Πουλμανακι ΕΜΠ, λειτουργει?

Ανακοινώσεις, συζητήσεις και προβληματισμοί που αφορούν το Πολυτεχνείο γενικότερα.
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Post Reply
dpunis
MechEng Seeder
MechEng Seeder
Σχολή: Μηχανολόγος

Πουλμανακι ΕΜΠ, λειτουργει?

Post by dpunis »

Ξέρει κανείς συνάδελφος αν λειτουργει το πουλμανάκι του ΕΜΠ? Οι ώρες που αναφέρονται εδώ ισχύουν? http://www.ntua.gr/old/gr_about/campus.htm#second
Kitharistas
Praetorian
Praetorian

Re: Πουλμανακι ΕΜΠ, λειτουργει?

Post by Kitharistas »

Τελευταία Ενημέρωση :
26/09/06
μόνο αυτό λέει πολλά νομίζω :P

πέρα από την πλάκα το έχω δει να περνάει μερικές φορές αλλά δεν έχω προσέξει ώρα.. επίσης συνήθως έχει άτομα που καθαρά από άποψη ηλικίας δεν είναι φοιτητές..
Rock on buddies...
dpunis
MechEng Seeder
MechEng Seeder

Post by dpunis »

Kitharistas wrote:
Τελευταία Ενημέρωση :
26/09/06
μόνο αυτό λέει πολλά νομίζω :P

πέρα από την πλάκα το έχω δει να περνάει μερικές φορές αλλά δεν έχω προσέξει ώρα.. επίσης συνήθως έχει άτομα που καθαρά από άποψη ηλικίας δεν είναι φοιτητές..
Κοίτα, λίγο μετά την ανανέωση της σελίδας, ( γεράσαμε :P ) είχα ρωτήσει και είναι και για φοιτητές. Απλά το θέμα μου είναι ΑΝ λειτουργεί, γιατί το σκέφτομαι για να ανέβω αύριο. Με τις ώρες, τα βρίσκουμε :D
sid
MechEng Seeder
MechEng Seeder
Σχολή: Χημικός

Post by sid »

Kitharistas wrote:πέρα από την πλάκα το έχω δει να περνάει μερικές φορές αλλά δεν έχω προσέξει ώρα.. επίσης συνήθως έχει άτομα που καθαρά από άποψη ηλικίας δεν είναι φοιτητές..
μην το λες
δεν έχει ισχύσει ακόμα ο νέος νόμος-έκτρωμα
Και μετά ορισμένοι παραπονιούνται ότι ντε και καλά η λέσχη χρησιμοποιεί κατεψυγμένα κρέατα. Τουναντίον λοιπόν.

- soti
dpunis
MechEng Seeder
MechEng Seeder

Post by dpunis »

Να ενημερώσω, πως το πουλμανάκι λειτουργεί κανονικά. Το χρησιμοποίησα σήμερα. Ωστόσο έχει μόνο 2 δρομολόγια στις 9 και στις 13.00 από τα κτήρια Πατησίων, ενώ το τελευταίο δρομολόγιο απο Ζωγράφου που είναι στις 15.00 είναι μόνο για το προσωπικό.
mama mafia
MechEng Seeder
MechEng Seeder

Post by mama mafia »

μολις είδα αυτο το τοπικ σκεφτηκα πως πρεπει να αφαιρεθει η πρωτη λεξη απτον τιτλο για να ειναι πιο σωστο

απαιτω παντως να γινουν δρομολογια και σε αλλες περιοχες

αλλα πες οτι πας. πως γυρνας αν τελειωνει μεσημερι? εκτος αν σκεφτεσαι τιποτα emp bn καταστασεις
Leave the gun. Take the cannoli
castiel
Praetorian
Praetorian
Σχολή: Ναυπηγός

Post by castiel »

εγώ μια φορά το είχα δει, δεν θυμάμαι καν τι ώρα ήταν...
νομίζω ο μιχάλης(enositis) το έχει πάρει μια φορά, ή το είχε ρωτήσει που πάει/κάνει στάση
Now dance, fucker, dance | Man, I never had a chance | And no one even knew | It was really only you
And now you'll lead the way | Show the light of day | Nice work you did | You're gonna go far, kid..

___P.S.___

Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
κι ο πατέρας του στον Άδη
άκουσε μια τουφεκιά.
dpunis
MechEng Seeder
MechEng Seeder

Post by dpunis »

mama mafia wrote:μολις είδα αυτο το τοπικ σκεφτηκα πως πρεπει να αφαιρεθει η πρωτη λεξη απτον τιτλο για να ειναι πιο σωστο

απαιτω παντως να γινουν δρομολογια και σε αλλες περιοχες

αλλα πες οτι πας. πως γυρνας αν τελειωνει μεσημερι? εκτος αν σκεφτεσαι τιποτα emp bn καταστασεις
Αν κρίνω από το ότι με 24ωρη ήμασταν 2 άτομα μόνο, να είσαι σίγουρη πως θα ρθει και σ΄άλλες περιοχές ...

Το δρομολόγιο που έκανε σήμερα ήταν αρκετά ό,τι να ναι (προκειμένου να αποφύγει τη κίνηση μάλλον) Πάντως έκανε πατησίων-ΕΜΠ σε 20 λεπτα 8-) )
Enositis
Praetorian
Praetorian
Σχολή: Ναυπηγός

Post by Enositis »

μια φορα περασε απο τη σταση του 242 και πηρε κατι 40αρηδες...και παω και τους λεω να ερθω;έλα μου λένε
και μας άφησε πρυτανεια.
κουλ
Post Reply

Return to “Τα Πολυτεχνειακά”