αυτό έκανα πέρσυ & κατέληξα να χρωστάω 2 φυσικες (ευτυχώς τις άλλες 2 τις πέρασα)----- αλλά γαμώτο μου ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ!!!!-----Kitharistas wrote: όπως είπα και προσωπικά στον Sukhoi, πουλήστε τρέλα στην φυσική
Το πιο άχρηστο Ποστ.
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Re: Το πιο άχρηστο Ποστ.
Η ποίηση είναι η τέχνη του να δίνεις στο ίδιο πράγμα διαφορετικά ονόματα, ενώ τα μαθηματικά είναι η τέχνη του να δίνεις σε διαφορετικά πράγματα το ίδιο όνομα---Ανρί Πουανκαρέ
- (β-α)/2
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
μου τη δίνει που δε προλαβαίνω να δημοσιεύσω στο παλερμο, γιατί κάθε φορά που πατάω submit έχεις τουλ. 2 καινούριες απαντήσεις! και πάμε πάλι από την αρχή!
Δεν ξερεις απο μαθηματικους. Μην μιλας για αυτους.
- Kitharistas
- Praetorian
συμφωνώ με την (β-α)/2!!!! ούτε & εγώ προλαβαίνω!
Η ποίηση είναι η τέχνη του να δίνεις στο ίδιο πράγμα διαφορετικά ονόματα, ενώ τα μαθηματικά είναι η τέχνη του να δίνεις σε διαφορετικά πράγματα το ίδιο όνομα---Ανρί Πουανκαρέ
- (β-α)/2
- MechEng Seeder
or to stop typing.. and start watching!Kitharistas wrote:you 've got to increase your typing speed
- Kitharistas
- Praetorian
πας για δολοφόνος τότε.. assassin(β-α)/2 wrote:or to stop typing.. and start watching!Kitharistas wrote:you 've got to increase your typing speed
Rock on buddies...
- (β-α)/2
- MechEng Seeder
χαχαχαχα!!
ή ο ρόλος μου είναι τόσο βαρετός που θέλω να του δώσω ενδιαφέρον!
ή ο ρόλος μου είναι τόσο βαρετός που θέλω να του δώσω ενδιαφέρον!
- (β-α)/2
- MechEng Seeder
εγώ θέλω να δώσω μόνο unix για να πάρω το πρώτο μου δεκαράκι.. αλλά μάλλον δε γίνεται..!Kitharistas wrote:ναι, αν δεν έχεις πάει στα προφορικά δίνεις κανονικά τώρα.. unix διάβασε από το βιβλίο, fortran νομίζω οι διαφάνειες του Γιαννάκογλου φτάνουν..
_________________________________________________________________________________________
EDIT
_________________________________________________________________________________________
κι εγώ! Δε ξέρω μέχρι πόσο θα είναι κατανοητά όμως! :-pKitharistas wrote:
anyway έχω αφήσει κάτι υπόλοιπα σε κάτι διαλέξεις τεχνητής νοημοσύνης που παρακολουθώ οπότε αποχωρώ (προς το παρόν)
Last edited by (β-α)/2 on Wed Oct 12, 2011 4:49 pm, edited 1 time in total.
- Kitharistas
- Praetorian
και που να είχες να δώσεις και ρευστά την ίδια μέρα(β-α)/2 wrote:υπάρχει σίγουρα στη βιβλιοθήκη και λέγεται Μαθηματική Ανάλυση Ι έχει 2 τεύχη, αλλά ξαναλέω θέλει χρόνο το βιβλίο αυτό!
Rock on buddies...
ΣΤΑΤΙΚΗΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ ΠΡΟΣΧΩΜΕΝ