HarisSukhoi wrote:Να με αγαπάτε κι εσείς γιατί είμαι ο μόνος πράσινος που σας έχει μείνει.
HarisSukhoi wrote:ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ?
ίσως ο ύπνος είναι καλή ιδέα.. ίσως θα ήταν καλή ιδέα να μεταφέρω τα τελευταία 10-20 ποστ στους βρικόλακες
HarisSukhoi wrote:Να με αγαπάτε κι εσείς γιατί είμαι ο μόνος πράσινος που σας έχει μείνει.
HarisSukhoi wrote:ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ?
Καντο και θα φοβασαι να ανοιγεις το κινητο σου. Να πετας τσιχλες στο πεζοδρομιο. Να βγαινεις σε παραθυρα .Kitharistas wrote:ίσως ο ύπνος είναι καλή ιδέα.. ίσως θα ήταν καλή ιδέα να μεταφέρω τα τελευταία 10-20 ποστ στους βρικόλακες
stathis wrote: Εχει αδειες ξαπλωστρες πιο κατω,μακρια απο το ηχειο.
πάντα ανοιχτό είναιAdamaklas wrote:Καντο και θα φοβασαι να ανοιγεις το κινητο σου.
δεν πετάω τσίχλες στο πεζοδρόμιο-έχω και μια ιδεολογία να τηρήσω (όχι την φασιστική του e-polytexneio, την άλλη)Adamaklas wrote:Να πετας τσιχλες στο πεζοδρομιο.
δεν βγαίνω πια.. προτιμώ να γελάω με όσους βγαίνουν..Adamaklas wrote:Να βγαινεις σε παραθυρα.
η ερώτηση κρύβει παγίδα;! :-pAdamaklas wrote: Για πες χαρη και ημιδιαφορα, κανατε ερασιτεχνικο μπανιο ?
Δεν ξερεις απο μαθηματικους. Μην μιλας για αυτους.
Δεν ειμαι ο κουκουλοφλορος εγω οι ερωτησεις μου δεν ειναι παγιδες!(β-α)/2 wrote:η ερώτηση κρύβει παγίδα;! :-pAdamaklas wrote: Για πες χαρη και ημιδιαφορα, κανατε ερασιτεχνικο μπανιο ?
Μην το κανεις αυτο. Οχι. Μην.!Kitharistas wrote:κάποια πιο σοβαρή απειλή?
stathis wrote: Εχει αδειες ξαπλωστρες πιο κατω,μακρια απο το ηχειο.
ποιο?Adamaklas wrote:Μην το κανεις αυτο. Οχι. Μην.!Kitharistas wrote:κάποια πιο σοβαρή απειλή?
Adamaklas wrote:Δεν ειμαι ο κουκουλοφλορος εγω οι ερωτησεις μου δεν ειναι παγιδες!