany's" ?
Engineering pervades everything...
It's how to take very complex systems and break them down into nice,tight, abstract parts...
Engineering is for people who want to change the world
It's how to take very complex systems and break them down into nice,tight, abstract parts...
Engineering is for people who want to change the world
- (β-α)/2
- MechEng Seeder
thanks! Μάλλον πρεπει να προσθεσω και αυτο στις γνωστες (φανταζομαι) ταινιες που ακομη δεν εχω δει!
Δεν ξερεις απο μαθηματικους. Μην μιλας για αυτους.
- spot54
- MechEng Seeder
Ξέρεις ότι γράφεις ΙΣΤΟΡΙΑ στις σχέσεις των 2 φύλων?(β-α)/2 wrote:Τι είναι το "Breakfast at Tiffany's" ?
Last edited by spot54 on Mon Nov 14, 2011 2:42 am, edited 1 time in total.