Εγώ με bidding και θα ξαναπουλήσω όπου να 'ναι κάτι ανταλλακτικά.stam wrote:Έχει πουλήσει κανείς στο ebay ;
Χρειάζεσαι βοήθεια με κάτι συγκεκριμένο?
Εγώ με bidding και θα ξαναπουλήσω όπου να 'ναι κάτι ανταλλακτικά.stam wrote:Έχει πουλήσει κανείς στο ebay ;
θα το πάρω 3.88 ή παραπάνω(γιατί λέει αυτά με φόρους κλπ) και αν ναι πόσο?Τιμή αντικειμένου 3,88 €
Αποστολή προς Ελλάδα Δωρεάν
Δεν συμπεριλαμβάνονται τα πρόσθετα έξοδα που σχετίζονται με τους τελωνειακούς δασμούς ή/και φόρους.
Τόσο θα πληρώσεις σε αυτόν και θα στο στείλει από Hong Kong.castiel wrote:δηλαδή αυτό εδώ πχ:
http://viewitem.eim.ebay.gr/Black-TPU-S ... 15690/item
που λέειθα το πάρω 3.88 ή παραπάνω(γιατί λέει αυτά με φόρους κλπ) και αν ναι πόσο?Τιμή αντικειμένου 3,88 €
Αποστολή προς Ελλάδα Δωρεάν
Δεν συμπεριλαμβάνονται τα πρόσθετα έξοδα που σχετίζονται με τους τελωνειακούς δασμούς ή/και φόρους.
Μα καλά, απορώ, άν κάποιος έχει "8 series"........, αγοράζει ανταλλακτικά από ebay?????Don Molina wrote:Παιδιά ο φόβος είναι μαλακία απλά.
Φίλος παίρνει ανταλλακτικά για τέτοιο αυτοκίνητο από ebay:
Μιλάμε για λεφτά!
Και οι συναλλαγές με κάρτες γίνονται αυτόματα μέσω κρυπτογραφημένων συνδέσεων που απλά δεν σπάνε λόγω Riemann.
Δηλαδή έλεος με τις ραδιοαρβύλες.
Δεν είναι ότι δίνεις τον αριθμό σου σε κάποιον άνθρωπο και μετά αυτός πάει και αγοράζει κόκα...
Απλά προσέξτε να έχει λουκετάκι πάνω στην γραμμή διευθύνσεων του browser και να είναι το url σωστό.
Από εκεί και πέρα go nuts.
Όσο για το τι κάρτα εξαρτάται καθαρά για το τι θέλετε να κάνετε.
Εγώ χρόνια χρησιμοποιώ προπληρωμένη της Eurobank γιατί έχει το πιο γαμάτο e-banking και είχα ήδη λογαριασμούς εκεί.
Έβγαλα και μία πιστωτική γιατί ήθελα να κάνω κάτι αγορές που με βολεύει να τις πληρώνω με δόσεις (ελέω ΟΤΕ που ξεκινάει) και όλα καλά.
Παιδιά......έλεος....μήν ακούω @@castiel wrote:το ότι έχεις λεφτά, δεν σημαίνει ότι θα σε πιάνουν και κορόιδο...