Πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο-The Game!-Τέλος
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- Kitharistas
- Praetorian
- Σχολή: Μηχανολόγος
Re: Πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο [The Game!]
άρα εγώ καλά έκανα και ψήφισα Adamakla
Rock on buddies...
- kage21
- MechEng Seeder
Κι ομως οι παλιοι εχουν συνηθισει την κατασταση και αντεχουν...ειναι σαν την ανεμοβλογια...την κολλας μια φορα και μετα ησυχαζεις για μια ζωη...οι νεοι ομως???Αυτοι που ηρθαν για μαθημα και ειδαν την κατασταση που εκτυλισσοταν/εκτυλλισεται στις συνελευσεις??
Τεσπα παω και γω για λιγο διαβασμα...τουλαχιστον μεχρι να μπει ο Αδαμακλας να μας πει τι μαγειρεψε σημερα και να προδωσει την ενοχη του...
Τεσπα παω και γω για λιγο διαβασμα...τουλαχιστον μεχρι να μπει ο Αδαμακλας να μας πει τι μαγειρεψε σημερα και να προδωσει την ενοχη του...
ΔΑΠΙΤΕΣ???miranda wrote:τι εννοουμε? εννοουμε ανθρωπους που εχουν ιστορια στο ΕΜΠ, γνωριμιες, κινητρο, πληροφοριες για τα πιθανα θυματα...
Tomorrow will take us away
Far from home
No one will ever know our names
But the bards' songs will remain...
Far from home
No one will ever know our names
But the bards' songs will remain...
- (β-α)/2
- MechEng Seeder
να βγάλετε τους μεγάλους απ' τη μέση για να έχετε καλύτερη παιδεία.. γιατί νομίζετε πως θα σώσετε τον κόσμο..;! ακούγεται σαν καλό κίνητρο!miranda wrote:εγω λεω να ψηφισουμε καποιον απο τουσ παλιους, γιατι αυτοι σιγουρα θα ειχαν μεγαλυτερο κινητρο.. σε τοσες συνελευσεις εχουν τσακωθει... ενω εμεις, οι μικροι, τι λογους να εχουμε?
Όχι,... αλλά ας γίνουμε συνεργάτες! :-pkage21 wrote:Sherlock Holmes και Dr.Watson ο βοηθος του...μα καλα δεν εχεις διαβασει ποτε Sherlock??
Αν εγώ έχω φαντασία... εσύ είσαι βγαλμένος από το K-Pax! :-pSiamonas wrote: Σε τι να απαντήσω?? Είναι συνεργός σου?? Εσείς σκοτώσατε τον άτυχο τον τύπο??
Να απαντήσεις στο αν έχεις εμπειρία με το θάνατο, ή τέλος πάντων με τον έρωτα μετά τη διευκρίνηση του αλλ.!
Και εγώ επείδη είμαι πολύ καλός άνθρωπος, όχι κακός όπως με λες, σου γυρνάω την ερώτηση στον έρωτα!Siamonas wrote:Νομίζω ειρωνικά το είπε!! Βλέπεις ημιάθροισμα (εεε, συγγνωμη ημιδιαφορά), σε υπερασπίζομαι, ενώ μου τι λες!! Κακέ άνθρωπε!!kage21 wrote:Sherlock Holmes και Dr.Watson ο βοηθος του...μα καλα δεν εχεις διαβασει ποτε Sherlock??
Δεν ξερεις απο μαθηματικους. Μην μιλας για αυτους.
βασικά όλοι 8α πε8άνουμε κάποια στιγμή οπότε κα8όλου ύποπτο------ :kage21 wrote:
Αρα ξερεις οτι αναποφευκτα καποια στιγμη θα πεθανεις...υποπτο...πολυ υποπτο...
η ιδέα μου είναι ή προσπα8είς να μας ψαρώσεις;;;
Βασικά 2 ετής είμαι(β-α)/2 wrote: Μην ελπίζεις δημόσια.. μπορεί ο δολοφόνος να γοητεύεται από φοβισμένες πρωτοετείς.. :-p
Η ποίηση είναι η τέχνη του να δίνεις στο ίδιο πράγμα διαφορετικά ονόματα, ενώ τα μαθηματικά είναι η τέχνη του να δίνεις σε διαφορετικά πράγματα το ίδιο όνομα---Ανρί Πουανκαρέ
Χαχαχαχα, ελπίζω να μην γνωρίσω το θάνατο δια του έρωτα (αν μιλάμε για τώρα κοντά)....Αν μιλάμε για γηρατειά, θα είναι το καλύτερο σενάριο ever!! "Πήγε ευτυχισμένος" που λέμε!!
Χτες πήγα στο ΕΜΠire....πρώτη φορά...μετά το καλοκαίρι...
Άραγε είμαι ένοχη ή ξέρω κάτι παραπάνω???
- (β-α)/2
- MechEng Seeder
πφ... και εγώ το γύρισα στον έρωτα! Γκρρ...!Siamonas wrote: edit: Ακυρο, κάποιον άλλο υπερασπίστηκα...no offence -[(α-β)/2] (καλοοοο, εεε?? )
Αλλά.. ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ EDIT!!! μη γίνεσαι ύποπτος από μόνος σου!
χαχαχαχα!! λεπτομέρειες! Στο φόρουμ είσαι πρωτοετής! :-pFermat wrote:Βασικά 2 ετής είμαι(β-α)/2 wrote: Μην ελπίζεις δημόσια.. μπορεί ο δολοφόνος να γοητεύεται από φοβισμένες πρωτοετείς.. :-p
χαχαχαχα! Χωρίς να θέλω να χαλάσω την ρομαντική ιστορία που έφτιαξες στο μυαλό σου για τα γηρατειά.. δεν νομίζω πως ήταν αυτό το point του ποιητή...Siamonas wrote:Χαχαχαχα, ελπίζω να μην γνωρίσω το θάνατο δια του έρωτα (αν μιλάμε για τώρα κοντά)....Αν μιλάμε για γηρατειά, θα είναι το καλύτερο σενάριο ever!! "Πήγε ευτυχισμένος" που λέμε!!
καλο κινητρο μπορει να ειναι, αλλα οι παλιοι μαλλον ξερουν να αμυνονται και να προσεχουν, οποτε μαλλον δνεν θα μπορουσαμε να τα βαλουμε μαζι τους.. ακομα..
- (β-α)/2
- MechEng Seeder
χθες.. σίγουρα ένοχη! Πού ήσουν στις συνελεύσεις που προσπαθούσαμε να ανοίξουμε/κλείσουμε τη σχολή;!EiRiNaKi wrote:Χτες πήγα στο ΕΜΠire....πρώτη φορά...μετά το καλοκαίρι...
Σίγουρα είσαι φυσιολογικός άνθρωπος...Οι δουλειές ξεκινάνε άμα μπει ο Οκτώβρης...EiRiNaKi wrote:Χτες πήγα στο ΕΜΠire....πρώτη φορά...μετά το καλοκαίρι...
Όσο για τον αν είσαι ένοχη θα μας πουν οι ρουφιάνοι (εεε συγγνώμη οι φίλοι μας οι καταδώτεν...)