Πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο-The Game!-Τέλος
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Re: Πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο [The Game!]
πφφφ.... ειναι οντως πιο δυσκολο τ παιχνιδι στο ιντερνετ... δν πειραζει.... λοιπον εχω ν προτεινω 2 υποπτους.... 1. (β-α)/2 ακομα κι αν τρελλενεσαι για παλερμο δν ειναι το πρωτο πραγμα που κανεις οταν ξυπνησεις οταν εισαι πολιτης... πιθανον για αυτο κανει posts σε διαφορα ατομα προκειμενου ν τις απαντησοθν και ν μπορεσει ν βρει πατημα για ν κατγορησει καποιον... και 2. Siamonas με μερικα σχολια τυπου " να ξερουμε ποιον ν ψηφισουμε" μπορει ν αποπροσανατολησει αρκετα ευκολα πολιτες που παιζουν αδιαφορα... βεβαια δεν ειμαι απολυτως σιγουρος για αυτο θα χρειαστω λιγο χρονο ακομα....
άσχετο αλλά τώρα από ότι κατάλαβα μόνο μια ψήφο έχουμε ενάντια του Αδαμακλά;;;;;;
και κάποιες μόνο υποψίες;;;;;
και κάποιες μόνο υποψίες;;;;;
Η ποίηση είναι η τέχνη του να δίνεις στο ίδιο πράγμα διαφορετικά ονόματα, ενώ τα μαθηματικά είναι η τέχνη του να δίνεις σε διαφορετικά πράγματα το ίδιο όνομα---Ανρί Πουανκαρέ
- (β-α)/2
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
xaxaxaxa!!! Πάντα μπερδεύονταν οι φίλοι μου όταν παίζαμε γιατί πάντα μιλούσα πολύ! χαχαχα!! Αλλά δε πειράζει, η ζωή θέλει ρίσκα για να έχει ενδιαφέρον όπως προείπα!
Δεν ξερεις απο μαθηματικους. Μην μιλας για αυτους.
Χαχαχα, μην κατηγορείς την ημιδιαφορά, εγώ το πρώτο πράγμα που κάνω μόλις ξυπνήσω είναι να μπω στο http://www.physics4u.gr/blog να ενημερωθώ...εε μπορεί να θέλει να κάνει ποστς...angelbar wrote:πφφφ.... ειναι οντως πιο δυσκολο τ παιχνιδι στο ιντερνετ... δν πειραζει.... λοιπον εχω ν προτεινω 2 υποπτους.... 1. (β-α)/2 ακομα κι αν τρελλενεσαι για παλερμο δν ειναι το πρωτο πραγμα που κανεις οταν ξυπνησεις οταν εισαι πολιτης... πιθανον για αυτο κανει posts σε διαφορα ατομα προκειμενου ν τις απαντησοθν και ν μπορεσει ν βρει πατημα για ν κατγορησει καποιον... και 2. Siamonas με μερικα σχολια τυπου " να ξερουμε ποιον ν ψηφισουμε" μπορει ν αποπροσανατολησει αρκετα ευκολα πολιτες που παιζουν αδιαφορα... βεβαια δεν ειμαι απολυτως σιγουρος για αυτο θα χρειαστω λιγο χρονο ακομα....
- (β-α)/2
- MechEng Seeder
ωωω τι γλυκός! Τώρα φαντάζομαι με υπερασπίζεσαι και επίσημα ε;!
Υ.Γ. Τι ωραία σελίδα!
Υ.Γ. Τι ωραία σελίδα!
Όταν έχεις παρακολουθήσει περί τις 16-17 συνελεύσεις το έτος 2006-2007(β-α)/2 wrote:χθες.. σίγουρα ένοχη! Πού ήσουν στις συνελεύσεις που προσπαθούσαμε να ανοίξουμε/κλείσουμε τη σχολή;!EiRiNaKi wrote:Χτες πήγα στο ΕΜΠire....πρώτη φορά...μετά το καλοκαίρι...
Άραγε είμαι ένοχη ή ξέρω κάτι παραπάνω???
και γενικά πάνω από 40 γενικά............αναρωτιέσαι??
Και επίσης τί έτος είναι πλέον αυτός ο Adamaklas???????????
- (β-α)/2
- MechEng Seeder
χαχαχαχα!! Εντάξει το ομολογώ, έχεις πολλά ελαφρυντικά!
ότι έτος & να είναι έχει μάλλον μεγάλη πέραση στο forum-- προκαλέι αντιδράσεις χωρίς να είναι καν online---------EiRiNaKi wrote:
Η ποίηση είναι η τέχνη του να δίνεις στο ίδιο πράγμα διαφορετικά ονόματα, ενώ τα μαθηματικά είναι η τέχνη του να δίνεις σε διαφορετικά πράγματα το ίδιο όνομα---Ανρί Πουανκαρέ
και επανερχομαι..... η φυσικη ειναι πανεμορφη.... οταν το εκτιμα καποιος λογικο ειναι ν θελει ν ενημερωνεται και ν θελει ν την γνωρισει καλυτερα.... αλλα αν μιλαμε για ενα πολιτη στο παλερμο τ πραγματα ειναι διαφορετικα.... επισης ι ξαφνικη υπερασπιση της ημιδιαφορας ειναι και αυτη υποπτη...
Thumbs up!! χαχαχαχα καλόοο!Fermat wrote:ότι έτος & να είναι έχει μάλλον μεγάλη πέραση στο forum-- προκαλέι αντιδράσεις χωρίς να είναι καν online---------EiRiNaKi wrote: