Adamaklas wrote:Φυσικα Δες εδωkage21 wrote:Το ''υλικο-τεχνικο υλικο'' υπαρχει σαν εννοια Αδαμακλα???
http://www.tsolkas.gr/
Καμια περιπτωση να γινεις πιο συγκεκριμενος???
Adamaklas wrote:Φυσικα Δες εδωkage21 wrote:Το ''υλικο-τεχνικο υλικο'' υπαρχει σαν εννοια Αδαμακλα???
http://www.tsolkas.gr/
Δεν ξερεις απο μαθηματικους. Μην μιλας για αυτους.
stathis wrote: Εχει αδειες ξαπλωστρες πιο κατω,μακρια απο το ηχειο.
Adamaklas wrote:Στην Ιστορια των επιστημων, εμαθα να ισορροπω ενα βιβλιο 210 γραμμαρίων στα γονατα μου για 1 ωρα , επιτυχως.
Ωρες ωρες ρε βαγγελη....Kuchiki_Byakuya wrote:Ρε ο Κυριακόπουλος είναι απλά θεός. Στην αρχή σε ψαρώνει αφάνταστα με το ύφος του και μετά σε ψαρώνει ακόμα περισσότερο με τις προσβολές που θα σου ρίξει στα μούτρα. Χώρια ότι έχει πλάκα να τον βλέπεις να περπατάει, αλλά φαντάζομαι δεν θα έχει τόση πλάκα να τον βλέπεις να έρχεται κατά πάνω σου.
Δεν μου τα ειχες πει αυτα βρε! βρομολογακια θες? ! ωραια επιτελους! αντε βρηκα τροπο να με λατρεψεις!! Μπινε χαρη, λοποδητη, αληταμπουρα , μπετοβλακα!HarisSukhoi wrote:Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ λάτρεψα προσβλητική γείωση από Κυριακόπουλο, ακόμα και να ''έβριζε''' εμένα
Τσολκας baby τσολκας.kage21 wrote: Καμια περιπτωση να γινεις πιο συγκεκριμενος???
ΠΩΣ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΑΚΟΜΑ ΓΥΡΩ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ (ή βασικα γυρω απο αυτον)?!?!?!?! ΚΑΙ ΒΟΗΘΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ?!(β-α)/2 wrote:δε ξέρω.. εμένα μου φαινόταν πολύ "δήθεν"! (θα μου πεις 4 φορές πήγες όλες κι όλες, αλλά εντάξει κάθε φορά ήταν και χειρότερα!)
Δεν ξερεις απο μαθηματικους. Μην μιλας για αυτους.
Δεν ειναι ο εγωκεντρισμος του το κεντρο τροχιας του αγαπημενη ημιδιαφορα(β-α)/2 wrote: Υ.Γ. Δε γνώριζα πως το κέντρο τροχιάς της Σελήνης ήταν ο Εγωκεντρισμός! Άμοιρε Γαλιλαίε
Ευχαριστω ρε χαρη!HarisSukhoi wrote:ΗΕ'S FUCKIN" HUGE!
Μονο με το Νευτωνα τα καταφερνει!
Εδω σβηνει τα φωτα ρε στο 030!