Ο σοτις εχει πολυ δικιο.
Να σας δοκω ενα παραδειγμα.
Στην ελλαδα το 1992~5 εγιναν ερευνες για Ραδονιο στις Σερρες, καπου στην θρακη και κοντα στον τυρναβο.
Το ραδονιο βρεθηκε να ειναι 150 φορες πανω απο το κανονικα μεγεθη. Μπορειτε ευκολα να βρειτε πληροφοριες για αυτα αν το χτυπησετε στον γοογλη.Εγω το εχω ακουσει απο πολυ πιο αξιοπιστη πηγη βεβαια. Απο καποιον που διεξηγαγε τις ερευνες αυτες, αν θελετε να μαθετε στειλτε pm.
Στο θεμα μας. Το οτι βρεθηκαν υψηλοτατες ποσοτητες ραδονιο σημαινει κατα φυσην ενα πραγμα. Ουρανιο. 1 γρ ουρανιο 235=~ 1κιλο διαμαντι ? ετσι πρεπει να ειναι
Που εγινε η βαση του νατο μαζι με αυτην στην Σουδα στα χανια?
Στον τυρναβο.
Η βαση του νατο, δεν ειναι ελληνικο εδαφος. Ειναι νατοικο εδαφος. Συμπερασματα δικα σας φυσικα.
Οσον αφορα τους Δ.Υ. αααχ πολυ μεγαλο θεμα μα πολυ μεγαλο θεμα.
Εχοντας ζησει με καθηγητες γονεις, μπορω να σας πω , οπως και ολοι σας μπορειτε, πολλους καλους καθηγητες, και πολλους μαλακες.
Ο καθηγητης, ας πιασουμε αυτον τον τομεα. Δουλευει, 4~3 Ωρες ( ΟΧΙ διδακτικες) την ημερα, εκτος αν ειναι Διευθηντης ή υποδιευθηντης ( και παιρνει και μεγαλυτερο μισθο φυσικα, 250~+ ευρα) ή διορισμενος στην πρωτοβαθμια ή στην τριτοβαθμια. Βασικα δουλευει τοπ 20 ωρες την βδομαδα σαν καθηγητης.
Ο πατερας μου συγκεκριμενα, πιστευει οτι ενας καθηγητης θα μπορουσε να δουλεψει περισσοτερο.
Ο καθηγητης σε λυκειο παιρνει 1410 ευρα σαν α' καθηγητης. + ( φυσικα τα ιδιαιτερα που ειναι παρανομα οπως ξερουμε οοοοολοι, και τις εξετασεις διαγωνισματων στις πανελληνιες αφου γινει α΄καθηγητης και παρει την θεση του εξεταστη)
Η μανα μου δουλευει 12 ωρες την μερα, καθε μερα σε φροντιστηριο. ας μην μιλησουμε για τον μισθο.
Αυτο που θελω να θιξω, πιστευω με ενα τρανταχτο παραδειγμα, ειναι οτι οι δυο τομεις, ιδιοτικος / δημοσιος , εχουν τραγικες διαφορες. Αν δουλευε και ο πατερας μου στον ιδιοτικο, εγω λογικα δεν θα υπηρχα
Το δημοσιο, δεν ειναι προβλημα, απλα ΕΧΕΙ προβλημα.
Η κυβερνηση λαμβανει ΤΟΣΟ καιρο μετρα για να Σωσει την ελλαδα. Τι καταφερε? Απο την πρωτη μερα μεχρι σημερα, βοηθησε πουθενα?
Ενα κυβερνητικο τζετ κοστιζει κατι εκατομυρριακια τον χρονο.
Που ειναι τα βιβλια ρε για τους μαθητες?
το θεμα ειναι οτι η ιδια κυβερνηση , εφερε εναν νεο νομο, μαζι με ολα τα ασχημα που εχει φερει. Γιατι ο νεος νομος δηλαδη να ειναι για καλο μας?
Ο νεος νομος θα καταργησει τις παραταξεις λενε. Ναι? πως? εγω δεν το βλεπω πραγματικα.
Θα βοηθησει την ερευνα στα ΑΕΙ. ωραια! Πως? Ποια ερευνα? Τι ειδους ερευνα? Για ποιον ερευνα? Εμας θα μας βοηθησει αυτη η ερευνα ως φοιτητες?
Οι επιχειρησεις θα βοηθησουν το πανεπιστημιο. Οπως ολες τους μας βοηθανε καθημερινα ( βλ παραδειγμα λιγο πιο πανω)
Δυο τελευταιες ερευνες που γινανε απο το εμπ, μια για τον Τραμ ,αθηνων . και η αλλη για την επενδυση της ΔΕΗ ταξεως 600 εκ ευρω( μελος αυτης της ερευνας ηταν και ο μπεργελες :Ρ) . δεν παρθηκανε ουτε ως το ελαχιστο υποψιν τους απο την κυβερνηση.
Reasons? Siemens.
Τι αλλαζει δηλαδης τωρα ρε παιδια δεν καταλαβαινω. Ζουμε ακομα στην Ελλαδα του τραγελαφικου νομου περι των παιγνιων 3037/2002. σωστα?
Στην ιδια χωρα, που Η υποθεση του βατοπεδιου, της σιεμενς, των χαμενων ομολογων και οι πολυφημες Μετοχες Δημητριαδης (
http://www.marketzone.gr/sites/blogs/ts ... spx?pid=25 ) οποιος δεν θυμαται, εχουν ξεχαστει και εχουν αντικατασταθει με αλλα ζητηματα.
Πως μπορουμε δηλαδης να μην κατηγορουμε αυτες τις οικογενειες που τοσα χρονια μας κυβερνανε ρε?
Εμεις φταιμε να μου πεις ... που πεσαμε και στα ρουσφετια, και στα πηγαδακια ,και σε ολο τον σκατο κομματο χωρο.
Αλλα ενα ειναι σιγουρο. ΟΙ αλλαγες που θα φερουν οι πολιτικοι δεν θα μας σωσουν , ΣΤΑΑΝΤΑΑΑΑΡ.
Εμεις θα μας σωσουμε.