όχι δεν υπάρχει προβλημα με τις γυναικες οδηγους(β-α)/2 wrote:Χρειάζομαι ενα φατσουλάκι με το πιο θυμωμένο βλέμμα! γκρρρ...
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τις γυναίκες που οδηγάνε αγαπητέ Adamakla;
υπαρχει προβλημα ΣΤΙΣ γυναικες γυναικες
όχι δεν υπάρχει προβλημα με τις γυναικες οδηγους(β-α)/2 wrote:Χρειάζομαι ενα φατσουλάκι με το πιο θυμωμένο βλέμμα! γκρρρ...
Υπερβολές, θα δεχόμουν το "είναι παντελώς απρόσεχτες και οδηγάνε όπως να 'ναι", αλλά παρκάρισμα;!Kitharistas wrote: το βασικότερο λέγεται "Παρκάρισμα"
Πολιτισμένα δημοκρατικά πράγματα! Εμένα πάλι η μαμά μου προσπερνάει ξυστά! :-p αλλά δεν έχω δει κανέναν λοστό να την κυνηγάει!Adamaklas wrote: Απλα τις βλεπεις καπως ρε παιδι μου... να ας πουμε η μανα μου... την προσπερναει ο αλλος απο διπλα ξυστα και δν λεει τιποτα....
ενω ... ενα καθαρο αρσενικο , ΘΑ ΑΝΟΙΓΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΡΤ ΜΠΑΓΚΑΖ ΕΝΑΝ ΛΟΣΤΟ και θα συνομιλουσε ηρεμα με τον τυπο που εκανε μαλακια.
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΒΡΙΣΚΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΝΕ.
Δεν ξερεις απο μαθηματικους. Μην μιλας για αυτους.
Αυτό τώρα έπεσε στην υπόληψη μου! Μη χειροτερεύεις τη θέση σου!! Γιατί με βλέπω να φωνάζω την φιλοσοφική για back-up! (μπα χαζουλες ειναι αυτές..) Τη νομική, καλύτερα!Enositis wrote:όχι δεν υπάρχει προβλημα με τις γυναικες οδηγους(β-α)/2 wrote:Χρειάζομαι ενα φατσουλάκι με το πιο θυμωμένο βλέμμα! γκρρρ...
υπαρχει προβλημα ΣΤΙΣ γυναικες γυναικες
Δεν ξερεις απο μαθηματικους. Μην μιλας για αυτους.
και εδώ μπαίνει ο σοφός γουίντεργουντ και λέει: "Σας τό 'πα; Σας τό 'πα;"(β-α)/2 wrote:Χρειάζομαι ενα φατσουλάκι με το πιο θυμωμένο βλέμμα! γκρρρ...
(β-α)/2 wrote:Γιατί με βλέπω να φωνάζω την φιλοσοφική για back-up! (μπα χαζουλες ειναι αυτές..) Τη νομική, καλύτερα!
stathis wrote: Εχει αδειες ξαπλωστρες πιο κατω,μακρια απο το ηχειο.
η παραπάνω φράση κατοχυρώνεται επίσημα από την αρχή προστασίας απρόσωπων δεδομένωνlakers4life24 wrote:πιο πολυ γυφτιλα και πεθαινειςall. koukoulofloros wrote:lakers4life24 wrote:πραγματικα σε ικετευω να μου πεις τωρα τι σχεση εχει ο πρεζακιας ο ροκος με το comment μου.
Ποσο σπαστικοι ειναι αυτοι οι τυποι που το κανουν αυτο?winterwood wrote: και εδώ μπαίνει ο σοφός γουίντεργουντ και λέει: "Σας τό 'πα; Σας τό 'πα;"
εδώ καλή μου ημιδιαφορά μπορείς να κάνεις τα παράπονά σου
http://www.e-polytexneio.gr/viewtopic.php?f=33&t=3080
stathis wrote: Εχει αδειες ξαπλωστρες πιο κατω,μακρια απο το ηχειο.