Απόφαση για Έκτακτη Πτυχιακή Εξεταστική
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- Kitharistas
- Praetorian
- Σχολή: Μηχανολόγος
Απόφαση για Έκτακτη Πτυχιακή Εξεταστική
Έπειτα από απόφαση του Δ.Σ που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην σχολή, θα πραγματοποιηθεί έκτακτη πτυχιακή εξεταστική από τη Δευτέρα 3/10 ως και την Παρασκευή 07/10 για τους επί πτυχίω φοιτητές, με μόνη προϋπόθεση να έχουν αναλάβει διπλωματική εργασία. Για συμμετοχή, πρέπει να αποσταλεί σχετική αίτηση στη Γραμματεία της σχολής ως και την Παρασκευή 30/09 στις 12:00.
Η επίσημη ανακοίνωση
Η επίσημη ανακοίνωση
Rock on buddies...
Ανακοίνωση: σχετικά με την πτυχιακή εξεταστική
Απόφασιστηκε σήμερα από το τμήμα καθηγητών, ότι η πτυχιακή εξεταστική θα διεξαχθεί για όσους φοιτητές έχουν ολοκληρώσει ή σχεδόν ολοκληρώσει την πτυχιακή τους εργασία. Η εξετεστική θα ερχίσει την δευτερά. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έρθουν σε επαφή με τους
επιβλέποντες καθηγητές τους για να συννενοηθούν και να δηλώσουν τα μαθήματα που χρωστάνε. Η επικοινωνία να γίνει απ το μαιλ της σχολής (mc***** κλπ).
επιβλέποντες καθηγητές τους για να συννενοηθούν και να δηλώσουν τα μαθήματα που χρωστάνε. Η επικοινωνία να γίνει απ το μαιλ της σχολής (mc***** κλπ).
Last edited by Kitharistas on Wed Sep 28, 2011 1:59 pm, edited 1 time in total.
Reason: Είχε ήδη ανοιχτεί το τόπικ, το μετέφερα εδώ.
Reason: Είχε ήδη ανοιχτεί το τόπικ, το μετέφερα εδώ.
-
- MechEng Seeder
Re: Απόφαση για Έκτακτη Πτυχιακή Εξεταστική
Αποφασίστηκε πότε θα γίνει η παράδοση των διπλωματικών εργασιών και η προφορικη εξεταση τους??? Να φανταστώ μετά την λήξη την πτυχιακής εξεταστικης???
- fentayeen
- MechEng Seeder
Re: Ανακοίνωση: σχετικά με την πτυχιακή εξεταστική
δηλαδη οσοι εχουν κατω απο 8 [ή 10 δεν θυμαμαι το οριο για να παρεις διπλωματικη] μαθηματα ΚΑΙ οσοι την εχουν ξεκινησει-δουλεψει-ψιλοτελειωνουν?mplampla wrote:Απόφασιστηκε σήμερα από το τμήμα καθηγητών, ότι η πτυχιακή εξεταστική θα διεξαχθεί για όσους φοιτητές έχουν ολοκληρώσει ή σχεδόν ολοκληρώσει την πτυχιακή τους εργασία. Η εξετεστική θα ερχίσει την δευτερά. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έρθουν σε επαφή με τους
αν εχεις δηλωσει διπλωματικη δλδ [και δεν την εχεις ξεκινησει μα μου σου του] ? δεν δικαιουσαι να δωσεις?
-
- MechEng Seeder
Re: Ανακοίνωση: σχετικά με την πτυχιακή εξεταστική
Πρεπει να ειναι σε τερματικο σταδιο.fentayeen wrote:δηλαδη οσοι εχουν κατω απο 8 [ή 10 δεν θυμαμαι το οριο για να παρεις διπλωματικη] μαθηματα ΚΑΙ οσοι την εχουν ξεκινησει-δουλεψει-ψιλοτελειωνουν?mplampla wrote:Απόφασιστηκε σήμερα από το τμήμα καθηγητών, ότι η πτυχιακή εξεταστική θα διεξαχθεί για όσους φοιτητές έχουν ολοκληρώσει ή σχεδόν ολοκληρώσει την πτυχιακή τους εργασία. Η εξετεστική θα ερχίσει την δευτερά. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έρθουν σε επαφή με τους
αν εχεις δηλωσει διπλωματικη δλδ [και δεν την εχεις ξεκινησει μα μου σου του] ? δεν δικαιουσαι να δωσεις?
να και η ανακοινωση...
http://www.mech.ntua.gr/gr/files/0911/e ... i_2011.pdf
θα μου πει κανεις τι θα πει: καταρχην αποδοχης ????
ΑΠΛΑ ΕΛΕΟΣ.......τι θα τους πειραζε να γινει πτυχιακη δυο εβδομαδες αντι για μια?????65 φοιτητες να υπαρχουν που να χρωστανε απο 1 διαφορετικο μαθημα μεταξυ τους,δηλαδη ολα τα μαθηματα...πως θα το βγαλουν το προγραμμα?μια ζωη GTP η Ελλαδαρα............ελπιζω να κατεβει κανα τετοιο ψηφισμα απο τα κομματα αυριο.............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι θα αλλαξει αν απο μια εβδομαδα πτυχιακη γινει δυο?λιγο πιο νορμαλ τα πραγματα...
-
- MechEng Seeder
Λογικα οτι είναι στο τελειωτικο στάδιο η διπλωματικη....Djpanos-4 wrote:να και η ανακοινωση...
- fentayeen
- MechEng Seeder
βασικα δεν αναφερεται πουθενα μεσα στην ανακοινωση κατι τετοιο.seitanalaman wrote:Λογικα οτι είναι στο τελειωτικο στάδιο η διπλωματικη....Djpanos-4 wrote:να και η ανακοινωση...
εγω αυτο που καταλαβαινω ειναι να εχεις παρει διπλωματικη σε καποιον και να κανεις και μια αιτηση για τα μαθηματα που θα εξεταστεις.
σοου σιμπλ... ελπιζω
-
- MechEng Seeder
Δυστυχως δεν ειναι τοσο απλο. Μιλησα με γνωστο μου ο οποιος εχει παρει διπλωματικη και δεν ειναι σε τερματικο σταδιο, αλλα ο επιβλεπων δεν στελνει οτι εγινε αποδεκτη, διοτι πολυ απλα δεν τελειωνει τωρα. Πρεπει να εισαι σε τελειωτικο σταδιο για να στειλει ο καθηγητης χαρτι στη γραμματεια οτι την αποδεχεται και δηλωνεις κι εσυ ταυτοχρονα τα μαθηματα που πρεπει να εξεταστεις.fentayeen wrote:βασικα δεν αναφερεται πουθενα μεσα στην ανακοινωση κατι τετοιο.seitanalaman wrote:Λογικα οτι είναι στο τελειωτικο στάδιο η διπλωματικη....Djpanos-4 wrote:να και η ανακοινωση...
εγω αυτο που καταλαβιανω ειναι να εχεις παρει διπλωματικη σε καποιον και να κανεις και μια αιτηση για τα μαθηματα που θα εξεταστεις.
σοου σιμπλ... ελπιζω