Το πιο άχρηστο Ποστ.
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- castiel
- Praetorian
- Σχολή: Ναυπηγός
Re: Το πιο άχρηστο Ποστ.
χμμ... δεν ξέρω τι έχει γίνει σε εσάς, αλλά μπορώ να φανταστώ (νομίζω :p )
και μην κοπανάς το κεφάλι σου, σε εμάς έτσι γίνεται... (ή τουλάχιστον έτσι ακούγεται ότι θα γίνει, το άκουσα τουλάχιστον από 3 παιδιά από τα εαακ να λένε ότι θα μαζέψουν υπογραφές για συνέλευση την δευτερα :/ )
και μην κοπανάς το κεφάλι σου, σε εμάς έτσι γίνεται... (ή τουλάχιστον έτσι ακούγεται ότι θα γίνει, το άκουσα τουλάχιστον από 3 παιδιά από τα εαακ να λένε ότι θα μαζέψουν υπογραφές για συνέλευση την δευτερα :/ )
Now dance, fucker, dance | Man, I never had a chance | And no one even knew | It was really only you
And now you'll lead the way | Show the light of day | Nice work you did | You're gonna go far, kid..
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
κι ο πατέρας του στον Άδη
άκουσε μια τουφεκιά.
And now you'll lead the way | Show the light of day | Nice work you did | You're gonna go far, kid..
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
άκουσε μια τουφεκιά.
- Kitharistas
- Praetorian
- Σχολή: Μηχανολόγος
ζούμε κωμικοτραγικές καταστάσεις.. εγώ αυτό καταλαβαίνω..
Rock on buddies...
- sid
- MechEng Seeder
- Σχολή: Χημικός
μιλάμε ακόμα για την συνέλευση ;Kitharistas wrote:δεν ενδιαφέρομαι τόσο για το αποτέλεσμα όσο για τον τρόπο που φτάνεις στο αποτέλεσμα και τις συνέπειες που έχει..
Και μετά ορισμένοι παραπονιούνται ότι ντε και καλά η λέσχη χρησιμοποιεί κατεψυγμένα κρέατα. Τουναντίον λοιπόν.
- soti
- soti
- Kitharistas
- Praetorian
δεν μπορείς νομίζω..HarisSukhoi wrote:Ευτυχώς πήγα για μπάλα με τα παιδιά και εκτονώθηκα εκεί κι όχι στο forum γιατί αλλιώς θα είχα banάρει τον εαυτό μου...
μπορώ όμως εγώ
Rock on buddies...
- castiel
- Praetorian
- Σχολή: Ναυπηγός
δεν είναι ακριβώς funny picture, οπότε είπα να την ανεβάσω εδώ την φωτογραφία...
σε αντίθεση λοιπόν με τον άλλον τον ρώσσο που δεν εκτίμησε την Ελλάδα και το ελληνικό πανεπιστήμιο, υπάρχουν και κάποιοι που μας ζηλεύουν....
σε αντίθεση λοιπόν με τον άλλον τον ρώσσο που δεν εκτίμησε την Ελλάδα και το ελληνικό πανεπιστήμιο, υπάρχουν και κάποιοι που μας ζηλεύουν....
Now dance, fucker, dance | Man, I never had a chance | And no one even knew | It was really only you
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
άκουσε μια τουφεκιά.
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
άκουσε μια τουφεκιά.
- sid
- MechEng Seeder
χαχαχαχα
ο αδάμακλας πόσα γκολ έβαλε ;
ο αδάμακλας πόσα γκολ έβαλε ;
Και μετά ορισμένοι παραπονιούνται ότι ντε και καλά η λέσχη χρησιμοποιεί κατεψυγμένα κρέατα. Τουναντίον λοιπόν.
- soti
- soti
- sid
- MechEng Seeder
ρε
αν παραστεί ανάγκη
θα καταλάβω αν τελικά δεν κρατήσεις το τσίπουρο για την Δευτέρα
αν παραστεί ανάγκη
θα καταλάβω αν τελικά δεν κρατήσεις το τσίπουρο για την Δευτέρα
- soti
- soti
- lakers4life24
- MechEng Seeder
ρε υστερα λετε για μενα που ειμαι λιγο θερμοαιμοςKitharistas wrote:εγώ δεν ξέρω πάντως αν θα ξανακατέβω σε συνέλευση.. fail.. άστα να πάνε.. είμαι πολύ φασίστας..
when the body says stop the spirit cries NEVER!!!!
- lakers4life24
- MechEng Seeder
ρε φιλε εχω χασει μεχρι στιγμης 150 ευρω στις μετακινησεις για να ρχομαι απο επαρχια και 500 ευρω νοικι στον κουβα για το μηνα σεπτεμβριο...συνολο 650 ευρω...ποιος θα μου τα δωσει εμενα αυτα, τι να κανω δλδ να μυρισω τα νυχια μου και να παιξω το διπλο της αεκ(χαχαχαχα τι μ@λ@κες ) για να ρεφαρω,ελεος δν φυτρωνουν στον κηπο.
- lakers4life24
- MechEng Seeder
το ιδιο ειναι ρε...αφου τρως εδω στην αθηνα, αρα εχεις παλι εξοδα, ενω στο σπιτι σου τρως το φαι της μανας σου, εγω για αυτο καθομαι μια μερα , ζορισανε τα πραγματα οικονομικως φιλε μου χαρη