Πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο-The Game!-Τέλος
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- SlasherG
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Re: Πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο [The Game!]
Μήπως να το γυρίσετε πίσω στο Παλέρμο?
Come ride with me
Through the veils of history
I'll show you how god
falls asleep on a job.
falls asleep on a job.
- Σχολή: Χημικός
μήπως έχουν μείνει απλά οι πολίτες να συζητάνε αθώα ;SlasherG wrote:Μήπως να το γυρίσετε πίσω στο Παλέρμο?
Και μετά ορισμένοι παραπονιούνται ότι ντε και καλά η λέσχη χρησιμοποιεί κατεψυγμένα κρέατα. Τουναντίον λοιπόν.
- soti
- soti
Βρε παιδιά βρε παιδιά,
Δεν σας είπα να μην γράψετε 30 σελίδες...Μισή ώρα να διαβάζω τα πόστς με πόνεσε το κεφάλι πιο πολύ και από τους δικέφαλους, τετρακέφαλους, προσαγωγούς και ιγνυακούς (γάμπα για τους μη γνώστες) μύες μαζί........
Ας τα πάρουμε από την αρχη:
1) Δεν υπάρχει ο Αϊ-Βασίλης και αυτό συνέβη εδώ και χρόνια όταν ξέχασε το δώρο του Τσακ Νόρις
2) Παρά τις 30 σελίδες (18 δλδ), δεν έχω σχηματίσει απόλυτη άποψη.. Με απροποσανατόλισαν μερικές περίεργες ψήφοι.
3) ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΔΩΩΩΩΩ???
Δεν σας είπα να μην γράψετε 30 σελίδες...Μισή ώρα να διαβάζω τα πόστς με πόνεσε το κεφάλι πιο πολύ και από τους δικέφαλους, τετρακέφαλους, προσαγωγούς και ιγνυακούς (γάμπα για τους μη γνώστες) μύες μαζί........
Ας τα πάρουμε από την αρχη:
1) Δεν υπάρχει ο Αϊ-Βασίλης και αυτό συνέβη εδώ και χρόνια όταν ξέχασε το δώρο του Τσακ Νόρις
2) Παρά τις 30 σελίδες (18 δλδ), δεν έχω σχηματίσει απόλυτη άποψη.. Με απροποσανατόλισαν μερικές περίεργες ψήφοι.
3) ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΔΩΩΩΩΩ???
- (β-α)/2
- MechEng Seeder
Ας βάλω και εγώ τη δική μου ψήφο να οδηγήσω σε άλλο αδιέξοδο!
Ψηφίζω: Enositis
Δεν ξερεις απο μαθηματικους. Μην μιλας για αυτους.
What?? Πόθεν πως? χαχαχα(β-α)/2 wrote:Ας βάλω και εγώ τη δική μου ψήφο να οδηγήσω σε άλλο αδιέξοδο!
Castiel μπορώ να ψηφίσω εσένα?? Και βαλτην όπου θες την ψήφο....κάτι θα ξέρεις!!
- castiel
- Praetorian
- Σχολή: Ναυπηγός
ΨΗΦΟΙ μέχρι τώρα (10/25)
Adamaklas: 1 (Kitharistas)
Kitharistas: 3 (Mpourditsas,Adamaklas, kage21)
joanna tpgr:1 (SlasherG)
miranda: 1 (all.koukoulofloros)
Agiaksitelamon: 1 (EiRiNaKi)
all.koukoulofloros: 1 (miranda)
(β-α)/2: 1 (HarisSukhoi)
Enositis: 1( (β-α)/2 )
siamona, ασχολίαστο και το σχόλιο σου, και η υπογραφή σου :p
αν η μετριοφροσύνη είναι αρετή, τότε έχω και από αυτή! (όπα, έκανα ρίμα... δεν το σχεδίαζα, μάλλον έχω ταλεντο, θα γίνω ραπερ)
Adamaklas: 1 (Kitharistas)
Kitharistas: 3 (Mpourditsas,Adamaklas, kage21)
joanna tpgr:1 (SlasherG)
miranda: 1 (all.koukoulofloros)
Agiaksitelamon: 1 (EiRiNaKi)
all.koukoulofloros: 1 (miranda)
(β-α)/2: 1 (HarisSukhoi)
Enositis: 1( (β-α)/2 )
siamona, ασχολίαστο και το σχόλιο σου, και η υπογραφή σου :p
αν η μετριοφροσύνη είναι αρετή, τότε έχω και από αυτή! (όπα, έκανα ρίμα... δεν το σχεδίαζα, μάλλον έχω ταλεντο, θα γίνω ραπερ)
Now dance, fucker, dance | Man, I never had a chance | And no one even knew | It was really only you
And now you'll lead the way | Show the light of day | Nice work you did | You're gonna go far, kid..
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
κι ο πατέρας του στον Άδη
άκουσε μια τουφεκιά.
And now you'll lead the way | Show the light of day | Nice work you did | You're gonna go far, kid..
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
άκουσε μια τουφεκιά.
- SlasherG
- MechEng Seeder
Όντως, τι παίζει με τον Castiel? Είναι κι αυτός μέσα στο παιχνίδι? Έχει ρόλο, ή είναι σαν ''διαιτητής''?Siamonas wrote: Castiel μπορώ να ψηφίσω εσένα??
Come ride with me
Through the veils of history
I'll show you how god
falls asleep on a job.
falls asleep on a job.
- castiel
- Praetorian
- Σχολή: Ναυπηγός
εγώ έχω μόνο τον ρόλο του αφηγητή. ξέρω τους ρόλους όλων σας, οπότε δεν έχει νόημα να παίξω.
είμαι εδώ για να σας ανακοινώνω πότε βραδιάζει και πότε ξημερωνει, να μετράω ψήφους και να ανακοινώνω τα αποτελέσματα, να λαμβάνω μηνύματα από τους παίχτες που πρέπει το βράδυ να κάνουν κάτι, και να σας ανακοινώνω, μαζί με το ξημέρωμα τι έγινε το βράδυ.
είμαι εδώ για να σας ανακοινώνω πότε βραδιάζει και πότε ξημερωνει, να μετράω ψήφους και να ανακοινώνω τα αποτελέσματα, να λαμβάνω μηνύματα από τους παίχτες που πρέπει το βράδυ να κάνουν κάτι, και να σας ανακοινώνω, μαζί με το ξημέρωμα τι έγινε το βράδυ.
Now dance, fucker, dance | Man, I never had a chance | And no one even knew | It was really only you
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
άκουσε μια τουφεκιά.
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
άκουσε μια τουφεκιά.
γενικα ειναι ο δειρτης κι ο νταης εδω μεσαcastiel wrote:εγώ έχω μόνο τον ρόλο του αφηγητή. ξέρω τους ρόλους όλων σας, οπότε δεν έχει νόημα να παίξω.