οι δεύτερες σου γ.....ε την ζωήHarisSukhoi wrote:Γιατί κορασίδες κι όχι γυναίκες και εν πάσει περιπτώσει (χααααα δοτική!) ποιά η διαφορά των?
οι πρώτες την εφηβεία
σόρυ , που πετάχτηκα αλλά είμαι φεμινιστής
συνεχίστε το κολύμπι
οι δεύτερες σου γ.....ε την ζωήHarisSukhoi wrote:Γιατί κορασίδες κι όχι γυναίκες και εν πάσει περιπτώσει (χααααα δοτική!) ποιά η διαφορά των?
Έκανα ένα σοβαρό λάθος σήμερα! Σε λίγο το κινητό μου θα βγάλει χέρια και θα με κοπανάει! :-pall. koukoulofloros wrote:οι δεύτερες σου γ.....ε την ζωήHarisSukhoi wrote:Γιατί κορασίδες κι όχι γυναίκες και εν πάσει περιπτώσει (χααααα δοτική!) ποιά η διαφορά των?
οι πρώτες την εφηβεία
σόρυ , που πετάχτηκα αλλά είμαι φεμινιστής
συνεχίστε το κολύμπι
είναι τυχερός που είναι μηχανολόγος. Αυτό έχω να πω! (Α)HarisSukhoi wrote:τώρα αν πέσουν να σε φάνε πες μου τι πρέπει να γίνει?
all. koukoulofloros wrote:χαχαχα
δεν είναι καμία ονλάιν τέτοια ώρα
η (β-α)/2 είναι αιώνιος φοιτητής που δουλεύει την νταλίκα για μεροκάματο και το βράδυ στο μοτέλ μας γράφει από το λαπτοπ
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tj4OgWq5OmE&ob=av3e[/youtube]
Δεν ξερεις απο μαθηματικους. Μην μιλας για αυτους.
αν έρθω από το Πόρτο Ράφτη για να μου πουν ότι αναβάλλεται η συνέλευση θα πέσουν κεφάλια..lakers4life24 wrote:ρεεεεε μακαρι να αναβληθει η συνελευση αυριο.
stathis wrote: Εχει αδειες ξαπλωστρες πιο κατω,μακρια απο το ηχειο.
έχω να δηλώσω πως αυτό συνέβη στα αλήθεια..Adamaklas wrote:ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΙΞΩ ΦΥΣΑΡΜΟΝΙΚΑ ΡΕ!