Πρόγραμμα Χειμερινών Εξαμήνων 2011-2012
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- Glemselens
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Re: Πρόγραμμα 1ου εξαμήνου 2011-2012
μα θελω να παω!απλως αναρωτιομουν αν αξιζει...και αλλη μια απορια.αυτο με το εργαστηριο του σχεδιου: "συννενοηση με τον καθηγητη.." δηλαδη τι?θα τον βρω στη σχολη, θα μου πει τι ωρες και θα διαλεξω εγω?
ευχαριστω κιολας, btw =]
ευχαριστω κιολας, btw =]
- Kuchiki_Byakuya
- MechEng Seeder
Μόνο ένας πρωτοετής θα μπορούσε να κάνει αυτή την απορία. Δυστυχώς δεν ξέρετε σε ποια χώρα είσαστε φοιτητές.Glemselens wrote:και αλλη μια απορια.αυτο με το εργαστηριο του σχεδιου: "συννενοηση με τον καθηγητη.." δηλαδη τι?θα τον βρω στη σχολη, θα μου πει τι ωρες και θα διαλεξω εγω?
Όταν λέει συνεννόηση εννοεί ότι αυτοί θα σας πουν όποτε τους βολεύει. Θα βγουν λίστες αλφαβητικά και με ημερομηνίες σε ένα κωλοκτήριο που θα ψάχνεις μισή ώρα, και απλά θα αναφέρουν πότε έχεις εργαστήριο. Και για να ξέρετε το εργαστήριο του Σχεδίου (1 και 2, ναι έχει και δύο γαμώ) είναι μηχανουργείο το οποίο λέει πολύ. Το πρώτο εξάμηνο θα κάνετε μηχανές χειρός και στο δεύτερο τόρνο.
Be proud to die by my Bankai.
Bankai. Senbonsakura Kageyoshi
Bankai. Senbonsakura Kageyoshi
- Glemselens
- MechEng Seeder
Αχ, τελεια. -.-
(ναι το σχεδιο οντως φαινεται ενδιαφερον)
(ναι το σχεδιο οντως φαινεται ενδιαφερον)
Κάτι ακουστηκε οτι αυριο 14/10 δεν θα γίνει μαθημα.Ισχύει κατι τέτοιο; γνωρίζετε κάτι;
σε ευχαριστω πολυ για την ενημερωση
- Kitharistas
- Praetorian
Re: Πρόγραμμα Χειμερινών Εξαμήνων 2011-2012
προστέθηκε και το πρόγραμμα των υπόλοιπων εξαμήνων
Rock on buddies...
-
- Private
Κάτι "περίεργο",θετικά περίεργο κατά την γνώμη μου,είναι ότι στις 2 ανακοινώσεις για το χειμερινό πρόγραμμα δεν λέει ποια ημερομηνία τελειώνει το χειμερινό εξάμηνο.Σε περσινές κ πιο παλιές ανακοινώσεις το έγραφε..Φαντάζομαι δεν το έχουν γράψει επίτηδες για να "μαγειρέψουν" τις ημερομηνίες και να μην κάνουμε 13 βδομάδες μάθημα γιατί αν το πάμε με βάση το νόμο πλαίσιο η εαρινή εξεταστική θα φτάσει και μέσα στον Αύγουστο...Κάτι που δεν το θέλει κανείς.
- Kitharistas
- Praetorian
στο αρχικό ποστ πρόσθεσα και τις σημερινές ανακοινώσεις για την αλλαγή καθηγητών στα μαθήματα "Βιομηχανική Ρευστομηχανική", "Συγκολλήσεις-Χυτεύσεις" και "Κλιματισμός"
Rock on buddies...
Ριζιώτης για ΒΡ. Καλά θα περάσουμε! : ))))))))))))))
"First comes smiles, then lies. Last is gunfire."
Roland Deschain of Gilead
Roland Deschain of Gilead