και στο είπαlakers4life24 wrote:δεν πρεπει να εγκαταλειψουμε τωρα που η νικη ειναι κοντα...λιγο θελει, κι ας δινουμε τα σ/κ,προσωπικα μ αρεσει η λυση
είσαι υπερεσιόδοξος
και στο είπαlakers4life24 wrote:δεν πρεπει να εγκαταλειψουμε τωρα που η νικη ειναι κοντα...λιγο θελει, κι ας δινουμε τα σ/κ,προσωπικα μ αρεσει η λυση
Ναι ενταξει δεν είπα πως θα τα παρατήσω κιόλας, δεν είναι λογική αυτή, άλλωστε! Αλλά εντάξει εκφράζω την κούρασή μου(σε μια γενικότερη κατάσταση)lakers4life24 wrote:δεν πρεπει να εγκαταλειψουμε τωρα που η νικη ειναι κοντα...λιγο θελει, κι ας δινουμε τα σ/κ,προσωπικα μ αρεσει η λυση
:-pall. koukoulofloros wrote:και στο είπαlakers4life24 wrote:δεν πρεπει να εγκαταλειψουμε τωρα που η νικη ειναι κοντα...λιγο θελει, κι ας δινουμε τα σ/κ,προσωπικα μ αρεσει η λυση
είσαι υπερεσιόδοξος
Δεν ξερεις απο μαθηματικους. Μην μιλας για αυτους.
αν πήγες συνέλευση , επειδή εγώ δεν τα κατάφερα , πες μας αν είδες το σκηνικό με τον εαακίτη και τον ανεξάρτητο(β-α)/2 wrote:Ναι ενταξει δεν είπα πως θα τα παρατήσω κιόλας, δεν είναι λογική αυτή, άλλωστε! Αλλά εντάξει εκφράζω την κούρασή μου(σε μια γενικότερη κατάσταση)
Έκλαψα.winterwood wrote:έτρωγα τα νύχια (των χεριώνε φυσικά, όχι των ποδιώνε) από ηλικία που είναι πλέον σε υποσυνείδητες μνήμες.
σταμάτησα πριν 13 μήνες. από τις πιο δύσκολες αποφάσεις για να τηρήσεις μόρτες. σαν να κόβεις το κάπνισμα.
απλά έχει το καλό ότι άπαξ και το κόψεις δεν πρόκειται ποτέ να πεις "νά 'χαμε ένα νυχάκι να τρώγαμε τώρα".
και μιλάμε για συνήθεια 20ετίας έτσι; μόνο ένα εφτάμηνο το είχα κόψει. είχα σπάσει το μπροστινό μου δόντι.
νοέμβρης ήταν και επειδή φοβόμουν μη μου ξαναφύγει όταν το κόλλησα σταμάτησα να τρώω τα νύχια μου.
αλλά μπήκε ιούνιος. και άρχισαν οι εξετάσεις. τρίτη γυμνασίου. αγχώθηκα. βιολογία πρώτο μάθημα.
τα έφαγα. δεν το μετανιώνω. δεν ήμουν έτοιμος ακόμα να σταματήσω. ξέρετε, το να τρως τα νύχια σου είναι
δείγμα ανασφάλειας. όσοι τα τρώτε σταματήστε το. θα με θυμηθείτε. αν δε με θυμηθείτε θα σας με θυμήσω εγώ.
Δεν ξερεις απο μαθηματικους. Μην μιλας για αυτους.
stathis wrote: Εχει αδειες ξαπλωστρες πιο κατω,μακρια απο το ηχειο.